Orijinalini görmek için tıklayınız : jıgleyi çekiyorum motor istop ediyor???
mücahit_89
17 Eylül 2009, 16:24
selam arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar motor normal çalışıyor baslarda hafıf gazda yemıyor ısınana kadar bende jıgleyı çektiyorum ısınsın diye o zaman motor stop ediyor ne oldugunu anlamadım anlıyan bırısı yardımcı olabilirmi..herkese teşekkürler şimdiden.
Levsy
17 Eylül 2009, 16:27
Motorunun jiklesi nasıl? Kademeli mi, öyleyse sonuna kadar çekme, yarım çek.
mücahit_89
17 Eylül 2009, 16:29
yarım çekiyorum tam çekiyorum farketmiyor direk motor stop ediyo,sadece sabah ısınmıyo dıye bunu yapmak ıstedım motor normal calısıyor ama jıgle cekınce stop etmesı canımı sıktı,sorununu anlamadım.
CengizhanD
17 Eylül 2009, 16:36
jikleyi açıp motoru çalıştırmayı denediniz mi ? yada ben gazı vererek jikleyi açıyorum bu durumda stop etmiyor.
izmirli_ua
17 Eylül 2009, 16:40
jikleyi çektikten sonra çalıştırsan daha ii olmaz mı ? teknik ayrıntıyı bilmem ama motor calışır vaziyetteyken jikle cekmek yerine jikleyi çekip çalıştırmak ve ısınınca jikleyi kapatmak daha sağlıklı olmazmı sahsen ben öle yapıyorum
mücahit_89
17 Eylül 2009, 16:56
jikleyi çektikten sonra çalıştırsan daha ii olmaz mı ? teknik ayrıntıyı bilmem ama motor calışır vaziyetteyken jikle cekmek yerine jikleyi çekip çalıştırmak ve ısınınca jikleyi kapatmak daha sağlıklı olmazmı sahsen ben öle yapıyorum
tesekkurler arkadasım, benım yaptıgım yanlıs burda heralde aynen ole oluyo bende korktum yıne masraf mı cıkıcak bana dıye:)sen yazdıktan sonra asagıya ınıp denedim demek calısırken jıgle cekınce stpo edıyomus:pr:
izmirli_ua
17 Eylül 2009, 16:58
sorunu çözdüğüne sevindim arkadasım:cat: durup duruken masraf cıkınca benimde cok canım sıkılıyo:pr::pr:
mt_tutkunu
17 Eylül 2009, 17:07
sorunu çözdüysen iyi..
karbüratörde pislik olunca, tıkanık olunca hava filtresi pis olunca jigle açıkken motor stop edebilir..
hao_asakura
17 Eylül 2009, 17:11
hacı o normal jikleyi sonradan çekince motor ggazı yakamaz ddurur.
sen önceden çekip sonra marşa basarsa motor o zmn çalışır.
Endurocu01
18 Eylül 2009, 11:02
püf noktası,soğuk havalarda motoru çalıştırmak için önce jikleyi çekin marşa basın,aynı anda gaz vermeyin,motor çalıştıktan sonrada gaz vermeyin stop eder,ne zaman motorun sesi değişir motor ısınır o zaman jikleyi kapatıp gaz verebilirsiniz.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO