PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köprü yolunda sıkı denetim

murat_71
15 Eylül 2009, 21:41
Bugün sabah ve günün ilerleyen saatlerinde altunizade yol ayırımından, köprüye kadar 4-5 yerde motosikletlere özel trafik denetimi vardı... evrakları ve teçhizatları tam olanlar rahat :) eksiği olanlar ise :salut:
bilginize sunulur...

ofdmed
15 Eylül 2009, 21:48
Ben de dün gördüm. 4-5 motor durdurmuşlardı. Beni durdurmadılar. Evraklarda problem yok da olmayan emniyet şeridine girmekten takabilirler diye endişelendim. Dikkat etmek gerek. Malum iftar trafiğinde 3 saat bekleyen dört tekerlekli paşalardan birinin zoruna vız vız geçmemiz gittiği için motorlara bayram karşılaması yapıyor olabilirler. Kimbilir...

KyCd
15 Eylül 2009, 21:48
eyvallah benim bi sıkıntım yok.. bilgilendirme içi saol..

yt_servan
15 Eylül 2009, 21:50
demek ki denetimler istanbul'da da başladı. hayırlısı diyelim mi?

Jagadam
15 Eylül 2009, 22:06
Bir şey soracam: Böyle durumlarda sol şeritten gidersek çevrilmekten kurtulur muyuz? Ya orta şeritten?

murat_71
15 Eylül 2009, 22:23
muhtemelen yırtarsınız...:)

hello_moto
15 Eylül 2009, 23:05
Beni son 10 gün içinde iki defa durdurdular. Ehliyet - ruhsat - trafik sigortası onlara bakıyorlar. Bir tanesinde Ehliyet numarasını merkeze sordu. Bİr şey oktu zatyen sorun olmadı.

Ama bir kaç yerde çevirme var. Birinden kaçan öbürüne tutulabiliyor.

Ben giderken sağ şerit boştu. Sola (orta şeride) çok yakın gidiyor olmama rağmen sağ şeridin ortasına kadar yürüyüp eliyle durdurdu...

Yani bir garantisi yok.

RunemagicK
16 Eylül 2009, 04:37
benim trafik sigortamda var ama kağıdı kaybettim, napmam gerekir

Arjantinli69
16 Eylül 2009, 05:12
denetim her zaman güzeldir.hiç yoktan kovboyları ayıklarlar.bariyerlere 1 metre mesafeden gidiyorum aynadan da sol şeritlere bakıyorum yanımdan bir pizzacı geçti vızz ya dedim ne oluyor kardeşim başka yermi yok.kafalarını kırıcaksın böylelerinin.şiddete karşıyım ama hak ediyorlar.

MFM
16 Eylül 2009, 07:25
uyarı için saol yarın karşıya gidicektim motorla ehliyet yok henüz alamadım arabayla gidicem şimdi... bu arada emniyet şeridinde sobelenince sorun oluyormu eğer evraklar sorunsuz ise çünkü ben polisin arkasından önünden giden polisi geçen giden çok motorlu gördüm arabadayken hatta hep imrenerek baktım onlara :salut: dedim ya 2 saattir trafikteyim adamlar akıyo biz yatıyoruz burda :pr: ehehehe

dark_face
16 Eylül 2009, 09:32
iyi iyi sıkı denetlesinler seviyorum ben bu denetimleri. ehliyetsiz kasksız ruhsatsız! motorla gezmesin kimse.:cat:

mehmetay18
16 Eylül 2009, 10:31
kurallara uy, sağlıklı yaşa :cat:

korkut 250
16 Eylül 2009, 10:39
demek ki denetimler istanbul'da da başladı. hayırlısı diyelim mi?

Başladı ..Dün ceza kestiler bana 61 tl:cyclopsan:pr:

trhakan
16 Eylül 2009, 10:41
neden kestiler hemşo cezayı

grognard
16 Eylül 2009, 10:41
yeni emniyet müdürünüz hayırlı olsun...:mrgreen:

biz kurtulduk biraz da siz uğrasın:queen:

izmir de ne modifiyeli araba ne motor bıraktılar...adamın gıcığı var...:pr:

OGLUMVE BEN
16 Eylül 2009, 10:51

arçısının kask kı yoktu sanırım:rendeer:

korkut 250
16 Eylül 2009, 10:54

Ya hatalıydım.Cerrahpaşa hastanesine gitmiştim.Orada arkadaşa rastladım beni Mecidiyeköye bırakırmısın dedi.İyi bırakayım dedim Şişlide durdurdular. 61 tl ceza kestiler.Benden önce iki tane motosikleti bağlamışlar.Normalde kasksız kimseyi almam ama dün demek basiretimiz bağlandı.Neyse bundada hayır vardır.Ama bence polisin yapması gereken cezayı bana niye yazdılar kask takmayan birisini artcı olarak almışsın diye buraya kadar her şey tamam haklılar.Ama cezayı kestikten sonra madem yasak ben artcımı kasksız motosiklete bindirdim devam ettim. Bunu engellemesi lazım değilmi Dur kardeşim ben sana niye ceza kestim tekrar artcını neden motosiklete bindiriyorsun demedi:silent::)

OGLUMVE BEN
16 Eylül 2009, 10:58
Ya hatalıydım.Cerrahpaşa hastanesine gitmiştim.Orada arkadaşa rastladım beni Mecidiyeköye bırakırmısın dedi.İyi bırakayım dedim Şişlide durdurdular. 61 tl ceza kestiler.Benden önce iki tane motosikleti bağlamışlar.Normalde kasksız kimseyi almam ama dün demek basiretimiz bağlandı.Neyse bundada hayır vardır.Ama bence polisin yapması gereken cezayı bana niye yazdılar kask takmayan birisini artcı olarak almışsın diye buraya kadar her şey tamam haklılar.Ama cezayı kestikten sonra madem yasak ben artcımı kasksız motosiklete bindirdim devam ettim. Bunu engellemesi lazım değilmi Dur kardeşim ben sana niye ceza kestim tekrar artcını neden motosiklete bindiriyorsun demedi:silent::)

ilerde başka bir ekip seni tekrar yakalasın diye yapmıştır ikileyeceklerdi seni:queen:

KyCd
16 Eylül 2009, 11:00
ilerde başka bir ekip seni tekrar yakalasın diye yapmıştır ikileyeceklerdi seni:queen:

korkut haklı ama sende haklısın :mrgreen::mrgreen:

Gökhan
16 Eylül 2009, 11:05
yeni emniyet müdürünüz hayırlı olsun...:mrgreen:

biz kurtulduk biraz da siz uğrasın:queen:

izmir de ne modifiyeli araba ne motor bıraktılar...adamın gıcığı var...:pr:

Adam işini iyi yapıyormuş:cat:

_OLD_
16 Eylül 2009, 11:11
benim trafik sigortamda var ama kağıdı kaybettim, napmam gerekir

Yaptırdığın yere gidip kopyasınını çıkarttırabilirsin.Evrak olarak yanında bulunması gereklidir.

korkut 250
16 Eylül 2009, 11:28

Abi zaten iki kişiyiz motosiklette:P:queen:Polisi masıl bindireceğiz motosiklete.Yok Yok üçleyemeyiz:P:queen:

trhakan
16 Eylül 2009, 11:41
o zaman kasa doldurma politikası baska bişi degil yada günlük ciroyu topluyolardır sana denk gelmiş gecmis olsun inşallah gelmez basına bir daha bu arada ben catalzeytınlıyım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 AM ----------

arçısının kask kı yoktu sanırım:rendeer:

:cat:
.........

korkut 250
16 Eylül 2009, 11:43
o zaman kasa doldurma politikası baska bişi degil yada günlük ciroyu topluyolardır sana denk gelmiş gecmis olsun inşallah gelmez basına bir daha bu arada ben catalzeytınlıyım .

Memnun oldum Bu sene uğradım Türkeli'ne Çatalzeytin'e gezdim oraları:cat::rendeer:

trhakan
16 Eylül 2009, 11:48
Memnun oldum Bu sene uğradım Türkeli'ne Çatalzeytin'e gezdim oraları:cat::rendeer:
temmuzda bende ordaydım 16 sında gıttım bı hafta kaldım güzel yerler :):rendeer: OTOBÜSLE GİTTİM :)

korkut 250
16 Eylül 2009, 11:53
temmuzda bende ordaydım 16 sında gıttım bı hafta kaldım güzel yerler :):rendeer: OTOBÜSLE GİTTİM :)

Nerde oturuyorsun İstanbulda.:cat:

dynner
16 Eylül 2009, 11:54
o olay malesef izmirde sadece kasklı adam gibi motor kullanlara yapılıyor kac tane apaçi cup motorlu eleman gecer ne kask ne ayna vardır kimöisnde plaka yoktur onalr durdulrmaz biz durduruluruz

RunemagicK
16 Eylül 2009, 13:19
Yaptırdığın yere gidip kopyasınını çıkarttırabilirsin.Evrak olarak yanında bulunması gereklidir.

teşekkürler, en kısa zamanda alıyorum o zaman

aargh
16 Eylül 2009, 13:41
Bunun köprüsü, alt geçidi yok. Marşa basmadan önce yanınıza evraklarınzı almayı kafanıza kaskınızı takmayı ve varsa (ki lazım) diğer koruma ekipmanlarınızı giymeyi unutmayınız derim.

korkut 250
16 Eylül 2009, 13:44
Bunun köprüsü, alt geçidi yok. Marşa basmadan önce yanınıza evraklarınzı almayı kafanıza kaskınızı takmayı ve varsa (ki lazım) diğer koruma ekipmanlarınızı giymeyi unutmayınız derim.

Aynen...Unuttuğunuz zaman polis amcalarımız hal hatır sormadan Kesinlikle yollamıyorlar.:mrgreen:

trhakan
16 Eylül 2009, 13:47
Nerde oturuyorsun İstanbulda.:cat:
okmeydanı :cat:

korkut 250
16 Eylül 2009, 14:01
okmeydanı :cat:

Kastamonu mt topiğine gelsene:cat: