Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz çıkma parçalara ihtiyacım var
gonyaulax
10 Şubat 2010, 17:05
arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum. Benim de 250 cc lik cruiser tip motorum var. Özel yapım işine giriyorum ve ilk özel yapım motorum kendi motorum olacak. Ucuz çıkma parçalara ihtiyacım var. En önemli parca ise kalın telli jantlar ve ön maşa.. Tanıdıklarınız varsa veya siz bulabilecek gibiyseniz haber verin lütfen sağolun....
excavatus
10 Şubat 2010, 17:18
ozel yapim isine gireceksen,
benim tavsiyem, otur tasarla, yaz ciz, sonra parcalari kendin yaptirt ozel olarak.
Baska baska motorlardan cikma parcalar alip toplarsan, frankenstein motor elde edersin anca :)
Sahsi gorusumdur....
KUVVETMİRA
10 Şubat 2010, 17:25
ozel yapim isine gireceksen,
benim tavsiyem, otur tasarla, yaz ciz, sonra parcalari kendin yaptirt ozel olarak.
Baska baska motorlardan cikma parcalar alip toplarsan, frankenstein motor elde edersin anca :)
Sahsi gorusumdur....
parça yaptırmak çok maliyetli bir iştir.
önce kafada konsepti çizip ihtiyaçları belirlemeli.
kalın telli jant ebat nedir?? maşa derken?? senin maşanın nesi var, uzun maşamı istiyorsun. alacağın maşanın bağlantısı senin motora uyar mı?
çok para harcayıp çinli motordan şekilli aletler çıkarıp pişman olanlar tanıdım ankarada.
motosiklet özelleştirmek güzeldir.
ama öncesinde şu sorular cevap bekler;
ne kadar para harcayabilirim?
değer mi?
gonyaulax
10 Şubat 2010, 18:07
arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler..
bütün tasarımlarım hazır..
birçok parçayı da kendim yapıcam zaten ama ön maşa maliye ist
hesaplarıma göre kanuni caracal veya tiger maşası işimi görüyor.. tekerlek ler de kawasaki vulcan ın arka tekeri mondial mct 250 nin de ön tekeri olarak düşündüm. Hepsinin hesabı kitabı tasarım üzerinde yapıldı.. sadece bu parçalar gerek. ama sıfırları çok pahalı. Yani anlıcanız cahilce bir işe girişmiyorum. geri kalan parçaların tümü el yapımı olcak
Hepinize teşekkürler..
iptaluyelik02
10 Şubat 2010, 18:13
ben bu konuda" acil" bir durum göremedim.
DeJaVu_91
10 Şubat 2010, 18:24
Abi öncelikle bir işe kalkışıp kararını vermişsin hayırlısı olsun ama şunu gözardı etme lutfen hesapladıgından daha fazla maliyet, zaman, vucut yıpranması, bekleme süresi ve hiç istenmeyen bir motorun ortaya çıkması gibi durumlarla karşılaşman olağan.Bence motorlara modifiye yapılırken küçük rütüşlar yeterli olucaktır diye düşünüyorum, hem satarken orjinalliğini yitirmiş olur hemde kaza&arıza halinde buyuk ugraslar çıkarabilir, fikrimi beyan ettim inş. tekrar düşünürsün, saygılar...
zeda3000
10 Şubat 2010, 18:26
Tasarimini ve aranan parcalari gorsel olarak burda paylasir isen belki daha hizli sonuca ulasirsin.
htmetin
10 Şubat 2010, 18:31
Bende sana veya motoruna birşey oldu zannettim.. Modifiyenin acilimi olurmuş. ağırdan takılıcan böyle işlerde. hafta sonra sakin sakin. sanayide üç beş çıkmacı ile Enseye tokat,.... olacan.. bir spral bir kaynak makinası takım çantası felan iki üç beş sprey boya yap kafana göre.
gonyaulax
11 Şubat 2010, 15:46
acele etmemin sebebi bunu yavaş yavaş iş haline dönüştürme planım olması.. Bu motor bittiğinde yenilerini de yapıcam bu yüzden parçaları nekadar çabuk bulursam okadar ii..
ayrıca özel olarak yapacağım parçalarda veya boya yapımında sıkıntım yok atölyemde he türlü alet var. Maşayı kendim de yapabilirim tabi ama maliyetli oluo...
teşekkürler...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO