PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 151rs ye nos :)

mertt151rs
05 Şubat 2010, 15:46
SEVGİLİ ARKADAŞLAR

benım motorum 151rs ben buna cok kalıtelı mır modofiye yaptırmak ısdıyorum sım ben;

1-) Nos Takılırmı ?
2-) Nos Fiyatı Ne Kadar ?

bu 2 soruyu cevaplarsanız sevınırımmm

su an yapılan modıfyeler sıze onerecegımm

arka omörsorleı uzatın on omörsorlerı kısaltın racer tıpı verıyor bunu yaptım :)))
arka plaklık kesdımdımmm :))
arka jantı kople lastık rengıne boyatımm:))
motoru tammamen siyaha boyatımm:))

yoldan gecenler benı durdurum motor markasını soruyolar:))))

babaçi
05 Şubat 2010, 15:48
SEVGİLİ ARKADAŞLAR

benım motorum 151rs ben buna cok kalıtelı mır modofiye yaptırmak ısdıyorum sım ben;

1-) Nos Takılırmı ?
2-) Nos Fiyatı Ne Kadar ?

bu 2 soruyu cevaplarsanız sevınırımmm

su an yapılan modıfyeler sıze onerecegımm

arka omörsorleı uzatın on omörsorlerı kısaltın racer tıpı verıyor bunu yaptım :)))
arka plaklık kesdımdımmm :))
arka jantı kople lastık rengıne boyatımm:))
motoru tammamen siyaha boyatımm:))

yoldan gecenler benı durdurum motor markasını soruyolar:))))

Sanırım son yıllarda okullarda türkçe dersi kaldırıldı.Otur....... 0

GKN
05 Şubat 2010, 15:53
1000$ montaj dahil Nos bağlarız kardeşim..
Düşünürsen turbo kitlerimizde mevcut.. +200 hp güç alabilirisn..

MT Tuning GKN ben :cat:

:P

mertt151rs
05 Şubat 2010, 16:00
1000$ montaj dahil Nos bağlarız kardeşim..
Düşünürsen turbo kitlerimizde mevcut.. +200 hp güç alabilirisn..

MT Tuning GKN ben :cat:

:P

dalga gecmeyın lutfen :)))

RiDeR_C@N
05 Şubat 2010, 16:19
o motora nos takarsan parcalanır bence benden söylemesi:cat:

storm150_mmk
05 Şubat 2010, 16:21
fotosunu koysana birader merak etttim bekliyorum fotolarııı... :queen:

plur
05 Şubat 2010, 16:32
151 rs ve nos... Şaka dimi bu...

immortalboss
05 Şubat 2010, 16:35
151 rs nos.Şaka yapıyorlar sandım.Bir baktım arkadaş ciddi.Dostum nos dediğin şey şakaya gelmez.Hadi benim motorun silindir yatay duruyoda seninki dikeyse koltuğun altından silindir itme gücü yaratabilir.Nos yerine önce ufak tefek şeylere yönel.Profesyonel modifiye yapmak istiyorum demişsin.Kalite abartı değildir.Git güzel bir k&n hava filtresi al(Güzel bir marka diye söylüyorum.) Sonra git yoshimura egsoz al.(Bilmiyorum scooter için var mı?) Ya da turbo yap.Bence turbo nosdan daha kaliteli durur.Küçük birtane de blow off.Ama sanma ki o zaman bitti modifiye.Asıl daha yeni başlıyor.O küçük tekerleklerle o fren disci ile o motoru nasıl durdurur yada nasıl zaptedersin orasını kimse bilemez.Sen güzel bir egsoz ve hava filtresi al yeter bence.Nos dersen çok uğraşırsın.

okayyorukcuoglu
05 Şubat 2010, 16:47
nosmuu şakamı bu :mrgreen: bu motor sence kaldırırmı nosu inanıyormusun buna sen bidene tutarsa bende yaptırayım bari gökhan abi bana bi kıyak geçersin artık :wiinkk: :mrgreen:

huska
05 Şubat 2010, 16:53
10 yıldır motorla ugrasıyorum modıfıyelı motor cok gordum ama noslu scooter hiç denk gelmedı su motoru bır gosterde bızde bıseyler oğrenelım

STeReO
05 Şubat 2010, 17:19
sen sadece nosun stickerını yapıştır o motora :mrgreen:

babaçi
05 Şubat 2010, 17:19
10 yıldır motorla ugrasıyorum modıfıyelı motor cok gordum ama noslu scooter hiç denk gelmedı su motoru bır gosterde bızde bıseyler oğrenelım

Var hemde ağa babası var,fakat onu yapmak için adamlar bir servet harcıyorlar.Bizim yaptığımız xenon görünümlü beyaz ampülden öteye geçmez maalesef:wiinkk:

GuNMember
05 Şubat 2010, 17:31
Takarsan Ne Piston Nede Blok Kalır (; Piston Tereyağ Gibi Erir... Nos İçerideki Yanmayı Zenginleştirerek Isıyı Arttırır

huska
05 Şubat 2010, 17:32
Var hemde ağa babası var,fakat onu yapmak için adamlar bir servet harcıyorlar.Bizim yaptığımız xenon görünümlü beyaz ampülden öteye geçmez maalesef:wiinkk:

ben yok demedım:)denk gelmedıgını belırttım,internette var ben canlısını gormek ıstıyorum :cat:

aSuBaYaH
05 Şubat 2010, 17:57
yaptığın işlemlerin resimleri nerede

DeaD_Rider
05 Şubat 2010, 18:28
Takılmaz diye bişey yok adamlar yapmış =)))

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wPP8g-9jwM8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wPP8g-9jwM8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oknpbSkClqY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oknpbSkClqY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

bygrm
05 Şubat 2010, 18:47
kardeşim senin motorunun fiyatı neki ona nos takılıcak kadar harcama yapasınn 1000 tl lik motora 2000 tl lik nos koymaya kalkarsan böyle alay konusu olursunn..!!!

motorunun fiyatı nedir derken ezmek babında söylenmemiştir bilgine...!!

immortalboss
05 Şubat 2010, 19:06
Dostum şimdi şöyle düşünelim.Bu motosiklet 150 cc.Sen bu motoru 1000 liraya okutsan.Nos+turbo masrafı 5000 lira.Bunu da üzerine koyarsan güzel bir 250 cc alabilirsin.Bilmem anlatabildim mi.He illa ki yapacağım diyorsan ayrı mesele.Ama git today al.Ona yap.Hem daha güzel durur.Hem de 50 cc bütün makinelerle kafa kafaya gidersin.:)

t.madde
05 Şubat 2010, 19:15
kardeş kusura bakma ama çok yabancı filim izledin galiba ? motorda veya başka biyerinde oynama desen tamam dicem de NOS diyon.....mondialin şasesi motoru nosu kaldırabilirmi ? 115 görüyonda parçalancak gibi oluyo makine onu geç kaporta kısmı olduğu gibi polyester nos taktın diyelim elinde sadece şasesi koltuğu bide motoru kalır :queen: :queen: sen doğanlara şahinlere nasıl nos takıldığını biliyonmu ? bak ben sana anlatayım tavana 3 cm'lik sac takıyolar -kapılara bi alta bi üste dolu profil takıyolar-bazıları denge viraj çubuğu taktırıyo - motorun bi çok parçasınıda değiştiriyolar

cihan_kavsak
05 Şubat 2010, 19:16
eğer japon malı bi motor olsaydı uzun bi işçilik sonunda nos takabilirdin babalar gibide giderdi. motor konusunda pek bilgim yok açıkcası ama arabalardan bildiğim kadarıyla nos kaldırmaz o motor :D

immortalboss nası oluyor motorda turbo ? örnekleri varmı ?

mstf_gnc
06 Şubat 2010, 01:09
151 rs racing ismine aldanıp nos falan takmaya çalışma sakın :P tekerlek uçar sonra

onur35
06 Şubat 2010, 01:25
kaliteli bir motor olsa(italyan,japon vb) meraklısıyım dersin takarsın herkeste hayran olur ama mondiye böle bişi hem maddi yönden hemde o motorun kalitesine değmez ...bende de RF vardı ama daha iyisini istiyorsan tek çözüm satıp yenisini almaktır:wiinkk:illakı buna bişeyler yapayım diyorsan biraz mantıklı bişeyler yap farklı tonlara boya kuyruk iptali zaten yapmışın fazlada uğraşma parçası dandik elinde kalmasın:farao:

adrenalin59
06 Şubat 2010, 01:31
performans hava filtresi, performans eksozu
silindir piston hacmini büyüttür,
kaliteli kayış kullan, karburötörü ayarlattır
tekerlerin 1 üst büyünü tak, amöstsörleri küçült
97 oktan benzin kullan, iridyum buji kullan
arka lastihi 130/70/13 yaparsan hızlanma artar
lastik havasını yükselt, hızında 20-30 km deyişme olur
100 basıyosa ort.en fazla 130 olur :)
nosa gerek yok zaten 140 tan sonra vibrasyon yetersizlinden direksiyonu tutamassın:cat:

hasanpinar0537
06 Şubat 2010, 02:21

yoo adam senle dalga geçmiyorki işi o ...:cat:

GKN
06 Şubat 2010, 02:24
yoo adam senle dalga geçmiyorki işi o ...:cat:

Ama 200 hp mondial ne teker yapar hee :cherry:
Kardeş bana inammadı söle de 1000 doları hazırlasın takalım nos u :P

motorhocası
06 Şubat 2010, 02:26
Nosu taksan bunun en önce şanzımanı sos olur...:P

storm150_mmk
06 Şubat 2010, 03:01
arkadaşım eğer hızlı gitsin diosan buna okadar masraf yapacağına sat bunu uzerine biraz biseler koy.. sana anca dısardan mofiye uygularız.. ama scooter inin fotoğraflarını sabhırsızlıkla bakliyorum arka yukseltme guzel olmussa bende yapıcam....:cat:

adrenalin59
06 Şubat 2010, 03:30
arkadaşım eğer hızlı gitsin diosan buna okadar masraf yapacağına sat bunu uzerine biraz biseler koy.. sana anca dısardan mofiye uygularız.. ama scooter inin fotoğraflarını sabhırsızlıkla bakliyorum arka yukseltme guzel olmussa bende yapıcam....:cat:

kuyruk iptal edilmiş haldeki 151 rs fotorafları olan varsa paylaşabilirmi bende cıkartmayı düşünüyorumda aynen görelim şu motoru yaw:):)

yesilius2
06 Şubat 2010, 03:42
gilera runner ws olsa bişey demicemde :/ aşşağılamak ıcın soylemıyorum yanlıs anlama ama o motor orj motoruyla gıderken grenajları zangır zangır oynuyo vidalar somunlar senınle beraber gelıyo :D
okadar masraf edecegıne gıt 1 hyosung 250 gt ws bişeyler al :D 151 rs ten sonra sana blowoff lu gbi gelır hyosung :D

MkD
06 Şubat 2010, 04:01
1 lt lik yangın tüpünü alıp maviye boya üstüne nos çıkartması yapıştır
motorun arkasında çantan yoksa bir güzel arkasına monte et
içi dolu olursa belki işine bile yarar :mrgreen:

kuyruk iptali demişsin onu görmemiştim :mrgreen::mrgreen:

kahraman7863
06 Şubat 2010, 06:00
adamın bütün hevesini kacırdınız motoru (s)atmaya gitti galiba :mrgreen: kalkış vs istiosan scooter olarak gilera runner al derim :)

hercul3367
06 Şubat 2010, 08:49
1 lt lik yangın tüpünü alıp maviye boya üstüne nos çıkartması yapıştır
motorun arkasında çantan yoksa bir güzel arkasına monte et
içi dolu olursa belki işine bile yarar :mrgreen:

kuyruk iptali demişsin onu görmemiştim :mrgreen::mrgreen:
işte bu :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:45 ----------

nos taktırdıktan sonra arabanızı tanıyamazsınız. ancak bu tanıyamama 3 şekilde oluşabilir:
1. si, arac inanılmaz oranda kuvvetlenir ve buyuk bir ivme ile hızlanır.
diger sekiller 1. nin ardından oluşur, şöyle ki ;
2.kısa vadede: ozellikle saglam bir fren kiti ve surus bilgisi ve yetenegine sahip degilseniz o hızla duramayıp bir yere patlarsınız, aracın icinden sag olarak kurtulursanız aracınızı tanıyamazsınız.
3. uzun vadede: motorunuz hayvanlar gibi guc vermekten bitap hale gelip 10-15 bin km sonra hadi bana eyvallah diyebilir, bunun olması halinde kaputu acın, motoru tanımaya calışın.

nos yarattıgı muthiş kuvvet ve ivmelenmenin yanında bu tur dezavantajları da olan cok guzel ama cok ve buyuk dikenli bir guldur.
alıntıdır ekşisözlük.

zeda3000
06 Şubat 2010, 11:15
Motoru yorma bence kendine tak motordan daha hizli gidecegine eminim:)

hercul3367
06 Şubat 2010, 12:26
Motoru yorma bence kendine tak motordan daha hizli gidecegine eminim:)

:queen::queen::queen::cat:

storm150_mmk
06 Şubat 2010, 13:47
kuyruk iptal edilmiş haldeki 151 rs fotorafları olan varsa paylaşabilirmi bende cıkartmayı düşünüyorumda aynen görelim şu motoru yaw:):)

aslında guzel duruyor ama simdi biz söktuğumuz zaman sırıtıcak adamlar altına plegsi malzeme kullanıyor motor renginde fel fenaa duruyo...

Unique693
06 Şubat 2010, 14:01
Zaten takılsada motoru erir o sıcakda.

immortalboss
06 Şubat 2010, 16:00
eğer japon malı bi motor olsaydı uzun bi işçilik sonunda nos takabilirdin babalar gibide giderdi. motor konusunda pek bilgim yok açıkcası ama arabalardan bildiğim kadarıyla nos kaldırmaz o motor :D

immortalboss nası oluyor motorda turbo ? örnekleri varmı ?

Evet var.Hayabusa turbo diye aratırsan motosiklette turbo olduğunu görebilirsin ayrıca innovanında birtane turbolu videosuna rastlamıştım.Deliler gibi tekere kalkıyordu.

banarlı
06 Şubat 2010, 16:26
motoru yakarsın olacağı o başka h,ç bişi olmazz

mach1
06 Şubat 2010, 20:03

Galba sen bizle dalga geçiyorsun nos dediğin(Nitro oxide)çelik pistonu bile belli zaman sonra eriten bir madde sene şimdi taksan ilk basmanda yaklasık 5. saniyesinde piston ön kısımdan cıkar:queen::queen::queen:

mertt151rs
08 Şubat 2010, 18:21
sevgili arkadaşlarımm cok saolun :))) gıdp 1 tl yangın tupup alıp gelıyeım ben benzın deposuna taklaımm :))))) gösderiş olsunn:))) hava filtrseini o kadar aradım hiç bulmadım bı yer ınternet sıtesı onersenızz gene cokkkk tesekurlerımı ıletırım

HERKEZE COK TSEK EDERIMM RESIM COK YAKINDA KOYUCAM

SAĞLICAKLA KALINN