Orijinalini görmek için tıklayınız : ufak tarzada racing model arıyom
gazozcocuu
13 Ekim 2009, 17:38
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. inşallah bir motor alabilirsem sadece sanal olarak değil asfaltlarda da aranızda olucam.tabiki bunun için başlıkta yazıdğı gibi sizlerin tavsiyesini bekliyorum..
motorları oldum olası severim ancak racing tarzına ayrı bir sempatim var.
daha önce scooter kullandım.(honda activa) şimdi kendimi hem ebat olarak hemde hız olarak daha ilerisi için geliştirebilecek bir motor arıyorum.
aklımda honda cbr 125 vardı ancak açıkcası biraz cılız yapısı var ki aslında biraz daha kalın tekerlekli bir model arıyorum, yapı olarak derbi gpr 125 gibi bir şey yani.. ancak benim 2.el bir başlangıç motoru için ayırabileceğim maksimum 2.500 - 3000 TL dır ki 3000 için bu aralar baya bir kasmam lazım malum kıriz diye başımızın etini yediler ve sonunda bende 1 aya yakındır işziz kaldım, neyse konuyu dağıtmayalım, umarım kendimi doğru ifade edebilmişimdir, yardımcı olan, olmayan tüm arkdaşlara ve ailelerine hayırlı, sağlıklı günler dilerim....
ybr_man
13 Ekim 2009, 17:42
bence bu fiyata alabileceğin en iyi motosiklet cbr 125 tir...ben de araştırdım ve almaya karar verdim..bunu bi satiim..:cat:
Syanur
13 Ekim 2009, 17:51
Dediği gibi o fiyata anca CBR125 alabilirsin... Ki madem race hastalığı sende de baş göstermiş, almanı tavsiye etmem. hayal kırıklığna uğramanı istemem...:cat:
Ne yazık ki; "bekle ve para biriktir" diyorum, Sonra Ninja 250 alırısın güzelce
gazozcocuu
13 Ekim 2009, 18:24
Dediği gibi o fiyata anca CBR125 alabilirsin... Ki madem race hastalığı sende de baş göstermiş, almanı tavsiye etmem. hayal kırıklığna uğramanı istemem...:cat:
Ne yazık ki; "bekle ve para biriktir" diyorum, Sonra Ninja 250 alırısın güzelce
valla kendimi tutamıyorum artık :) tekrar çalışmaya başlarsam para biriktirebiilrim. ancak dedğim gibi 5 ay daha beklemek can sıkıcı en sonunda milletten günlük 100 liraya kiralayıp 2 haftada bir nefsimi gidericem :))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 PM ----------
yada bir tane deer 152 alıcam 1500 liraya onla takılıcam napiim.. :D
Syanur
13 Ekim 2009, 18:33
O kendini tutamamları çok iyi bilirim ben de...Kesinlikle hak veriyorum. Ancak paranı çarçur etmiycek hamleler yap da, ilerde daha da "sabretmek" zorunda kalma...:cat::)
2500-3000 lira ki 3000 için kasmam lazım diyorsun..
ben sana derim ki 400 liralık alım satımıda fiyata ekle, ayrıca şuan maddi olarak sıkıntın varsa yani o parayı verdikten sonra elinde birikmişin yoksa kaldı ki çalışmıyorum diyorsun, motoru koyabileceğin bir yer var mı bilmiyorum ama olmadığınıda işin içine katıyorum..
Aylık 30-40 lira otoparka vericeksin
Ayda ortalama 200-250 belkide (gezmene bağlı) 300 lira benzin masrafın olacak..
Bakımlarına para harcayacaksın minimum 40-50 lira..
bunlar ufak rakamlar gibi görünüyor ama inan insanın maddi durumu sıkışıkken belini bükmeye yetiyor.. kendini geliştirmek için bir motor arıyorsan vitesli istiyorsun, bence biraz sabret, sezon bitiminde kışa girdiğimizde hem fiyatlar daha makul olacak hemde durumunu biraz daha toparlamış olacaksın.. sana burada önerilen GT250R gibi acayip önerilere aldırma o motorun 2500-3000 liraya anca ölüsünü alırsın.. sen bence biraz daha sabret kardeşim..
mertka
13 Ekim 2009, 19:23
derbi 125'in başlangıç motoru olduğunu düşünmüyorum çünkü çok atik ve hızlı motor
honda cbr 125 desen parçaları çok pahalı
tecrüben yoksa cgl 125 ile yada çinliler başlamanı tavsiye ederim.
okanco
13 Ekim 2009, 19:33
Ufak tarz istersen CBR 125 ;)
gazozcocuu
13 Ekim 2009, 19:45
ben sana derim ki 400 liralık alım satımıda fiyata ekle, ayrıca şuan maddi olarak sıkıntın varsa yani o parayı verdikten sonra elinde birikmişin yoksa kaldı ki çalışmıyorum diyorsun, motoru koyabileceğin bir yer var mı bilmiyorum ama olmadığınıda işin içine katıyorum..
bunlar ufak rakamlar gibi görünüyor ama inan insanın maddi durumu sıkışıkken belini bükmeye yetiyor.. kendini geliştirmek için bir motor arıyorsan vitesli istiyorsun, bence biraz sabret, sezon bitiminde kışa girdiğimizde hem fiyatlar daha makul olacak hemde durumunu biraz daha toparlamış olacaksın.. sana burada önerilen GT250R gibi acayip önerilere aldırma o motorun 2500-3000 liraya anca ölüsünü alırsın.. sen bence biraz daha sabret kardeşim..
eyvallah dostum çok sağol gerçekten de her türlü değinmişsin konuya...
açıkcası ben sadece motora verebilmek için 3 bin kasabilirm demek istedim yani kendime ayırdığım başka bütçem var söylediklerin çok doğru özellikle bende kış sezonunda fiyatlarda baya bir güzelleşme olduğunu farkındayım ki galiba bende öyle yapıcam hem inşllah yeni bir işe başlarsam benim için daha iyi olur. ama kim bilir birazda şans işi oluyor bunlar belkikide denk birşet düşer:cat:
aras1925
18 Ekim 2009, 00:39
2500 3000 diyorsan cbr 125 al derim ama racing hissi vereceğinin sanma ama kaliteli motordur yarı yolda bırakmaz şimdiden hayırlısı olsun arkadaşım.
by_dengesiz
18 Ekim 2009, 01:08
İŞTE TAM BENİM KAFADAN çok doğru yazmışsın,bunları aynen yaşıyoruz yani o paraya yani 3000 liraya 12000 km yi geçmiş bir cbr 125 alınır zaten
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO