PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alarm ve sis farı yardım.

sdt
18 Şubat 2010, 20:50
Merhaba arkadaşlar motorsikletime alarm ve sis lambası taktırmak istiyorum. Önerilerinizi almak istiyorum. İnternette araştırdım modocar diye bir alarm sistemi var daha önce bunu kullanan varsa memnuniyetini ya da şikayetini aktarabilirse çok memnun olurum. Ayrıca motora sis lambası taktırmak ya da farklı far taktırmak bir sorun oluşturur mu biraz yardımcı bilgilerinizle aydınlatırsanız çok iyi olur. Teşekkürler...

Osbourne
18 Şubat 2010, 21:20
Merhaba arkadaşlar motorsikletime alarm ve sis lambası taktırmak istiyorum. Önerilerinizi almak istiyorum. İnternette araştırdım modocar diye bir alarm sistemi var daha önce bunu kullanan varsa memnuniyetini ya da şikayetini aktarabilirse çok memnun olurum. Ayrıca motora sis lambası taktırmak ya da farklı far taktırmak bir sorun oluşturur mu biraz yardımcı bilgilerinizle aydınlatırsanız çok iyi olur. Teşekkürler...

Alarm taktırmanın aküye direk bir zararı olmaz..Sadece doğru düzgün bir tesisat yapılmalı, o kadar..
Modacar ise Çin'den ithalat yapan bir firma..Yani sattığı alarmlar ve tüm mallar Çin malı..
Arıza yapma yüzdesi normalden fazla olacaktır..Ama ben başka bir Çin malı alarm kullanmıştım eski motorumda, bir sıkıntı vermemişti..

Sis farı olayına gelince Çin malı motorlarda akü ve regülatör çok zayıf kalıyor..Eğer uzun süreler açık tutarak yol almayacaksan ve motosikletinin kaldırabileceği watt değerinde lambalar kullanırsan ve de araya röle ve sigorta koyarsan sis farı takmak ta sorun olmayacaktır..