Orijinalini görmek için tıklayınız : gsr 600 için hangisi
nick84
22 Ekim 2009, 22:44
gsr600 motorum için lastik seçiminde takılıp kaldım yardımınızı bekliyorum. özellikle bir çok markayı kullanıp tecrübe edip artılarını ve eksilerini yazmanızı rica ediyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. not: 10.000-15.000 km binebileceğim bir lastik olursa güzel olur :queen:
1.michelın pilot power 2ct
2.metzeller m3
3.dunlop spormax qualıfıer
4.dunlop spormax qualıfıer rr
5.pırelli angel
6.dunlop sportmax gp racer d209 medıum
aziqun
22 Ekim 2009, 23:16
Yaklaşık 1 yıla yakın gsr kullandım,üzerinde orjinal lastikleri olan bridgestone battlax bt 014 vardı eğer sende hala o lastiği kullanıyorsan büyük ihtimal yol tutuşu ve virajlardaki performansının kötü olduğunu anlamışsındır..lastiğin tek artısı uzun ömürlü olması,
15 bine dayananı gördüm çevremde öte yandan sürücü dayanır mı o kadar km bilmem,özellikle agresif kullanıma hiç uygun değil..
kesinlikle bu saydıklarının hepsi battlaxtan iyidir ama uzun ömürlü değildir..hem kaliteli olsun hem 10 bin 15 bin km gitsin dersen öyle bir lastik henüz üretilmedi diyebilirim sana.. :)
pp 2 ct en çok tercih edilen lastiklerden biri,şu an benim motosikletimin üstünde de mevcut bir şikayetim yok fiyatıda uygun bu aralar kampanya varmış sanırım..tavsiye edilir.. ;)
nick84
22 Ekim 2009, 23:22
Yaklaşık 1 yıla yakın gsr kullandım,üzerinde orjinal lastikleri olan bridgestone battlax bt 014 vardı eğer sende hala o lastiği kullanıyorsan büyük ihtimal yol tutuşu ve virajlardaki performansının kötü olduğunu anlamışsındır..lastiğin tek artısı uzun ömürlü olması,
15 bine dayananı gördüm çevremde öte yandan sürücü dayanır mı o kadar km bilmem,özellikle agresif kullanıma hiç uygun değil..
kesinlikle bu saydıklarının hepsi battlaxtan iyidir ama uzun ömürlü değildir..hem kaliteli olsun hem 10 bin 15 bin km gitsin dersen öyle bir lastik henüz üretilmedi diyebilirim sana.. :)
pp 2 ct en çok tercih edilen lastiklerden biri,şu an benim motosikletimin üstünde de mevcut bir şikayetim yok fiyatıda uygun bu aralar kampanya varmış sanırım..tavsiye edilir.. ;)
teşekkür ederim benim kafamda dunlop qualıfıer var şuan kampanya olduğu için ön arka 735 tl tutuyor michelın da tahminimce 870 tl olması lazım ama güzel lastik
aziqun arkadasimiz kesinlikle dogru söylüyor battlax dan uzak dur cok uzun ömürlü rahat 15 bin kullanirsin ama cok sert bi lastik, fazerdada fabrika lastigi kullaniliyor. frenlemelerde felan cok is acar basina uzun ömürlü lastik. zaten gsr ilede tur yapicak degilsindir büyük olasilikla, metzeler i arastirmani tavsiye ederim...
yürekçe
23 Ekim 2009, 00:32
şu siteyi ve linkteki izlenim yazısını şiddetle tavsiye ederim
http://www.gsrturkiye.org/viewtopic.php?f=6&t=1036&p=15254&hilit=lastik+se%C3%A7imi#p15254
nick84
23 Ekim 2009, 20:30
arkadaşlar michelin pilot power 2ct aldım
yardımlarınız için teşekkür ederim
hasanpinar0537
23 Ekim 2009, 20:37
gsr600 motorum için lastik seçiminde takılıp kaldım yardımınızı bekliyorum. özellikle bir çok markayı kullanıp tecrübe edip artılarını ve eksilerini yazmanızı rica ediyorum. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. not: 10.000-15.000 km binebileceğim bir lastik olursa güzel olur :queen:
1.michelın pilot power 2ct
2.metzeller m3
3.dunlop spormax qualıfıer
4.dunlop spormax qualıfıer rr
5.pırelli angel
6.dunlop sportmax gp racer d209 medıum
15000km giden bulursan banada bir set al kanka...:queen:
ben MİCHELİN 2CT den şaşmıyorum bilgin olsun,
kullanımıda bağlı lastik olayı,
ama normal kullanımda 10000 gideceğinden eminim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
arkadaşlar michelin pilot power 2ct aldım
yardımlarınız için teşekkür ederim
hayırlı olsun güzel seçim olmuş...:queen:
nick84
23 Ekim 2009, 20:55
15000km giden bulursan banada bir set al kanka...:queen:
ben MİCHELİN 2CT den şaşmıyorum bilgin olsun,
kullanımıda bağlı lastik olayı,
ama normal kullanımda 10000 gideceğinden eminim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------
hayırlı olsun güzel seçim olmuş...:queen:
sağolasın artık bende görürsün 15.000 km gittiğini :P :queen::queen:
hasanpinar0537
23 Ekim 2009, 21:07
sağolasın artık bende görürsün 15.000 km gittiğini :p :queen::queen:
:) :) :)..............
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO