PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : plaka kayıtlı değil ne yapmamı önerirsiniz

racer2000
16 Kasım 2009, 23:45
tekrardan slm lar
geçen hafta ruhsat isleriyle boğusmustum...zor bela yeni ruhsat plaka cıkarttırdım...plakayıda mühurlettim...gecen cuma günü...
ama internetten yeni plakayı sorguladığımda hic bir bilgi cıkmıyor...ama eski plakayı sorguladığımda motorun bilgileri aynen cıkıyor...
yarın birgün bi cevırmede polis amcam plaka sorguladığında hiç bi bilgi cıkmayacak..ben ne yapacağım ozaman...veyada bu plaka kayıtlarda olmadığı icin baskısna verirlerse ne olacak...
ne yapacağım sastım kaldım....:silent::silent::silent:

driver600f
16 Kasım 2009, 23:52
merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım:mrgreen: türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo

crazyrider
17 Kasım 2009, 00:20
ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem :)

racer2000
17 Kasım 2009, 00:25
merak etme bi kaç gün içersinde kayıda girer bende aynı sorunu yaşamıştım:mrgreen: türkiyede malüm sistem çok hızlı ilerliyo
ins öyle olur arkadasim...
he valla yaw öyle bi hızlı ilerliyorki arkadasımın hayabusa ile yetisemedim...:P

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:23 ----------

ınternette hemen guncellenmıyor plaka sorgulamalar yanılmıyorsam 1-2 ay ıcerısınde nette oluyor ama trafıkte kayda alınmıstır bence yınede yanlıs bılgı vermek ıstemem :)
bana sorun cıkarmasınlarda 1 yıl sonra güncellesinler kanka....

asfalt meleği
17 Kasım 2009, 00:47
hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.

racer2000
17 Kasım 2009, 00:59
hemen kayıtlar düzelmez diye tahmin ediyorum. ama en geç bir hafta içinde doğru bilgiler görülür sistemde. bir müddet sonra tekrar sorgulatırsın dert etme.
inş öyle olur abi...her saat bası netten sorguluyorum...
bu 5. motorum ilk defa kendi adıma ruhsat plaka cıkarttım...bundada sorun olmasın artık...

KUVVETMİRA
17 Kasım 2009, 01:06
kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.

ceyhun__22
17 Kasım 2009, 01:06
o sisteme pek ben de güvenmiyorum.Bizim dükkanın arabada 12 tane haciz vardı araba bağlandı 8 ay mı 1 yıl mı yattı.Park tan satıldı alan adam üstüne bindikten 1 ay sonra silindi o hacizler :)

racer2000
17 Kasım 2009, 01:29
kıllandım bende baktım, aynı sorun var şu anda, ruhsatı cuma günü almıştım.
bende cuma günü aldım abi....bu haftada geçsin bakalim...bi arkadasin tavsiyesi ile cumartesi eve giderken ilk gördüğüm polise soracağım artık...bide onlar arattırsin bakalım...

_OLD_
17 Kasım 2009, 13:05
Merak Etme.Polisler senin internetten baktığın yerden bakmıyorlar.

Ramazan Can
17 Kasım 2009, 13:06

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

racer2000
17 Kasım 2009, 15:08

ozaman sorun yok sanırım...
polise sorma isini bayrımdan sonra yapıcam arıt...motorun rengini ruhsata göre değistirmedim...gidip kendi elimle teslim olmayayım :cherry::cherry:

KUVVETMİRA
17 Kasım 2009, 15:13
inş öyle olur abi...her saat bası netten sorguluyorum...
bu 5. motorum ilk defa kendi adıma ruhsat plaka cıkarttım...bundada sorun olmasın artık...

kantinde bi motorcuyla selamlaştıydık sen miydin o?

racer2000
17 Kasım 2009, 15:54
kantinde bi motorcuyla selamlaştıydık sen miydin o?

yok ben dısarda bi motorcuyla slm lasmistim...sabahın 8 de girdim 10 dakikada plaka mühürletip cıkmıstım...