Orijinalini görmek için tıklayınız : Kawasaki Kawasaki Er6-F / Er6-N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
yürekçe
27 Eylül 2009, 02:14
Bende tantuni yemeye gelebilir miyim? :)
vay kardeşim, sen iste ben oraya göndereyim...
ne zaman istersen :cat::rendeer:
ya da dur yaa, ben gelip orda birkaç ay kalayım , tantuni yapmasını öğrenip sana yapayım :bounce:
söz ver yiyeceğine :cherry::queen:
Zealist
27 Eylül 2009, 03:01
başımın üstünde yerin var. 3 sene önce ordan bir arkadaşla böyle yazışırken abi ben bir hyosung alıp geleyim dedi. ben de al gel birer çay içelim mersinde dedim. alıp gelmişti akşama doğru. hiç unutmam ( şaka değil )
çık gel, beklerim. hem en çok yapmayı sevdiğim yol mersin-antalya arasıdır.
şu sıralarda da sahibinden.com da bir suzuli var sisin ordan bir galeride. teklif yazdım, cevap gelsin de bakalım belki oralarda olurum yakın zamanda...
iş netleşince haberim olsun beklerim çay molasına kaçarın yok :bounce:
yürekçe
27 Eylül 2009, 03:16
iş netleşince haberim olsun beklerim çay molasına kaçarın yok :bounce:
ağustos 10-15 arası oradaydım zaten, keşke daha evvel gelydin buralara...
ayrıca bir çay ile yırtamazsın, haberin olsun ;)
Zealist
27 Eylül 2009, 03:26
ağustos 10-15 arası oradaydım zaten, keşke daha evvel gelydin buralara...
ayrıca bir çay ile yırtamazsın, haberin olsun ;)
lafın gelişi canım o :P yağla balla beslicem seni ben ..işin ucunda tantuni var kaçırır mıyım seni hiç ::dpac::
yürekçe
27 Eylül 2009, 03:35
:cherry:
lafın gelişi canım o :P yağla balla beslicem seni ben ..işin ucunda tantuni var kaçırır mıyım seni hiç ::dpac::
sen bir an önce motorunu al da gel hadi. üste kalan paranın hepsiyle tantuni yeriz :cherry:
Zealist
27 Eylül 2009, 03:41
:cherry:
sen bir an önce motorunu al da gel hadi. üste kalan paranın hepsiyle tantuni yeriz :cherry:
tamam hocam pes ediyorum :mrgreen: bendensin her iki şekilde de lafı mı olur :wiinkk:
yürekçe
27 Eylül 2009, 03:57
tamam hocam pes ediyorum :mrgreen: bendensin her iki şekilde de lafı mı olur :wiinkk:
baştacısın... ekle beni
yurekce@hotmail.com
enginer6
27 Eylül 2009, 06:40
epeydir girmiyodum bizim başlığa. Gece gece bi giriyim dedim. Muhabbete bak... İşteyim, karnım aç siz tantuniden bahsediyosunuz :(
madem herkes birbirinden bişey istiyo ben de Mersin'den şalgam isterim :) Yürekçe abi :)
yürekçe
27 Eylül 2009, 06:55
epeydir girmiyodum bizim başlığa. Gece gece bi giriyim dedim. Muhabbete bak... İşteyim, karnım aç siz tantuniden bahsediyosunuz :(
madem herkes birbirinden bişey istiyo ben de Mersin'den şalgam isterim :) Yürekçe abi :)
başım gözüm üstüne kardeş...
ancak kargo veya otobüs kabul etmiyor ( ambalajın akıtma tehlikesinden ötürü ) ben oraya geleceğimde - bir motor için pazarlıktayım. olursa istanbula gelecem- o zaman söz hepinizden siparişleri alıcam. tantuni bile getirecem. motorumun tantunisini yeriz artıkın. hep tatlı yiyecek halimiz yok ya ;)
enginer6
27 Eylül 2009, 07:18
başım gözüm üstüne kardeş...
ancak kargo veya otobüs kabul etmiyor ( ambalajın akıtma tehlikesinden ötürü ) ben oraya geleceğimde - bir motor için pazarlıktayım. olursa istanbula gelecem- o zaman söz hepinizden siparişleri alıcam. tantuni bile getirecem. motorumun tantunisini yeriz artıkın. hep tatlı yiyecek halimiz yok ya ;)
Bekliyoruz o zaman abi. BUrda motoru göstermen için biri falan gerekirse yardımcı olmaya da çalışırız. Ne de olsa işin ucunda şalgam var :)
mertkilickap
29 Eylül 2009, 15:08
Merhaba ER6 F imi satıyorum motor tarzım değştireceğim enduroya.Motorun İkinci sahibiyim, motorumu 1600 Kmde almıstım.5000 kM de şu anda.İlan Numarası 17234191
otistik
30 Eylül 2009, 01:52
arkadaşlar ben de bir kaç kelam ediyim..hep takip olmaz tabi..öncelikle er6f mi 3 hafta önce aldım..baya alıştım..500km civarı oldu aldığımdan beri(tamamı şehir içi)..kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum..eğitim şart..hatta aldığım arkadaş ta mutlaka al dedi..zaman sorunum olduğundan ve asıl kendimi önümüzdeki sezon için hazırlamak istediğimden kendimce ağır ağır takılıyorum..önceki motorum 125 lik çinçin skutır dı..çok tereddüt ettim ama devamlı motor alıp satarak cc büyütme lüksüm yoktu..velhasılkelam gözümü karartıp aldım kawa mı..istanbul da çok yere gittim ama hala alışma sürecinde olduğumu hissediyorum..kendime güvenim tam..çünkü normalde çok iyi araba sürücüsüyüm..iddialıyım..sadece arabada dikkatim dörtgöz iken motorda 8 veya 16 göz olması gerektiğini biliyorum..bu kısa özgeçmişi yazmamın sebebi,birincisi herkesin başlıkta ençok sorduğu soru başlangıç motoru meselesi olduğundan..hatta ben bile hep o konuları takip etmiştim..ikincisi motor sevincimi(özellikle er6f sevinci)paylaşmayı istediğim en güzide mekanın burası olması..üçüncü sebep,tecrübeli arkadaşlar sizle her sorunu paylaşmak..ve son olarak katılabileceğim hertürlü etkinlikte sizlerle beraber olmak..ilk fırsatta kawacan ın resimlerini (becerebilirsem)eklerim..şimdiye kadar olan yönlendirmeleriniz için çok teşekkürler..
otistik
02 Ekim 2009, 01:58
cık cık cık
ilginç
çok mu kötü yazdım acaba
neyse biraz daha bekliyim
belki birileri bişiler yazar...
sametrix
02 Ekim 2009, 02:05
yazıda bi sorun yok birçoğumuz aynı fikirdeyiz hemen alıp satmayı düşünmeyen birisi için harika bir seçim resimlerinide bekliyoruz motorunun.
ketchup
02 Ekim 2009, 13:45
resimler gelmeden yorum yok =)
otistik
03 Ekim 2009, 16:03
arkadaşlar fotoyu nasıl yüklicemi de öğrensem hemen atıcam..fotolar hazır..onunla ilgili başlık var mı acaba..
sametrix
03 Ekim 2009, 16:17
arkadaşlar fotoyu nasıl yüklicemi de öğrensem hemen atıcam..fotolar hazır..onunla ilgili başlık var mı acaba..
öyle bi başlık var ama arayak bulununmuyor maalesef :) onun yerine http://www.loadtr.com/ diye türkçe bi site var resmi yükledikten sonra forumlar için şu link diye yazar oraya yükleyip linki buraya yapışıtırsan görebilriz.
ketchup
04 Ekim 2009, 01:55
sonunda! sonudna benim de motorum az yaktı! =)
Bugüne kadar hep aynıydı.. 150km olduğunda "şimdi yanar benzin ışığı" derdim ve gerçekten de yanardı. Bugün bi ziyaret için Şarkköy'e gittim. hem de hiç yavaş gitmedim. hızım sürekli 160-170 civarındaydı. yağmur yağdığı için çok yardırmadım ama yolun kuruduğu yağmurun durduğu noktalarda affetmedim dip gazla 210 215 gördüm.. Sürekli devirli kullanmama rağmen motor 280km'de ışık yaktı! "ooohh beee!" dedim. "al sana helal olsun benzin" dedim ağzına kadar doldurdum yine dönüş yolunda. Dönüşte çok kapandım. sürekli 180-190 civarında, sık sık 200+ görerek geldim (çok yorucu oldu. daha az ses geçiren ve yüksek hızda burnumu ezmeyecekbir kaska ihtiyacım var) 200 kilometrenin sonunda sadece evin önünde yokuş aşağı inerken benzin ışığı yokladı ki bu şekilde ışık tam yanana kadar yine bi 20km gider..
Yani demem o ki.. hani hep diyoruz ya "çok basarsan çok yakar" diye.. çok basınca da çok yakmıyor. Benim bugüne kadar hep 150km'de ışık yakma sebebim, 150 kilometrenin tümünü kalkışla yapıyor oluşum, çok nadir 2. vitese çıkacak hıza erişebilmem ve iş-ev arası çok çok kısa olduğundan yolun yarısını jigle ile gitmemmiş.. yoksa yardırsak da kokluyor motor. Gidiş yolunda bastığım halde 4.7lt/100km yakmışım. bi de ekonomi yapacam diye kassaydım sanırım 4.0 4.1 falan yakardım. oh be.. bu arada zinciri yağlamam lazım.. şu arka çatala takılan (tamircilerde falan bulunan) sehpaların fiyatlarını biliyor musunuz? onunla çok kolay olur bu işlem. park ettiğim yerde de dik durmuş olur motor.
sametrix
04 Ekim 2009, 03:31
çok yakanlar kulubundekileri yavaş yavaş az yakanlar kulubüne transfer ediyoruz bu arada 90 km sabit hızda 4 lt nin altına düşmek garanti izmir aydın otobanında bizzat denedim.
otistik
05 Ekim 2009, 02:15
sametrix bilgi için teşekkürler..aynen dediğin şekilde yükleme yaptım..
bunlar ilk aldığımda çektiğim resimler..deneme olarak yükledim..daha sonra,çektiğim yeni resimleri de atıcam..
bu arada hep şehiriçi kullandığım için ben de 5 litrenin altına inemedim henüz yakıtta..
biraz açılıyım uzun yolda denemeler yaparken yeni ölçümler daha düşük çıkıcaktır heralde..
http://img1.loadtr.com/k-447168-kawacan.jpg (http://www.loadtr.com/447168-kawacan.htm)
http://img1.loadtr.com/k-447167-kawacan.jpg (http://www.loadtr.com/447167-kawacan.htm)
fatihhoca81
05 Ekim 2009, 09:14
hayırlı olsun:). yakıt işini de zamanla alışaçağın için pek sorun olmaz. ben ortalama 4.4lt yalıyorum.
ketchup
05 Ekim 2009, 10:53
HAyırlı olsun. artçı koltuğu şık olmuş yanlış görmediysem =) er6f çok yerinde bir tercih. kafamda sports tourer sınıfına oturtuyorum onu hep. güle güle kullan. aldıktan sonra yağını, yağ filtresini değiştirip, hava filtresini temizleyip, zinciri yağlamanı öneriyorum. Genelde insanlar motoru satmadan önce "nasıl olsa satıyorum" diyerek bakımsız bırakıyor.
otistik
05 Ekim 2009, 13:36
teşekkürler ketchup..artçı koltuğunda sanırım yanlış gördüğün bişiler var..çünkü yaptığım bi modifiye yok..(şimdilik tabii ki :))..motoru aldığımdan beri sadece yağını ve suyunu kontrol ediyorum..filtrelerle ve zincirle ilgili birşey yapmadım henüz..buralarda iyi bir usta araştırıyorum(avrupa yakası)..zaten ben almadan önce 2 ay kadar yatmış makine..haklısın tüm bakımlarını bi de kendi gözüm görerek yapmam lazım..içim rahat olsun..
demirgursel
05 Ekim 2009, 21:56
hayırlı olsun hocam
Wallace
05 Ekim 2009, 22:05
arkadaşlar bir arkadaşım elindeki er6n çanta bağlantı aparatını kendisi adına satmam için bana bıraktı. orjinal Givi markadır. çok temiz kullanılmış. isteyenlere fotoğrafda gönderebilirim. piyasa fiyatlarına daha bakmadım ama sıfır ayarında temizlikte olan bu ürünü piyasa fiyatlarından çok daha uygun bir fiyata( tabiki öldürmeyecek) satmak istiyoruz. umarım bizim siteden birilerinin işine yarar. isteyen olursa Er-5 çanta aparatıylada takas yapabilirim
otistik
06 Ekim 2009, 10:29
hayırlı olsun hocam
teşekkürler..hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar..:)
demirgursel
07 Ekim 2009, 10:10
er6 ya bayağı niyetlenmiştim bir ara, kısmet işte şu an cbf500 var ondanda memnunum
otistik
08 Ekim 2009, 12:54
er6 ya bayağı niyetlenmiştim bir ara, kısmet işte şu an cbf500 var ondanda memnunum
motorumu almadan önce hepsini çok sıkı inceledim..pratik olarak birşey bilmesemde teorik olarak baya bilgi sahibi oldum..motorların hepsi birbirinden güzel..karar vermem zor oldu..aklıma bu yattı ama honda olsun suzuki olsun yamaha olsun(yoğunlaştığım modeller bunlardı)hepsinde aklım biraz kaldı..neticede memnun olman doğal cbf de harika bi motor..kazasız,güle güle bin :)
demirgursel
09 Ekim 2009, 21:08
teşekkür ederim kazasız belasız binesin:cat:
scuderia06
09 Ekim 2009, 23:52
Merhaba er 6 severler iki günde bütün sayfaları tek tek okudum ve yazmaya hak kazandım :cherry: umarım yaza doğru ikinci motorum olarak bir tane er 6 F almayı düsünüyorum hep beraber temiz bir motor bulalım bakalım:rendeer:
Merhaba ER6 F imi satıyorum motor tarzım değştireceğim enduroya.Motorun İkinci sahibiyim, motorumu 1600 Kmde almıstım.5000 kM de şu anda.İlan Numarası 17234191
selam mert senin motor güzel duruyor aslında enduro gibide doldurmussun motoru cok yakışmış çantalar felan ama dağ bayır seviyosan senin için enduro daha uygun tabi inşallah benimde sattıgın gibi bir motorum olur:rendeer: yaza dogru düsünüyorum arastırmaktayım
ertschan
10 Ekim 2009, 01:28
hadi yarın toplanalım :)
Mikrop
10 Ekim 2009, 02:05
nikah için konvoy yapıyoruz uyarsa gel 3 bir ihtimal 4 tane er-6 var
enginer6
11 Ekim 2009, 18:23
Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum :( bir aksilik olmazsa yarın satışını yapıyorum.
sametrix
11 Ekim 2009, 19:56
Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum :( bir aksilik olmazsa yarın satışını yapıyorum.
hayırlısı olsun enginer ne düşünüyorsun enduro mu ?
fatihhoca81
11 Ekim 2009, 20:29
hayırlısı olsun
enginer6
12 Ekim 2009, 00:55
hayırlısı olsun enginer ne düşünüyorsun enduro mu ?
valla samet aklımda hep binlik bir enduro vardı ama 4 silindire kayıyo gibiyim.. GSR başta geliyor listede. Bİraz uygun bişeyler bulsam VFR de düşünebilirim. kışa elimde hazır parayla girip düşeş birşeyler almak niyetindeydim, o yüzden baya uyguna verdim benim yavruyu da :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------
hayırlısı olsun
teşekkür ediyorum hocam
ketchup
12 Ekim 2009, 11:17
valla samet aklımda hep binlik bir enduro vardı ama 4 silindire kayıyo gibiyim.. GSR başta geliyor listede. Bİraz uygun bişeyler bulsam VFR de düşünebilirim. kışa elimde hazır parayla girip düşeş birşeyler almak niyetindeydim, o yüzden baya uyguna verdim benim yavruyu da :(
gsr750'yi gördünüz mü? bu yıl gelecek sanırım.
scuderia06
12 Ekim 2009, 17:15
Merhaba arkadaşlar verdiğim linkte cok güzel cantalı er 6 f fotoları var paylaşmak istedim..
http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Where.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------
Arkadaşlar bu site er 6 kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat kullanıcı her seyin yer aldıgı cok basarılı bir site yapmıs ingilizce ancak fotolarlada anlattıgı icin bilgilendirici olur kanısındayım..
http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/How%20to.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 PM ----------
http://www.magnum1.com/Ninja-650/650_Pages/650.html burdada faydalı görseller ve bilgiler mevcut
enginer6
12 Ekim 2009, 17:44
hiç bilmiyodum, şimdi netten baktım. Süper görünüyo, ancak gelip ikinci ele düşmesi epey zaman alır. Sıfırı da tahminimce 25 civarı falan olur. o kadar veremem
ama bugün çocuğumdan ayrılmış gibi oldum valla :(
sametrix
12 Ekim 2009, 18:14
Merhaba arkadaşlar verdiğim linkte cok güzel cantalı er 6 f fotoları var paylaşmak istedim..
http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/Where.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:27 PM ----------
Arkadaşlar bu site er 6 kullanıcıları için bulunmaz bir fırsat kullanıcı her seyin yer aldıgı cok basarılı bir site yapmıs ingilizce ancak fotolarlada anlattıgı icin bilgilendirici olur kanısındayım..
http://homepages.slingshot.co.nz/~shanetp/How%20to.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:27 PM ----------
http://www.magnum1.com/Ninja-650/650_Pages/650.html burdada faydalı görseller ve bilgiler mevcut
teşekkürler sende er6 potasına girmişin yakında hayırlı olsun topğini açarız :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------
şimdi netten baktım fotolarına ama yine kafa aşağıda kalmış pek heybetli durmuyor er6 dan sonra benimde gözüm özellikle beyaz vfr ye kayıyor vişne rengi hoşuma gitmiyordu ama 2009 beyaz-siyah harika.
scuderia06
12 Ekim 2009, 18:15
haklısın samtrix insallah en kısa zamanda olur :cherry: keşke çok para olsada sıfır absli yeni kasadan alsak bir tane tadından yenmez valla :queen:
lejyon
12 Ekim 2009, 22:58
Merhaba
Bu gün ER 6F aldım. (yoksa enginer6 nın kimi :D ). Bana ne tavsiyede bulunursunuz arkadaşlar. Huyu suyu nasıldır bu makinanın??
sametrix
12 Ekim 2009, 23:04
Merhaba
Bu gün ER 6F aldım. (yoksa enginer6 nın kimi :D ). Bana ne tavsiyede bulunursunuz arkadaşlar. Huyu suyu nasıldır bu makinanın??
hayırlı olsun at gibidir bizim makineler gez gez doyamassın kırbaçlarsanda durduramassın alır başını gider :) arka taraf çok oynaktır dikkat et.
enginer6
13 Ekim 2009, 03:32
Merhaba
hayırlı uğurlu olsu kaan hocam :) umarım sorunsuz gitmişsindir. Makinenin huyu suyu iyidir, herkesçe bilinir. Sana tek tavsiyem şerefsiz taksiclere dikkat et :)
(düzgün taksicileri tenzih ederim tabii)
böle şeyleri anlatmayı pek sevmem ama arkadaşlar, yaptığımı yapmayın diye anlatıyorum.:)
Bİr taksiciyle kavga ettim motoru satmaya giderken. Sebep bilindik 'şeridimde giderke üstüme kırdı', kornay basınca da "küçücük motorsun lan git işte" dedi. Ben de ne diyosun falan derken anneme küfür etti. Haliyle peşine takıldım, durması için yalvardım, durmadı, kaçtı... sonra kırmıı ışıkta denk geldi. indim motordan, arcına tekmeyi yapıştırdım. Tam üstüne giderken tornavidayla indi ve sallamaya başladı. Bi kaçı denk geldi. Allahtan motor montu vardı da ufak sıyrıklarla yırrtım. Bİr kaç kurye kardeşin durup araya giriği sırada eline sarıldım, yapıştırdım kafayı suratında "marushin" izini çıkardıktan sonra elinden tornavidayı aldım. sonra millt araya girince aslan kesildi yine it. Baktım ayırmak için toplanan kalabalık çoğalıyo, satış için de geç kaldım. BAstım gittim.... plaka falan da alamadım maalsef :(
Yani siz siz olun ya bu tür kavgalara hiç girmeyin motor kullanmanın zevkini çıkarın, ya da yanınızda sopa, zincir, bıçak tazı şeyler taşıyın. Sizin ananız ağlayacağına onun anası ağlasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 AM ----------
Merhaba
kaan hocam avatardaki resim anakin skywalker galiba. İkinci bi ortak noktamız dah var galiba :)
fatihhoca81
13 Ekim 2009, 09:02
[QUOTE=enginer6;1821364]hayırlı uğurlu olsu kaan hocam :) umarım sorunsuz gitmişsindir. Makinenin huyu suyu iyidir, herkesçe bilinir. Sana tek tavsiyem şerefsiz taksiclere dikkat et :)
böle şeyleri anlatmayı pek sevmem ama arkadaşlar, yaptığımı yapmayın diye anlatıyorum.:)
Bİr taksiciyle kavga ettim motoru satmaya giderken. Sebep bilindik 'şeridimde giderke üstüme kırdı', kornay basınca da "küçücük motorsun lan git işte" dedi. Ben de ne diyosun falan derken anneme küfür etti. Haliyle peşine takıldım, durması için yalvardım, durmadı, kaçtı... sonra kırmıı ışıkta denk geldi. indim motordan, arcına tekmeyi yapıştırdım. Tam üstüne giderken tornavidayla indi ve sallamaya başladı. Bi kaçı denk geldi. Allahtan motor montu vardı da ufak sıyrıklarla yırrtım. Bİr kaç kurye kardeşin durup araya giriği sırada eline sarıldım, yapıştırdım kafayı suratında "marushin" izini çıkardıktan sonra elinden tornavidayı aldım. sonra millt araya girince aslan kesildi yine it. Baktım ayırmak için toplanan kalabalık çoğalıyo, satış için de geç kaldım. BAstım gittim.... plaka falan da alamadım maalsef :(
Yani siz siz olun ya bu tür kavgalara hiç girmeyin motor kullanmanın zevkini çıkarın, ya da yanınızda sopa, zincir, bıçak tazı şeyler taşıyın. Sizin ananız ağlayacağına onun anası ağlasın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 AM ----------
büyük geçmiş olsun. seni anlıyorum. insanın gözü dönüyor. sen de iyi yapmışsın o şerefsize. bu o şerefsize ders olmuştur.
ER6iNbay
14 Ekim 2009, 17:43
hayırlı uğurlu olsu kaan hocam :) umarım sorunsuz gitmişsindir. Makinenin huyu suyu iyidir, herkesçe bilinir. Sana tek tavsiyem şerefsiz taksiclere dikkat et :)
kaan hocam avatardaki resim anakin skywalker galiba. İkinci bi ortak noktamız dah var galiba :)
büyük geçmiş olsun, böyle olayları hiç sallamıyacaksın yoksa hep kendini tehlikeye atarsın, bende çok sinirlenirim ama artık hiç umursamıyorum, yoksa bişi olcak bana, tekrardan geçmiş olsun.
Hayırlı olsun da diyelim, motoru da vermişiz, sende benim durumuma düştün şu an, ne alacağım acaba :), işin zor baştan diyim, seçilmiyo bi türlü. :)
scuderia06
14 Ekim 2009, 17:45
erinbay bu motoru satıp baska motor alcaksan 4 silindire gecersin artık cbr 600f güzel bir secim olur yada z750 olabilir ancak tipten biraz kaybediyor yakından görmedim ama...
Di Daktır46
14 Ekim 2009, 22:57
böyleleri denk geldimi takın emaneti basın gidin..bişi olmaz..
Maverick35
15 Ekim 2009, 22:49
Arkadaşlar selam.
Önce kendimi anlatayım sonra, sorumu sorayım;
36 yaşındayım. 12-13 yaşlarındayken Mobylette ile motor kullanmayı öğrendim, 17 yaşındayken HYDRO-51'im vardı.Sonra motoru bıraktım...Ta ki, 2008 yılına kadar.2008 Ağustos'ta scooter aldım, 2009 Mart'ta Hyosung GT 250 R'ye geçtim.
7 Aydır Hyosung GT 250 R kullanıyorum, grup sürüşlerine de katıldım, yaklaşık 10.000 km oldu.
Soruma geleyim;
Ben, grup gezilerini ve uzun yol sürüşlerini çok seviyorum, ancak, GT 250 R bu işlere uygun değil.
Kawa ER6 F almamı tavsiye eder misiniz?
Parça ve tamir fiyatlarını sormuyorum, nasıl olsa tüm motorların parçaları pahalı, tamirleri pahalı.
SilentScream
15 Ekim 2009, 22:54
büyük geçmiş olsun, böyle olayları hiç sallamıyacaksın yoksa hep kendini tehlikeye atarsın, bende çok sinirlenirim ama artık hiç umursamıyorum, yoksa bişi olcak bana, tekrardan geçmiş olsun.
Hayırlı olsun da diyelim, motoru da vermişiz, sende benim durumuma düştün şu an, ne alacağım acaba :), işin zor baştan diyim, seçilmiyo bi türlü. :)
ergin para çok herhalde seçemiyosun , gel sana yeni er6 alalım süper kendileri :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 PM ----------
Arkadaşlar selam.
Önce kendimi anlatayım sonra, sorumu sorayım;
36 yaşındayım. 12-13 yaşlarındayken Mobylette ile motor kullanmayı öğrendim, 17 yaşındayken HYDRO-51'im vardı.Sonra motoru bıraktım...Ta ki, 2008 yılına kadar.2008 Ağustos'ta scooter aldım, 2009 Mart'ta Hyosung GT 250 R'ye geçtim.
7 Aydır Hyosung GT 250 R kullanıyorum, grup sürüşlerine de katıldım, yaklaşık 10.000 km oldu.
Soruma geleyim;
Ben, grup gezilerini ve uzun yol sürüşlerini çok seviyorum, ancak, GT 250 R bu işlere uygun değil.
Kawa ER6 F almamı tavsiye eder misiniz?
Parça ve tamir fiyatlarını sormuyorum, nasıl olsa tüm motorların parçaları pahalı, tamirleri pahalı.
ER6F düşünüyorsanız paranız varsa yenisinden alın bence çok şık ve hoş. Eski ER6F lerin kadranını felan sevmiyorum ben bide karenaj plastiği biraz vasat onun dışında tabii ki tavsiye ederiz , motoruna zaten diyecek laf yok...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO