PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : prohell

ibrahimbrs
12 Aralık 2009, 12:25
pantolon ve mont aldım bugün yağmurda yol yaptım ve indiğinde iç çamaşırım ıslanmıştı ürünü yeni aldım hemen aldığım yere tel açtım getirmemi ve kontrol edip olayı çözceklerini vbelirttiler .ee benim sorunum ne diyeceksisiniz belki bu markada böyle bir sorunla karşılasan varmı varsa ne yaptı yok sa sineye mi çekti

serkanADH13
13 Aralık 2009, 02:04
arkadaşım aşırı yağmurda su alıyor,
yağmurluk değil nihayetinde,
ben topkapı PTT KURYE'de çalışıyorum,
ve şirket bize takım olarak verdi,
yağmurda ben DON'a kadar ıslananlarınıda gördüm:)

yani normal,
az yağışta ve az yolda sıkıntı olmuyor ama...

Kaiser
13 Aralık 2009, 02:43
Prohell pakistan malı ve çok özel bir kumaşa sahip olmayan, ucuz bir monttur. Ondan çok yüksek bir performans beklemek haksızlık olur. Aldığınız yerde size "uzun süreli yağmurda geçirmesi normaldir" diyip ürünü geri vericektir.

cagatay_hepsen
13 Aralık 2009, 03:29
ben daha geçen mont yağmurluk pantolan aldım revitin 180€ luk du sanırım yağmurluğuna %100 su geçirmez diyemem diyor adam tamam geçirmiyeceği doğru ama garanti yok
yani bu ürüne su geçirmezlik garantisi veremeyiz hiç birine veremeyiz diyorlar sorumluluk alamayız dedi adam.

metanecho
13 Aralık 2009, 18:59
nic marka mont kullanıyorum, uzun süreli yoğun yağışlarda 1 sene boyunca hiç su geçirmedi içine fakat 1 senenin ardından yoğun yağışın ardından içimdeki swear hafiften nemlenmişti. deformasyona uğradığını düşünüyorum. kaliteli alıp, iyi bakmak lazım sanki,

Ramazan Can
13 Aralık 2009, 19:28
ben kullanıyorum o monttan çok sitdetli yağmur olmadıkça sorun yok... ama çok siddetli yağmurlarda revit clover ve rıcca bile su alıyor... ben kurye idim.. denenmiş ve tecrübe edilmiştir....

barok34
13 Aralık 2009, 19:33
sharp montlar nasıl peki arkadaşlar aldım ama daha denemedim varmı kullanan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:32 ----------

shark pardon yahu

ibrahimbrs
14 Aralık 2009, 17:24
yol 25 km ve ortalama yarım saat sürüyor ama harbiden yoğun yağış vardı .
aldığım kişide yoğun yağışta alt üst yağmurluk kullanmalısın dedi

sniper777
14 Aralık 2009, 22:11
tuhaflık yok bu normaldir bendede prosev marka pantolon ve mont var soğuk rüzgar geçirmiyor ama korumaları güven veriyor yoğun yağmur altında aynen donuna kadar ıslanıyor aynısı bendede olmuştu aldığım yere getirdim hemen hemen çoğu montun uzun sürelerde yağmur aldığını üzerine yağmurluk almam gerektiğini söylediler kuryelerde böyle yapıyormuş zaten yağmur kıyafetlerin ömrünü kısaltıyor...
ayrıca dandik yağmurluk alırsan oda su alıyor 70-85 tllik yağmurluklar ise gerçekten hiç su almıyor.bilgine....

ibrahimbrs
16 Şubat 2010, 23:08
aldığım yer değişim yapacağını ve ya farkını verip başka marka vereeğini söyledi bende bu sefer revit alma tarafındayım

solevendef
16 Şubat 2010, 23:55
bende prohelin pantolonu var.en son -8 de kullandım soguk geçirmiyor ama yagmuru bilemem çok yagmurlu havada çıkmadım.

hasanpinar0537
17 Şubat 2010, 00:16
arkadaşım aşırı yağmurda su alıyor,
yağmurluk değil nihayetinde,
ben topkapı PTT KURYE'de çalışıyorum,
ve şirket bize takım olarak verdi,
yağmurda ben DON'a kadar ıslananlarınıda gördüm:)

yani normal,
az yağışta ve az yolda sıkıntı olmuyor ama...

mesela ben sırıl sıklam olduğumu biliyorum...
hell alacaksın parası aynı ama prohelden kat kat kaliteli...

aggressive
17 Şubat 2010, 00:18
motora biniyorsan ıslanırsın uyursan ölürsün gibi birşey :)

zira kaliteli bir yağmurluk almanı öneririm

Arjantinli69
17 Şubat 2010, 00:27
bende prohell yazlık mont almıştım gayet kullanışlı.sonra yagmurlugunu aldım güzel oldugunu söyledi su geçirmez dedi 65 tl verdim ilk yagmurda alt taraf da kuru yer yoktu malesef :P sonra aldıgım magazaya gittim abi çok yagmurda hepsi alır dedi.hani almadıgını söylemiştin diyince normal yagmur dedim dedi ve 1 ay içinde yagmurluk pert oldu.mecburen tekrar aldım bu seferki silikondan 45 tl kesinlikle su alma yok yagmurda gezmek zevkli oluyor motorla.bu arada 100 tl ye Aura marka yagmurluk var % 100 su geçirmez garantili.ben mont oarak IXON aldım şu ana kadar su çekmedi ama ilerleyen zamanlarda çekermi bilemem fiyat olarak 260 tl idi indirimdeyken peşin 175 tl ye almıştım.

serkanADH13
17 Şubat 2010, 00:45
bende kısmet olursa bu fuarda bakacagım,
yağmurluk,
eldiven,
bot,
ve hoşuma giden aksesuar ;)

ozrace
17 Şubat 2010, 01:09
benim spool mont 2 seneyi geçti alalı.az bişey kol kısmından almaya başladı diger kısımlarda sorun yok + içliğide var onunda faydası vardır mutlaka ama ben çok memnunum spool dan şimdide 1 tane deri ceketini aldım :)

polo34
17 Şubat 2010, 16:40
bende eminönünden prohell pantolon aldım, üzerinde bir sürü janjanlı yazıları var, cordura, water-proof vs vs ama satıcı su geçirir dedi:) o paraya bu kadar olacağını bildiğim için aldım, bir hikmeti var ki diğer markalara o kadar para ödeniyor ama kot pantolon giymekten 1000 kat daha iyi...

askon
17 Şubat 2010, 16:47
ben sırkecıden 75 tl ye ayakkabı kılıfı yanında olan bır yağmurluk takım aldım krumalı kıyafetlerımın üzerıne onuda gıydımmi tamamen rüzgar ve yağmurdan korunuyorum ben memnunum şimdi baktım valla etıket yok o yüzden markasını bılmıyorum yalnız kalıbı oldukca buyuk uzun boy ve kılolulara tamamen uygun

Osbourne
18 Şubat 2010, 01:56
ben sırkecıden 75 tl ye ayakkabı kılıfı yanında olan bır yağmurluk takım aldım krumalı kıyafetlerımın üzerıne onuda gıydımmi tamamen rüzgar ve yağmurdan korunuyorum ben memnunum şimdi baktım valla etıket yok o yüzden markasını bılmıyorum yalnız kalıbı oldukca buyuk uzun boy ve kılolulara tamamen uygun

Hacım senin aldığın ürün şu aşağıdakinden mi?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/images/products/45906Al.jpg

Eğer öyleyse memnunsun sanırım..Ben de aynısından almayı düşünüyorum..
Sen hangi beden aldın da bol geldi? Senin endamını az çok biliyorum oradan kendime pay biçeceğim XXL'ı olur mu bana diye? :)