PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ecza deposunda kurye olarak çalışmak istiyorum.

greyder28
15 Eylül 2009, 21:48
bağcılar gaziosmanpaşa sultangazi civarında ecza deposunda veya gümrük şirketinde kurye olarak çalışmak istiyorum.yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

8 senelik kuryeyim. prim usulu aylık elime ortalama 2000 lira geçsede işin verdiği stress ten bıktım.bildiğiniz bir ecza deposunda veya gümrük firmasında 1100 lira civarı maaşlı olarak bağcılar sultangazi civarında kurye arayan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

hao_asakura
16 Eylül 2009, 00:10
eskiden ne kuryesiydin şimdi de ecza kuryesi olcan maaş iyiymiş bence bu krizde bırakmasaydın.

Ramazan Can
16 Eylül 2009, 00:22
eczadeposuna kurye olursan ayda maksimum 750 lira para geçer... üstelik motor üstünden hiç inmezsin... yıllanmış tecrübe konuşuyor....

greyder28
16 Eylül 2009, 16:04
kurye tel de kuryelik yapıyordum.bence ecza deposu veya gümrük şirketleri daha iyi.yardımcı olan yokmu?

tubis
16 Eylül 2009, 16:21
Valla burda motorculara taş çatlasın 600 veriyorlar. O da yıllar geçtikten sonra. Ayrıca zordur ecza deposu. Eczanede çalışan biri olarak söylüyorum...

OGLUMVE BEN
16 Eylül 2009, 16:37
bağcılar gaziosmanpaşa sultangazi civarında ecza deposunda veya gümrük şirketinde kurye olarak çalışmak istiyorum.yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

8 senelik kuryeyim. prim usulu aylık elime ortalama 2000 lira geçsede işin verdiği stress ten bıktım.bildiğiniz bir ecza deposunda veya gümrük firmasında 1100 lira civarı maaşlı olarak bağcılar sultangazi civarında kurye arayan varsa bana yardımcı olursa sevinirim.teşekkürler.

attan inip eşşege binecem diyosun yani:bounce:

hao_asakura
16 Eylül 2009, 18:02
2000lira boru mu? 25 yıllık öğretmenler almıyo o parayı. bi de ne güze motor sürüp duruyon.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 PM ----------

ben de istanbula okumaya gidersem inşşlah.
kuryelik düşünüyorum ek iş part time ama vermezler büyük ihtimal.