Orijinalini görmek için tıklayınız : marushinmi Sharkmı ?
HercuL
13 Aralık 2009, 12:51
kaskımı değiştirmeye karar verdim çünki small aldığımdan başımıda sıkıyor uzun yolda takas teklif edildi benimkini ve diğerini gösteriyorum ama kararsız kaldım ? Marushin olan benim yani mavi olan
http://www.sahibinden.com/satilik_veya_takaslik_marushin_mikuma-30WQQaXQQ19413645WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/bilen_bilir_temiz_guvenli_racing_kask-78WQQaXQQ18681326WQQpXQQdisplayitem
yeschim
13 Aralık 2009, 13:10
Marushin bana göre daha iyi ama sen kafama ufak demişsin ne zamandır kullanıyorsun ? Kullandıkça esniyor biraz bilirsin ben de marushin kullanıyorum gayet menunum, tabii kaskların ömrü açısından da değerlendirmek lazım kaç senelik kasklar, düşmüşler mi hiç bunları da göz önünde bulundur derim :)
ufuktan
13 Aralık 2009, 13:13
4 yılda 2 tane marushin eskittim ... yine marushin alacağım
marushin diyorum .... bir miktar açılma yapacaktır ( zaten kaskın biraz dar olanı makbuldur )
barok34
13 Aralık 2009, 13:20
geçen xr 1000 shoei aldım ama burda bir arkadaş test sonuçlarını koymuş kaskların 3 yıldız vardı valla yarı fiyatına fazer de 5 yıldız vardı acaba doğrumudur bi listeler
The Dude
13 Aralık 2009, 13:24
marushin güzel kaskdır da yedek parça da sıkıntı çıkıyor.
shivan dragon var bende.
vizörlerin kaska geçen parçaları çok çabuk kırılıyor.
sağlamlık yönünden test edemedim. umarım da edemem.
buğu konusunda çok iyiler.
yurtdışı fiyatları çok iyi.
tanıdık var ise yurtdışından almaya çalış.
http://www.louis.de/_2050ec2390a6dd144ecb5cf72e3f936ade/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=504752
http://www.sahibinden.com/marushin_shivan_dragon_pure-81WQQaXQQ11438064WQQpXQQdisplayitem?
fiyatlardan anlaşılır sanırım.
HercuL
13 Aralık 2009, 13:29
valla sıkmasa değiştirmicemde sıkıyor yani 2 saatir yola gidiyorum genelde başımı ağrtıyor smaal küçük medium alim alanda hayrını görsün bari
canercamalan
13 Aralık 2009, 13:30
eray a sormak lazım bunu :) :queen: shark kardeşim shark
ufuktan
13 Aralık 2009, 13:56
valla sıkmasa değiştirmicemde sıkıyor yani 2 saatir yola gidiyorum genelde başımı ağrtıyor smaal küçük medium alim alanda hayrını görsün bari
o zaman yanlış beden seçimi yaptığın aşikar .. değiştirmende fayda var .... link verdiğin shark kask ta hiç fena durmuyor ..
** marushini 2 kez sağlamlık testine tabi tuttum :queen: :queen: ( hata benim değildi ama kaza kazadır ) 100 ve 110 km/s ile yaptığım 2 kazada da başımı asfalta çarptım ... 2 kaskımda görevini yerine getirdi ... güvenlik konusunda marushine sonuna kadar güveniyorum ....
*** yedek parça konusunda ise feyizoğlu '' marushin '' sattığı dönemde hiç sıkıntı yaşamadım istediğim tüm aksesuarlar ( 3 farklı cam almıştım ) hemen bana ulaştı ... ama türkiye distribitörü suzuki tekay a parça için mail attığımda cevap bile gelmedi :queen: :queen: :queen:
izlenimlerim bu şekilde :cherry:
il_ragazzo
13 Aralık 2009, 14:17
Arkadaşlar geçen sene genç motor dan bitane kask almıştım sirkeciden satıcı arkadaş kafamı ölçtü ve senin bedenin small dedi bende elinde ne hikmetse 1 tane kalan small beden nolan kaskı alıp eve getirdim....
Sıkıntı şu ki kaskı kafama sokarken bile işkence çekiyodum.Sonra bigün mototala yolum düştü gidip ordaki arkadaşlara sordum, başımı ölçtü ve senin bedenin large dedi... Kaskı kullanmadıysan biz değiştiririz dedi ve large olanla değiştirdi...Allah mototal dan razı olsun bu sayede gönlümü kazandı...Genç motoru da allah bildiği gibi yapsın yanında kask taşıma kılıfını bile vermediler üstüne üstlük bide beraberinde aldığım eldiven elimi boyuyodu geçenlerde yolum sirkeciye düştü gidip söyledim sizden aldığım eldiven elimi boyadı diye bana verdiği cevap ''gerçek deri boyar'' üçkağıtcı herifler....
ufuktan
13 Aralık 2009, 14:29
Arkadaşlar geçen sene genç motor dan bitane kask almıştım sirkeciden satıcı arkadaş kafamı ölçtü ve senin bedenin small dedi bende elinde ne hikmetse 1 tane kalan small beden nolan kaskı alıp eve getirdim....
Sıkıntı şu ki kaskı kafama sokarken bile işkence çekiyodum.Sonra bigün mototala yolum düştü gidip ordaki arkadaşlara sordum, başımı ölçtü ve senin bedenin large dedi... Kaskı kullanmadıysan biz değiştiririz dedi ve large olanla değiştirdi...Allah mototal dan razı olsun bu sayede gönlümü kazandı...Genç motoru da allah bildiği gibi yapsın yanında kask taşıma kılıfını bile vermediler üstüne üstlük bide beraberinde aldığım eldiven elimi boyuyodu geçenlerde yolum sirkeciye düştü gidip söyledim sizden aldığım eldiven elimi boyadı diye bana verdiği cevap ''gerçek deri boyar'' üçkağıtcı herifler....
:queen::queen::queen::queen: yaşadıklarını yaz roman olur , milyonlarca kitap satarsın... hatta filmi çekilir drama senaryosu ile 7 dalda oskar alır :queen: :queen::queen: şaka bir yana esnaflık gerçekten ayrı bir konu , ve her babayiğidin hakkı değil... :cat:
dynner
13 Aralık 2009, 14:33
O deilde arkadşan verdigi almanya sitesinde
888 80€ :)
ufuktan
13 Aralık 2009, 14:36
O deilde arkadşan verdigi almanya sitesinde
888 80€ :)
her köşesi cennetim... bir başkadır benim memleketim :queen: :queen: :queen:
ozrace
13 Aralık 2009, 14:52
shark ın hiç bir modeli kötü değil izlenimlerime göre zaten testlerdede en az 4 yıldız almış bir marka.bence takas mantıklı tabi resimlerde görüldüğü gibi temizse
barok34
13 Aralık 2009, 14:56
benim mont ve pantolon shark fiyatı uygun korumaları fena değil diye aldım daha siftahı yok gerçi havalar 15 dereceyi bulmadan tekrar binmiyorum bakalım deneyince yazarım
dynner
13 Aralık 2009, 15:13
benim mont ve pantolon shark fiyatı uygun korumaları fena değil diye aldım daha siftahı yok gerçi havalar 15 dereceyi bulmadan tekrar binmiyorum bakalım deneyince yazarım
o shark ile kask markası shark aynı deil diye biliyorum :cat:
barok34
13 Aralık 2009, 15:14
o shark ile kask markası shark aynı deil diye biliyorum :cat:
doğrudur farklı olabilir :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO