Orijinalini görmek için tıklayınız : Africa Twin ve KLE 500
shi_bumi
09 Ocak 2010, 11:22
Arkadaşlar herkese iyi günler,
1995 model bir Africa Twin ile 2004 model bir KLE 500 arasında kaldım. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Africa Twin hayalim ama modeli eski biraz. Fikirlere açığım. Teşekkürler...
Şenonar
09 Ocak 2010, 11:24
Bildiğim kadarıyla africa twin hiç sorun çıkartmiyan bir alet hoşuna gidiyorsa al :)
Africa Twin.Sorun cikardigini daha hic duymadim.:cat:
Afrca Twin on numara motordur bak baktır eğer temiz motorsa modeli eeski diye düşünme hemen al KLE 500 güzel motordur kawasaki parça konusunda sıkıntılı bilgin olsun ama oda kötü motor değil sen Africa Twinden şaşma..
shi_bumi
09 Ocak 2010, 11:43
Peki AT'nin yaklaşık fiyatı 7500 falan olacak. uygun mu acep ?
Şenonar
09 Ocak 2010, 11:49
Peki AT'nin yaklaşık fiyatı 7500 falan olacak. uygun mu acep ?
Şu ilandaki senin istediğin fiyatta ve temiz gibi
http://www.sahibinden.com/kis_sezonuna_ozel_fiyat!!!!-42WQQaXQQ14342028WQQpXQQdisplayitem
Buda 8500 istiyo buda güzel
http://www.sahibinden.com/1997_africa_twin-13WQQaXQQ19391918WQQpXQQdisplayitem
yeri nerede git bi motoru gör aslında 7500 bana göre çok bunu satan adam elbette pazarlık yapar ama 7500 bana göre çok çünkü 2006 transalp bile 8500- 9000 gibi..
afrika twin sorusuz bır motosıklet kullanan arkadaşım vardı . fakat artık eskidi bu model sorun cıkarmıyor ama cıkarabılır artık önemli olan cıkaraırsa tamırcıde ne kadar yatacak ve ne kadara maal olcak ayni durum butun motosıkletler için gecerli olmakla bırlıkte araştırmak lazım ben kle 500 alırdım . daha yenı daha ekonomık trafıktede rahat olur gıbı gelıyor bana epey bır araştırma yaptım bende endurolarda transalp istıyordum ama sonuçlar hep kle 500 cıkıyor yinede karar elbette sızın olacak bazen dıyorumki keşke motosıklete yeni başlasam belli işte model 125 cc ya ybr ya cbf :mrgreen:
shi_bumi
09 Ocak 2010, 12:19
afrika twin sorusuz bır motosıklet kullanan arkadaşım vardı . fakat artık eskidi bu model sorun cıkarmıyor ama cıkarabılır artık önemli olan cıkaraırsa tamırcıde ne kadar yatacak ve ne kadara maal olcak ayni durum butun motosıkletler için gecerli olmakla bırlıkte araştırmak lazım ben kle 500 alırdım . daha yenı daha ekonomık trafıktede rahat olur gıbı gelıyor bana epey bır araştırma yaptım bende endurolarda transalp istıyordum ama sonuçlar hep kle 500 cıkıyor yinede karar elbette sızın olacak bazen dıyorumki keşke motosıklete yeni başlasam belli işte model 125 cc ya ybr ya cbf :mrgreen:
Evet genelde hep transalp ile KLE karşılaştırılır. Mantık hep KLE der ama nedense hep transalp alınır :) Bencede KLE çok başarılı bir motor . KLE mi TA mı derseniz ben KLE derim ama AT işin içinde olunca kafalar biraz karışık :)
Bence parça problemini o kadar takmaya gerek yok. Giriyorsunuz E-bay'e herşeyi alıyorsunuz. Ben arabam için gerekli parçaları bile internetten yurtdışından almaya başladım. Hem yarı yarıya daha ucuz oluyorlar.
Sahibinden.com'da en ucuz isteyen 6500 demiş oda 90 model !!
Yani tamam efsane falan ama artık yeter. Fiyatları düşsün şu AT'lerin :)..Bence biz Türkiye'de çok abartıyoruz.
Evet genelde hep transalp ile KLE karşılaştırılır. Mantık hep KLE der ama nedense hep transalp alınır :) Bencede KLE çok başarılı bir motor . KLE mi TA mı derseniz ben KLE derim ama AT işin içinde olunca kafalar biraz karışık :)
Bence parça problemini o kadar takmaya gerek yok. Giriyorsunuz E-bay'e herşeyi alıyorsunuz. Ben arabam için gerekli parçaları bile internetten yurtdışından almaya başladım. Hem yarı yarıya daha ucuz oluyorlar.
Sahibinden.com'da en ucuz isteyen 6500 demiş oda 90 model !!
Yani tamam efsane falan ama artık yeter. Fiyatları düşsün şu AT'lerin :)..Bence biz Türkiye'de çok abartıyoruz.
aynen diğer tarz motosıkletlere bakıyorum endurolara nazaran modelli ve fıyatları daha uygun munasıp sanırım enduroların fazla çeşidi yok o yüzden fiat artıyor şimdi KTM 640 adventur a bakıyorum 98 modellerınde onların da fıatı aynı bırde bakıyorsunuz bir model 9 dıyelim diyeri 10 tamam dıyorsunuz aha bır bakıyorsunuz 11 şu var eee 11 veren 13 verır o zaman da bu var dıyorsunuz hepten karışıyor kafa :pr::)
KUVVETMİRA
09 Ocak 2010, 13:28
batıkentte berberdense africa twin :)
afrika efsane, kle 500 ise kawasakinin tutulmamış modelidir.
KLE 500 problemli makina bana gore, 2 tane geldi biri elektrik arizasi hala cozulemedi 2005 modeldi 2 senedir yatiyor parca yok sahibide birakti zaten artik makinayi.
Digeri 2006 modeldi silindir kapaginda bi problem vardi surekli agriza cikariyordu.Sonra pert oldu zaten kamyona saplandi.
AT nin fiyati bence uygun gerekli bakimlari yapildiktan sonra belki cok az bi masraf cikarabilir bildigim kadariyla egzos ve on amortisorde ufak tefek problem olabiliyormus.Ben daha hic gormedim duymadim sadece okuduklarim bu arizalar.Fiyatinin bu kadar yuksek olmasi abarti degil bence omurluk bi motor olmasindan kaynaklaniyor.
ferotr
09 Ocak 2010, 14:47
Hocam bu soruyu hiç duymamış olalım tabiki africa :) Kıyaslanamaz bile :rendeer:
shi_bumi
09 Ocak 2010, 19:03
Hocam bu soruyu hiç duymamış olalım tabiki africa :) Kıyaslanamaz bile :rendeer:
O kadar diyorsun yani :)...Daha önceki mesajlarımda da söylediğim gibi hakikaten hayalimin motosikleti ama ama yıl 2010. Model 1995. 15 yıl geçmiş aradan. Bu kadar mı iyi bu motosikletler ? TA kullandım ama hiç AT nin üzerine çıkmadım. AT hakkında sadece benzin pompası problemi duydum. Başkada bir şikayet yok. Bu kadar arızasız bir motosiklet ise Honda'nın ciddi olarak bu modeli tekrar düşünmesi lazım. Gerçi TA 700 çıktı artık AT resmen hayal oldu :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO