PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki gs 500 ?

llReaLll
07 Şubat 2010, 18:51
Arkadaşlar merhaba
Kısa zamanda bir gs 500 almayı planıyorum veya er 5 tabiki hangisini temiz ve uygun bulursam herkezin bildigi gibi aradaki farklari saymaya gerek yok su sogutma + kampana veya yag sogutma + disk fren gibi seyler ama suzukinin artık üretimde olmamasıda ayrı bir konu mümkünse marka fanatikligi dısında gs 500 kullanıcılılarından yanı birinci agızdan bilgi almak istiyorum ortalama 2000 model bir gs500 sürücüsü nün ne gibi sorunları var bildigim kadarıyla pek sorun cıkartmayan modeler ama 2000 model olunca yaklasık bı 10 yıllk motordanda süphe edilmesi normaldir.. Bu motorlar ortalama 200 km hıza cıkan motorlar hız kadar gerekli olanda frenaj oldugu ıcın aklımın uzak köşesinde kaldı tabi er 5 Biraz uzattım k bakmayım yani mumkunse er 5 ve gs 500 kullanıcılarının Yorumlarını beklıyorum..

Bu arada motorsıklete yenı baslamıcam kaskım ehlıyetım tecrübem falanu zun zamandır var sadece maddı ımkanlardan bıraz ara vermek zorunda kalmıstım :)
Herkeze kazasız belasiz gunler :)

Olcan138
07 Şubat 2010, 19:06
İki modelin de ayrı ayrı kullanıcı yorumlarını içeren başlıkları, ayrıca oldukça geniş bir de karşılaştırma başlıkları mevcut.