Orijinalini görmek için tıklayınız : slm arkadaşlar ilk motorumu alacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
whampir19
14 Ocak 2010, 16:56
ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım
emrello
14 Ocak 2010, 20:25
Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:
Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).
Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)
İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."
PROFESSİONAL
14 Ocak 2010, 21:28
@emrello:
Arkadaşım bende 250 cc'lik bir çapır düşünüyorum. Yok denecek kadar tecrübemde var.Hani daha önce 250 cc'lik çapırla 1,2 kez trafiğe çıkmışlığım var. ama bu yolculuklar 10 dk'yi geçmiyecek şekildeydi.Belkide ilk sürüşümde zorlanmamamın sebebi 18 yaşıma kadar bisiklet kullanmamdı(keyfi).
Acaba 250 cc'lik makina dediğiniz gibi çok mu büyük yanlış olur. İstediğim kadar uyguluma yapabileceğim bir alanada sahibim yinede 250 cc ile başlamak hatamı sizce ?
Motosiklet ehliyem de mevcut.
aras1925
14 Ocak 2010, 22:02
sen bencede en iyisi al bi ybr ya da cbf 150 onla alış vitesliye ondan sonra alırsın bi land cruiser yada başka bi cruiser bakarsın keyfine..
.Mhmt.
14 Ocak 2010, 22:51
http://www.sahibinden.com/honda_phantom_custom-50WQQaXQQ16895047WQQpXQQdisplayitem
bir bak derim az önce karşılaştım :)
hocaseko
14 Ocak 2010, 23:36
al bir suzuki gn 125 keyfine bak...2005 model en sonu...2500-3000 tl...çoluk çocuğuna kalsın sonra...yok alışınca hemen satıp cc yükseltirim diyorsan honda cbf 150...başkasını düşünme derim....
iptaluyelik02
15 Ocak 2010, 00:21
yağma yok,
motoru da bulduk
Yalandan dolandan Çin malı Japon değil,harbi Çin malı,öz hakiki Lifan
kardeşi Roadstarcı yaptık :)
emrello
15 Ocak 2010, 10:14
yağma yok,
motoru da bulduk
Yalandan dolandan Çin malı Japon değil,harbi Çin malı,öz hakiki Lifan
kardeşi Roadstarcı yaptık :)
E hayırlı olsun o zaman :cherry:.
whampir19
15 Ocak 2010, 11:25
saol savaş abi sayende inşallah olacak yarın bir anlaşalımda hayırlısıyla hemen alır almaz uzun yola çıkacağım diye birşey yazmıyorki orda elbett iyice alışınca yola çıkacağım ama motorla gidip gelmel devamıl düşüncem tabi yaz aylarında
OGLUMVE BEN
15 Ocak 2010, 11:32
Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:
Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).
Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)
İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."
evl kardeşim arkadaşın acemi oldugunu kabul etmesi biraz geç oldu hepimiz aynı yoldan geçtik :rendeer:
motoruda hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :rendeer:
Shorin
15 Ocak 2010, 11:33
hocam hyosung Gv 250 tavsiye ederim ama önce bir viteslide kendini geliştir ve bu 125likler olabilir.
OGLUMVE BEN
15 Ocak 2010, 11:33
saol savaş abi sayende inşallah olacak yarın bir anlaşalımda hayırlısıyla hemen alır almaz uzun yola çıkacağım diye birşey yazmıyorki orda elbett iyice alışınca yola çıkacağım ama motorla gidip gelmel devamıl düşüncem tabi yaz aylarında
hayırlı olsun :rendeer:
whampir19
15 Ocak 2010, 11:39
hayırlı olsun :rendeer:
saol uzun yol da tejrübe edinmemeyede size söz veriyorum :cherry::cherry::cherry::farao:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO