Orijinalini görmek için tıklayınız : REVIT SIGMA WINDSTOPPER TERMAL İÇLİK(Aldım)
HercuL
11 Kasım 2009, 22:54
Arkadaşlar yıllardır motor kullanırım aklıma hiç gelmedi veya görmedim normal motor pantolonlarıyla kesinlikle rahat etmiyordum aldığım günden beri deneyimlerimi paylaşim hiçbir şekilde hava geçirmiyor kesinlikle üşümüyorum günlük kullanımda mükemmel rahatsızlık vermeyen bir ürün verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veren bir ürün buda resimleri
http://img231.imageshack.us/img231/1539/img0005kp.jpg (http://img231.imageshack.us/i/img0005kp.jpg/)
http://img81.imageshack.us/img81/3415/img0007yb.jpg (http://img81.imageshack.us/i/img0007yb.jpg/)
güle güle kullan, normal pantolonun üstüne mi giyiyorsun, yoksa pantolonun yerine mi?
HercuL
11 Kasım 2009, 23:03
içine giyiorsun kardeşim o yuzden ne görüntü kirliliği oluyor nede rahatsız edici birşey
motorhocası
11 Kasım 2009, 23:09
Paylaşım için sağol, malzemesi naylon mu :silent:
HercuL
11 Kasım 2009, 23:16
bu şekilde yazıyor
* Revit Sigma windstoper termal içlik (alt)
* Rüzgar geçirmez
* Vücut ısısını koruyabilen ve hava alan üç kat kumaş
* Su tutmaz
navigator55
11 Kasım 2009, 23:17
Kışlık giysiler ve ekipmanlar teknoloji ve ihtisas gerektiren bir disiplindir.Çoğu motosiklet sürücüsü genellikle bu konuyu geçiştirir veya savsaklayarak kendini
kandırır,lahana gibi kat kat giyinir ama bu defa da organları yeterince kanlanamadığı için daha beter üşür.
20 tl lik içliklerin markadan bağımsız olarak WINDSTOPPER özelliklerine sahip
ürünlerin işini yapmasını beklemek saflıktan öte aptallık olur.Eğer adam gibi
giysiler ve ekipman yoksa komik durumlara düşmek kaçınılmazdır.
Çoğu zaman verdiğimiz yemek molalarında çorba kaşığını tutamayacak hale gelmiş,debryj dahi basamayan çok motorcu gördüm ve diğer müşterilerde acıyarak bakıyorlardı,çünkü elleri taze kesilmiş et gibiydi..Evet adam gibi eldivenler,kışlık bot ve windstopper özelliğe sahip, böbreklik-boyunluk-göğüs
koruması ve balaklavınız yoksa kahvede oturup, baharı beklemek en akıllıcası
dır.
Kış için dış kabuk olarak CLOVER M3 ceketi özellikle tavsiye ederim,tabii ki
bütçeye bağlı olarak deri şayanı tavsiyedir...
ünaltürkyazıcı
11 Kasım 2009, 23:18
güzel bir üründür. seni mahçup etmez. güle güle iyi günlerde kullan.
motorhocası
11 Kasım 2009, 23:18
bu şekilde yazıyor
* Revit Sigma windstoper termal içlik (alt)
* Rüzgar geçirmez
* Vücut ısısını koruyabilen ve hava alan üç kat kumaş
* Su tutmaz
Pardon kumaşa gore-tex kaplama yapılmıştır ,naylon terletir,nefes alamaz. almaz:cat:
ünaltürkyazıcı
11 Kasım 2009, 23:24
Kışlık giysiler ve ekipmanlar teknoloji ve ihtisas gerektiren bir disiplindir.Çoğu motosiklet sürücüsü genellikle bu konuyu geçiştirir veya savsaklayarak kendini
kandırır,lahana gibi kat kat giyinir ama bu defa da organları yeterince kanlanamadığı için daha beter üşür.
Çoğu zaman verdiğimiz yemek molalarında çorba kaşığını tutamayacak hale gelmiş,debryj dahi basamayan çok motorcu gördüm ve diğer müşterilerde acıyarak bakıyorlardı,çünkü elleri taze kesilmiş et gibiydi..Evet adam gibi eldivenler,kışlık bot ve windstopper özelliğe sahip, böbreklik-boyunluk-göğüs
dır.
çok doğru söylüyorsun.ağzına sağlık ve teşekkürler.
HercuL
11 Kasım 2009, 23:37
dır.
bravo hocam elinize sağlık çok güzel yazmışsınız :cat::cat::cat:
HercuL
12 Kasım 2009, 10:36
herkez görsün diye üst konuya getiriyorum almayan pişman olur
Topik hortlatma gibi olucak ama benim ixon marka kullandığım motosiklet pantolonu var ama kışlık içliğini geçen yaza girerken çıkartmıştım ve şimdi de arıyorum tarıyorum bulamıyorum ; yukarıda bahsedilen Revit'in ürünün alsam ve üstünede içliği kayıp pantolonumu giysem randıman alır mıyım sizce yoksa yeni bi pantolon mu almak lazım ; birde montum üzerime çok kısa geliyor ve özellikle kalça bölgesi soğuğa maruz kalıyor ; yeni bi mont almadan kendi motosiklet montumun kısa dezavantajını nasıl bertaraf edebilirim ; bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
avare rulman
14 Aralık 2009, 15:30
Topik hortlatma gibi olucak ama benim ixon marka kullandığım motosiklet pantolonu var ama kışlık içliğini geçen yaza girerken çıkartmıştım ve şimdi de arıyorum tarıyorum bulamıyorum ; yukarıda bahsedilen Revit'in ürünün alsam ve üstünede içliği kayıp pantolonumu giysem randıman alır mıyım sizce yoksa yeni bi pantolon mu almak lazım ; birde montum üzerime çok kısa geliyor ve özellikle kalça bölgesi soğuğa maruz kalıyor ; yeni bi mont almadan kendi motosiklet montumun kısa dezavantajını nasıl bertaraf edebilirim ; bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
tam çözüm olmaz, ama geniş bir bellik alırsanız çatalı kapatırsınız hiç olmaya. aynı sorunu ben böyle çözdüm.
HercuL
14 Aralık 2009, 15:50
valla ben sadece bunu giyiyorumki burası ısparta üşümüyorum motordanda inmiyorum sen bilirsin her türlü işini görürür eminim :cat:
yürekçe
14 Aralık 2009, 16:06
tam çözüm olmaz, ama geniş bir bellik alırsanız çatalı kapatırsınız hiç olmaya. aynı sorunu ben böyle çözdüm.
güzel bir bel korsesi ve uygun bir bellik ( 4 baklava) ile hem böbrekler korumaya alınır hem de bel bölgesi korumaya alınır... maaliyeti 35/40 tl yi bulur. montların sırtlıkları bellik kadar koruyamaz ve böbrekler "insan vücudunda kendini koruyamayan tek organdır"
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 ----------
kayıp içlik içine bu pantolondan alacağına uygun marka bir pantolon almalısın. çünkü revitin içliği bile uygun bir alt-üst pantolon-mont takımına denk fiyatlıdır. bak, anes motorda held takım vardı sanırsam...
Teşekkürler arkadaşlar ; HercuL arkadaş o kadar methetmiş ki gönnlüm kayıyor ama Held'inde ondan 40 TL daha yüksek pantolonu var biri 120 diğeri 160 ; yine kafam karıştı ; bi de ayaklarım çok üşüyor; geçen sene MotoBot'un bi modelini almıştım ama çok memnun kalmadım yağmurda su alıyor 30-40 km lik mesafelerde ayağınız üşüyor; şöyle Cat,Timberland tarzı bi bot alsak iş görür mü yoksa motorda heder mi olur?
cakalaz
14 Aralık 2009, 19:15
Arkadasım Ben Yaz kış Spor giyen birisiyim. Fakat bazan BoT Da lazım olmuyor değil. Kinetix ten Bot almıstım. 3 Yıldır Kışları ve yoğun yağısta kullanıyorum. Kesinlikle Su gecirmiyor. Hatta kar suyu gecirmeyen bot yoktur derler yalnız bu gecirmiyor cidden!
165 TL ye aldığım bot modelleri su an baya bir ucuzlukta... bir göz at istersen :)
http://www.kinetix.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=48:sony-ericcson-xperia-x1&catid=34:demo
http://img143.imageshack.us/img143/4214/kinetixbotgorselweb.jpg (http://img143.imageshack.us/i/kinetixbotgorselweb.jpg/)
qarqamel
14 Aralık 2009, 19:29
Bu içliğin en önemli olması gereken özelliğini yazmamış kimse Terleme Yapmıyor mu bu
yürekçe
14 Aralık 2009, 19:38
hah işte ben heldin pantolonunu aldım ve çok çok memnunum. içliği çıkarılabiliyor ve omuz askılı. ben mont-pantolon aldım... oldukça da memnunum, soğuktan içlik kullanarak, yağmurdan ise yağmurluk kullanarak korunuyorum...
içliğinin sıkı olmamasına, yağmuruğun ise hava alıyor olmasına dikkat etmelisin :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:35 ----------
düz bot sakın alma..
düzegün bir moto-çizme al... dikkat et, bot demiyorum, çizme almalısın. ben kaza yaptığımda bot giyiyor olsaydım bileğim kopardı, çizmemin bile fiber korumalar bile yarılmıştı.
beni bilen biliyor, 40+ dereceelrde bile full koruma ve çizme giyerim. tesadüf bu ya, 2 kazamda yaz mevsiminde oldu ama full koruma hayatımı kurtardı. bu bilinci bana aşılayan ise motosiklşet.net idi
buranın değerini bilmelisin.
sormak istediğin ne varsa buradan ya da özelden sorabilirsin. bildiğim çerçevede yardıma hazırım :)
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize ; güzel bilgilendirmeler var ;
yürekçe; http://www.anesmotor.com.tr/Store/ProductDetails.aspx?ProductID=85392 şu linkteki pantolonu mu aldın;
Bu linkte HercuL arkadaşın almış olduğu ürün http://www.anesmotor.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=86357...
HercuL
22 Eylül 2010, 00:31
Teşekkürler arkadaşlar ; HercuL arkadaş o kadar methetmiş ki gönnlüm kayıyor ama Held'inde ondan 40 TL daha yüksek pantolonu var biri 120 diğeri 160 ; yine kafam karıştı ; bi de ayaklarım çok üşüyor; geçen sene MotoBot'un bi modelini almıştım ama çok memnun kalmadım yağmurda su alıyor 30-40 km lik mesafelerde ayağınız üşüyor; şöyle Cat,Timberland tarzı bi bot alsak iş görür mü yoksa motorda heder mi olur?
hocam ben denedim gayet iyi sonuc aldım hiç terleme vs görmedim çünki oturduğun bölgeyle bacak kısmındaki bölge farklı yani terleme yapmaması için yapılmış hava alıyor orası mutlaka hangisi kafana yatıyorsa onu al :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO