Orijinalini görmek için tıklayınız : Intruder M800 vs Shadow 750
bluesymp
24 Eylül 2009, 00:37
Tüm motorsikletçi arkadaşlara aranıza katılan yeni bir üye olarak selamlarımı sunuyorum.
Yeni bir motorsiklet almayı düşünüyorum hatta almak üzereyim.Paramı nerdeyse hazırladım sayılır ancak hangisini almam gerektiğine hala karar veremedim.2 Motor arasında kaldım kardeşler.1.Int.M800 2.Shadow 750 :( Bu kararsızlık beni öldürecek. M800'ün görüntüsüne hasta oldum gerçekten de hoşuma gitti.Hem biraz agresif ve spor hem de bir chopper duruşu var (yani öncam ve çanta takımı takarsan) Öte yandan shadow hakkındaki su götürmez yorumlar (iyi yönde yorumlar bunlar). Her iki motorun da 2. elleri aşağı yukarı aynı fiyat. Bu sitede bulunan forumlardaki çoğu yazıyı okudum ama hala tatmin edici bir karara varamadım. Gönlüm biraz daha M800 den yana ama bilemiyorum işte...
Lütfen bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Herkese iyi sürüşler...
Terapist
24 Eylül 2009, 00:50
aynı şeyleri düşünüyoruz hatta tamamen aynı diyebilirim. ilk motorun olacaksa 2side seni tatmin eder die düşünmekteyim teknik bilgim yok ama görüntü açısından kesinlikle m800 alırdım ve halada alabilirim biraz daha para biriktirmem lazım bide görüntü performans hyosung gv650 var tabi:)
bluesymp
24 Eylül 2009, 01:01
Teşekkürler Terapist, aynı şeyleri düşündüğümüze sevindim. Bu aşamaya gelinceye kadar inan ki çok karşılaştırma yaptım. Çeşitli sebeplerden dolayı Dragstarı seçeneklerim arasından çıkarttım. Çok da bulandırmak istemiyorum konuyu.Gv650'yi hiç düşünmüyorum zaten.Ama önerin için sağol. :) Sadece bahsettiğim bu 2 motor arasından birisini almak istiyorum. Konuyla ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bluesymp
02 Ekim 2009, 20:14
Bu tarz motosikletlerle ilgilenenlerin sayısı pek fazla değil gibi :( İş başa düştü artık. ::xcrying:
kankicbf
02 Ekim 2009, 20:15
shadov 750 derim..
DrCarpeDiem
02 Ekim 2009, 20:44
ben shadow 750 yi 1 sene kullandım çok da sevdim ama m800 kullanmadım bu yüzden kıyaslaam yapamayacağım... Shadowda sevdiğim yönler görünüşü stabil oluşu hızlanması düzgidişi virajları sesi hakimiyet duygusu v.s. sevmediğim yönü ise arka frenleri ve arka süspansiyonu idi...
bluesymp
02 Ekim 2009, 21:37
ben shadow 750 yi 1 sene kullandım çok da sevdim ama m800 kullanmadım bu yüzden kıyaslaam yapamayacağım... Shadowda sevdiğim yönler görünüşü stabil oluşu hızlanması düzgidişi virajları sesi hakimiyet duygusu v.s. sevmediğim yönü ise arka frenleri ve arka süspansiyonu idi...
Deneyimlerini paylaştığın için saol DrCarpeDiem. Arka fren ve süspansiyonu dikkate alacağım. :cat:
Valla bizde M800 e talibiz:)Shadowa göre daha yenilikçi (enjeksiyon,tersten sispansiyon gibi).Nedense Shadow daha cok tutuluyor onu anlamış değilim sebebini:silent:
-INTRUDER-
08 Kasım 2009, 01:38
slm ... Benim fikrim herzaman tutulan bir makinanın alınmasıdır. Shadow 750 tavsiye ederim...
nukrozamrud
08 Kasım 2009, 02:53
Şöle bişey söliyim benim eski işyerimin orda bi m800 vardı
yemin ediyorum geldiğinde camlar titriyodu.
Görüntü ses on numara harbiden tek geçerim.
sasmaz
12 Kasım 2009, 10:32
dragstarı neden çıkardınız seçenekler arasından bende bu 3 motor arasında gidip geliorumda paylaşırsanız sevinirim
bluesymp
13 Kasım 2009, 00:45
dragstarı neden çıkardınız seçenekler arasından bende bu 3 motor arasında gidip geliorumda paylaşırsanız sevinirim
Dragstarı çıkarmamın nedeni hava soğutmalı oluşuydu daha doğrusu ben de kime sorduysam bana bunu söyledi hep. Halbuki dragstarın motorunun şase içindeki açısı sayesinde çok da hararet problemi olmadığını söyleyenler de oldu.En yakın arkadaşım da almışken honda al 100cc gene fark eder dedi. Bu arada 4 gün önce 2005 model bir honda shadow sahibi oldum :) Darısı da sizin başınıza inşallah.
plus_minus
13 Kasım 2009, 03:10
m800 derim.bende kararsız kalmıştım.ama tercihine saygı duyarım.bende suzuki honda arasında gittim geldim.ben suzukide karar kıldım..sana hondayla güvenli sürüşler ;)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO