Orijinalini görmek için tıklayınız : slm arakadaşlar aranıza yeni katıldım
sezereme
17 Şubat 2010, 23:06
slm arkadaşlar öncelikle bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım dogrumu yanlışmı yaptım siz daha ii bilirsiniz 12 ay taksitle 1bin tl aldık allah herkese kazasız sürdürmeyi nasip etsin soruma gelince arkadaşlar ayak marşından çalıştırınca bazen sıkışıyo gibi oluyoilk motor oldugundan "banamı öyle geliyo anlamıdım gerçide neyse cvp yazarsanız sevinirim hepinize tşkler kazasız sürüşler dilerim
Alper41
17 Şubat 2010, 23:42
hosgeldin scooterlamı basladın yoksa commuter tiplemi bu markaya yabancıyımda
sezereme
17 Şubat 2010, 23:57
hoş bulduk kardeş sukudur mondiyallar gibi hepsi ayni birbirine benziyo aldık artık arkadaşım allah hayrını göstersin ne yapalım artık:) ayak marşı sıkışıyo gibide ona canım sıkıldı işte:pr:
Yasoe
18 Şubat 2010, 00:11
Hoşgeldin,
Hayırlı olsun,
Küçükten başlamak iyidir,
birde sıfır motorda sorunlar oluyor ama sonra motorda alışıyor...
Arjantinli69
18 Şubat 2010, 00:17
hoş geldin aramıza. hangi çin scootor da yak ki o problem.ayak marşının yayı var marşı geri bırakmıyor.yayı degiştirip biraz gres ile yaglayınca bir müddet sorun çıkarmaz sana.ama el marşını yaptırmanı tavsiye ederim
aegeanxtr
18 Şubat 2010, 00:53
Dostum aynı motordan bende var ayak marşı sıkışıyor derken sert demek istiyosan normaldir yeni motorlarda olur fakat basınca biyerde takılıp geri gelmiyosa problem var demektir.
immortalboss
18 Şubat 2010, 10:47
Dostum ben nasıl birşey yaptığını anlamadım.''ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım'' cümlesinde ne anlatmak istedin?:) Ayak marşında ufak tefek problemler oluyor ama el marşını yaptır derim.Çünkü bu marşı da bozarsan başka yok haberin olsun.:) Aynı sorun arkadaşımın motorunda da olmuştu.Gittik adam söküp taktı sorun düzeldi.
sezereme
18 Şubat 2010, 20:33
Dostum ben nasıl birşey yaptığını anlamadım.''ben yeni 150cc shenke marka 2.ci el başladım'' cümlesinde ne anlatmak istedin?:) Ayak marşında ufak tefek problemler oluyor ama el marşını yaptır derim.Çünkü bu marşı da bozarsan başka yok haberin olsun.:) Aynı sorun arkadaşımın motorunda da olmuştu.Gittik adam söküp taktı sorun düzeldi.
kardeş 150 cc çin işi motor aldım 2.el ama ilk aldığım motor onu anlatmak istedim el marşı çalışıyo ama ayaktandan da çalıştır dediler onun için :) cvp için tşkler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:30 ----------
hoş geldin aramıza. hangi çin scootor da yak ki o problem.ayak marşının yayı var marşı geri bırakmıyor.yayı degiştirip biraz gres ile yaglayınca bir müddet sorun çıkarmaz sana.ama el marşını yaptırmanı tavsiye ederim
tşkler arkadaş el marşı çalışıyo ayak marşı tam ortada kısıyo gibi oluyo geri geliyo bida basınca çalışıyo bi tamirci gözüküyo herhalde:)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO