PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sticker atması ve reflektör

immortalboss
25 Ekim 2009, 20:04
Arkadaşlar yeni aldığım motorumun yanlarındaki stickerler güzel yapıştırılmadığı için 2 yerinden kalkma yapmıştı.Bende bunları 404 ile çok çok az miktarda sürerek yapıştırdım.Şu anda taş gibi ilerde atma yapacağını sanmıyorum.Ama atarsa başka yapılabilecek birşey var mı sormak istedim.Ve Motorumun arka stop lambasının üstünde bir reflektör var.Bunu alırken dikkat etmemişim ve bu reflektörün alt ayaklarından birisi kırıkmış.Zırrr diye ses yapıyordu.Bende 2 maddeyi karıştırıp sürülen yapıştırıcılardan sürdüm.Vallaha orjinalinden farksız oldu 2 işlemimde.Asla ve asla anlaşılmaz.Sizce bu parayı yenisi ile değiştireyim mi yoksa nazar boncuğu mu bırakalım.(Arkadaşlar kılım bu konularda o yüzden soruyorum.Aslında görünen bir yer değil ve çok ince işçilik çektim.)

ufuktan
25 Ekim 2009, 20:13
benden sana tavsiye motosikletinin ufak tefek şeylerini kafaya takma - nazarlık olsun - çok titiz davranıp esirgediğinde hep bir sıkıntı oluyor , tecrübemlede sabittir :cat: !!!

wert_35
25 Ekim 2009, 20:18
benden sana tavsiye motosikletinin ufak tefek şeylerini kafaya takma - nazarlık olsun - çok titiz davranıp esirgediğinde hep bir sıkıntı oluyor , tecrübemlede sabittir :cat: !!!

Aynen:cat:

Tamam temiz kullan yağına suyuna bak sil parlat ama sendeki bu kıllık bendede var bi yerden sonra paranoyaya bağlıyo insan en ufak çiziğe üzülür hale geliyosun:farao:

immortalboss
25 Ekim 2009, 20:28
Aynen:cat:

Tamam temiz kullan yağına suyuna bak sil parlat ama sendeki bu kıllık bendede var bi yerden sonra paranoyaya bağlıyo insan en ufak çiziğe üzülür hale geliyosun:farao:

Ya aslında benim ki kusur bile değil.Sticker olayını sayamayız bile.Hallettim çünkü.Dediğim gibi bir tek reflektör var.O zaman tek nazar boncuğum reflektörüm olsun:mrgreen:

Ramazan Can
25 Ekim 2009, 20:33
aklıma 2005 yılında açılan bir konu geldi.... kestanemden kurt çıktı..şimdi ben ne yapacağım...

cakalaz
25 Ekim 2009, 20:55
Bosver kardeşim Madem yapmışsın öyle kalsın :)