PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mondial mondial 100 kh-ukh kullanıcıları yardım lütfen

bhdr5335
06 Şubat 2010, 23:02
arkadaşlar ikinci el mondial 100 kh aldım şimdilik memnunum ama bikaç sorum olucak.

kalkarken genelde 2. vitesi kullanıyorum çok rahat zorlanmadan kalkıyor ama motora bi zararı var mı bunun? hızım sıksık 100ü buluyo bu kadar hız sorun çıkarır mı motorda?

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.

murat_190
06 Şubat 2010, 23:04
o motorla 100 yapma arkadaşım yapanlarada uyma motoru yakından inceledim hıza gelecek bir motor değil

serseri1986
31 Mart 2010, 04:22
bu motora binmeyen o zewki bilemez bir iki ayar yaptiktan sonra ne sbari ne innowasi kalır yolda alayını yer sorun cıkarsa bana ulaş roj_128@hotmail.com

bikerboy35
31 Mart 2010, 04:27
bu motora binmeyen o zewki bilemez bir iki ayar yaptiktan sonra ne sbari ne innowasi kalır yolda alayını yer sorun cıkarsa bana ulaş roj_128@hotmail.com

Keşke innovamı satmamış olsaydımda senin şu motorunu bi görseydim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bunu muhabbet esnasında söyleme gülerler adama 2 kişi 135 gördü innova yanımızda araba ile denedik (yokuş aşağı gördü bu sürati)
Düz yolda 120 sabit hızla hiç zorlanmadan gidebiliyosun..
125 km sabit hızla ayvalık-izmir geldi 2 mola ile buna o geziye araba ile gelen abilerimde şahittir..

Mondial ile innovayı kıyaslıyor olman bile gülünç heleki bu yazdıkların :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen: