Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni montum herkese tavsiye ediyorum...HUDSON
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 18:58
Uzun zamandır mont-ceket tarzı deri almak düşüncesindeydim bugün sitemizde gezinirken hudson deri reklamına tıklamak suretiyle ürünlerine gözgezdirdikten sonra aldım başımı ortaköye gittim ve dükkana girip çeşit çeşit deriyi inceledim...
Bana fiyatları aşırı uygun geldi kalite fiyat oranı oldukça yüksek... Beğendiğim bir ürünü 200TL gibi bir paraya aldım bu indirimin nedeni aldığım ceket modelinin artık üretilmeyecek olmasıymış... Herkese tavsiye ederim emsalleri en az 500 lira çünkü uzun zamandır araştırıyodum...Yüksek süratlere çıktığım için herhangi bir düşme anında işe yarayacağı kanaatindeyim...(aşağıda verdiğim linkteki deri benimkine çok benzio aynısını malesef bulamadım)
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=277
motorhocası
22 Aralık 2009, 19:01
Hayırlı olun güzel seçim,deri parçalı olanı var ben de ondan almıştım,bunu nasıl göremediysek:pale:
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 19:05
Bide ordaki arkadaş 3 ayda bir deriyi vazelinlemem gerektiğini söyledi... Bakım gerektiren eşyalar hep bana cazip gelmiştir sanki öyle eşyaların ruhu olduğuna inanırım:)
yürekçe
22 Aralık 2009, 19:05
hayırlı olsun.
full korumalı diyor.mersinden bu ürünleri görmek çok zor, korumalarından bahseder misin?
Hayırlı olsun; bende inceledim bugün siteyi ama ben biraz daha uzun arıyordum; size sormak istediğim linkini verdiğin ürün bele kadar mı ve Ortaköy'deki mağazada deri olmak şartı ile uzun ceket(mont)e rastladınız mı? Bir de mont bel,kolve boyun kısmından ayarlanabiliyor mu(cıt cıt ya da cırt cırt)
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 19:11
hayırlı olsun.
full korumalı diyor.mersinden bu ürünleri görmek çok zor, korumalarından bahseder misin?
Bikere şöyle söyleyebilirim ceketin omuzdan başlayarak kollarında özellikle dirseklerinde korumalar mevcut derisi oldukça sağlam dikişleri muhteşem dokununca bile anlaşılıyor dediğim gibi uzun zamandır araştırıyodum ve dainese ,alpinestars gibi ürünlerden hiç de aşşağı kalır olduğunu sanmıyorum giyince insan kendini güvende hissediyor... Ayrıca göğüs ve sırt gölgelerinde fermuar vasıtasıyla hava alma yerleri mevcut bahar aylarında fermuarlarını açıyosunuz ve püfür püfür esiyo...
saffet
22 Aralık 2009, 19:13
hayırlı olsun
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 19:13
Hayırlı olsun; bende inceledim bugün siteyi ama ben biraz daha uzun arıyordum; size sormak istediğim linkini verdiğin ürün bele kadar mı ve Ortaköy'deki mağazada deri olmak şartı ile uzun ceket(mont)e rastladınız mı? Bir de mont bel,kolve boyun kısmından ayarlanabiliyor mu(cıt cıt ya da cırt cırt)
Malesef uzun deriye hiç rastlamadım... Evet aldığım deri ve linkteki bele kadardır...Belden ayarlanıyor kemer tokaları var boyunda ise cırt cırt mevcut ayrıca çıtçıt düğmeleri var kolda ise fermuvar var daralıp genişleyebiliyor...Tam anlamıyla insanı sarıyor
Malesef uzun deriye hiç rastlamadım... Evet aldığım deri ve linkteki bele kadardır...Belden ayarlanıyor kemer tokaları var boyunda ise cırt cırt mevcut
Teşekkür ederim:) Çok güzel bi ürüne benziyo şimdi yakın fotolarınıda inceledim kollar fermuarlı, yaka cırt cırt ve belde cırtcırt ama birazda uzun olsaymış kaçırılmazmış:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 ----------
Arkadaşlar ; pantolon hakkında bişey sormak istiyorum ; sizce deri ürünü olan pantolonlar mı kışın daha sıcak tutar yoksa kışlık içliği olan bildiğimiz tekstil pantolonları mı?
yürekçe
22 Aralık 2009, 19:43
Bikere şöyle söyleyebilirim ceketin omuzdan başlayarak kollarında özellikle dirseklerinde korumalar mevcut derisi oldukça sağlam dikişleri muhteşem dokununca bile anlaşılıyor dediğim gibi uzun zamandır araştırıyodum ve dainese ,alpinestars gibi ürünlerden hiç de aşşağı kalır olduğunu sanmıyorum giyince insan kendini güvende hissediyor... Ayrıca göğüs ve sırt gölgelerinde fermuar vasıtasıyla hava alma yerleri mevcut bahar aylarında fermuarlarını açıyosunuz ve püfür püfür esiyo...
koruma derken? motomont şeklinde koruma mı yoksa sadece vatka mı?
ayrıca sırt koruması var mı?
ufuktan
22 Aralık 2009, 19:54
bende bu fuarda hudson deri ürünlerinden robocop modeline bakmak istiyorum ... Uyarsa almak isterim
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 19:56
koruma derken? motomont şeklinde koruma mı yoksa sadece vatka mı?
ayrıca sırt koruması var mı?
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18169_260107237488_531007488_4779198_2796500_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18169_260107262488_531007488_4779199_1181471_n.jpg
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18169_260107282488_531007488_4779200_3160536_n.jpg
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs134.snc3/18169_260114587488_531007488_4779221_1043080_n.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
bende bu fuarda hudson deri ürünlerinden robocop modeline bakmak istiyorum ... Uyarsa almak isterim
Robocopu bende beğendim ama 100 lira farka değmez diye düşündüm...
hocam soğuk sıcak olayı nasıldır aslında mont genel olarak nasıl diye sorucam denemişsindir diyede Allah korumalara ihtiyaç duydurmasın inşaallah onların sağlam olup olmadığını hiç test etmessin... rüzgar geçiriyormu ve sıcak tutuyormu. (her deri malesef rüzgarı tutmuyor çoğu dikiş yerlerinden ve fermuar kısmından rüzgar alıyor su geçiriyor o yüzden soruyorum)
il_ragazzo
22 Aralık 2009, 21:19
hocam soğuk sıcak olayı nasıldır aslında mont genel olarak nasıl diye sorucam denemişsindir diyede Allah korumalara ihtiyaç duydurmasın inşaallah onların sağlam olup olmadığını hiç test etmessin... rüzgar geçiriyormu ve sıcak tutuyormu. (her deri malesef rüzgarı tutmuyor çoğu dikiş yerlerinden ve fermuar kısmından rüzgar alıyor su geçiriyor o yüzden soruyorum)
rüzgar için etkili ancak yağmurda zaten deri kullanılmaz diye biliorum...Ben hız yaptığımdan derinin güvenliği yağmuru geçirmesinden daha önemli eğer yağmurda kullansaydım deri almazdım...
rüzgar için etkili ancak yağmurda zaten deri kullanılmaz diye biliorum...Ben hız yaptığımdan derinin güvenliği yağmuru geçirmesinden daha önemli eğer yağmurda kullansaydım deri almazdım...
eyvallah abi bak ben derinin yağmurda kullanılmadığını bilmiyordum.. peki neden sakıncası ne tam olarak ?
Osbourne
22 Aralık 2009, 21:28
Yağmurda kullanılan deri, kururken çatlamalar yapar ve zamanla yırtılmalar olur, kısaca yağmurda deri kullanmak ömrünü kat kat hızlı bir şekilde tüketir..
Ama bazı ürünler var ki onları deriye uygulayıp yağmura çıkınca deri korunmuş oluyor ama bunlarında dez avantajı sürülünce vıcık kalması yani oraya buraya leke bırakıyor bunlar..
Birde robocop modelin uzunluğu ile bunun uzunluğu aynımıydı?
Robocop modeli de beli örtmüyor mu acaba?
denizcimuzaffer
22 Aralık 2009, 21:31
Arkadaşlar,
hudson açıldığında ilk hayırlı olsuna gidenlerdenimdir ve gerçekten çok sağlam, çok güzel ekipman var. Hele burada bazı arkadaşlarımızın ROBOCOP diye tabir ettiği o monta ismi de biz takmıştık:mrgreen: Bedeni yok idi ve getirmeye söz vermiştiler, ama karıştırmamak için yav dedik, robocop gibi oluyor insan, modele biz de öyle diyelim dedik:) deriler bekledikçe koku yapabiliyor bu yüzden bakımını bilmeli ve zamanında yapmalıyız. Derilerin kalınlığı çok iyi ve giydiğiniz anda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Ben o zamanlar bir topikte illaki deri giyelim demiştim. Hakikatten çok farklı ve çok pahalı sentetik giysilerle karşılaştırılamayacak kadar iyi:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler:)
il_ragazzo
23 Aralık 2009, 03:25
Yağmurda kullanılan deri, kururken çatlamalar yapar ve zamanla yırtılmalar olur, kısaca yağmurda deri kullanmak ömrünü kat kat hızlı bir şekilde tüketir..
Ama bazı ürünler var ki onları deriye uygulayıp yağmura çıkınca deri korunmuş oluyor ama bunlarında dez avantajı sürülünce vıcık kalması yani oraya buraya leke bırakıyor bunlar..
Birde robocop modelin uzunluğu ile bunun uzunluğu aynımıydı?
Robocop modeli de beli örtmüyor mu acaba?
Evet dostum robocopla aynı uzunluk robocopu da denedim mükemmel şekilli ama 100 lira pahalı olduğu için almadım. Aldığım small beden ama robocop da large oldu bana kalıpları değişik netten alırsan aklında bulunsun ama normalde medium giyiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------
Arkadaşlar,
hudson açıldığında ilk hayırlı olsuna gidenlerdenimdir ve gerçekten çok sağlam, çok güzel ekipman var. Hele burada bazı arkadaşlarımızın ROBOCOP diye tabir ettiği o monta ismi de biz takmıştık:mrgreen: Bedeni yok idi ve getirmeye söz vermiştiler, ama karıştırmamak için yav dedik, robocop gibi oluyor insan, modele biz de öyle diyelim dedik:) deriler bekledikçe koku yapabiliyor bu yüzden bakımını bilmeli ve zamanında yapmalıyız. Derilerin kalınlığı çok iyi ve giydiğiniz anda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Ben o zamanlar bir topikte illaki deri giyelim demiştim. Hakikatten çok farklı ve çok pahalı sentetik giysilerle karşılaştırılamayacak kadar iyi:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler:)
Evet bende kendini güvende hissediyosun konusunda size atılıyorum... Sırtımdakinn kaliteli olduğunu giyince ilk anda hissettim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------
Uzun zamandır mont-ceket tarzı deri almak düşüncesindeydim bugün sitemizde gezinirken hudson deri reklamına tıklamak suretiyle ürünlerine gözgezdirdikten sonra aldım başımı ortaköye gittim ve dükkana girip çeşit çeşit deriyi inceledim...
Bana fiyatları aşırı uygun geldi kalite fiyat oranı oldukça yüksek... Beğendiğim bir ürünü 200TL gibi bir paraya aldım bu indirimin nedeni aldığım ceket modelinin artık üretilmeyecek olmasıymış... Herkese tavsiye ederim emsalleri en az 500 lira çünkü uzun zamandır araştırıyodum...Yüksek süratlere çıktığım için herhangi bir düşme anında işe yarayacağı kanaatindeyim...(aşağıda verdiğim linkteki deri benimkine çok benzio aynısını malesef bulamadım)
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=277
ürünü nette bulamadım demiştim ama dikkatli bakınca buldum link burda
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=278
zamisli
23 Aralık 2009, 10:00
bende bunu almıştım oradan.. http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=182
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO