PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bandit 650s / sv 650 s

dorion
13 Eylül 2009, 14:18
arkadaşlar motor konusunda pek bilgim olmadığından sormak durumundayım :)
suzuki bandit 650s / sv 650 s arasında ne gibi fark vardır ? ( motorları sanırım aynı ) bildiğim kadarı ile bandit in yeni modeli var sv yi pek görmemiştim yeni modeli varmıdır? cvplarınız için şimdiden tşk ederim :)

mhrrmkpnr
13 Eylül 2009, 14:35
birisi sıralı 4 silindir digeri V2 motor birnirlerine benzemezler bile..

dorion
13 Eylül 2009, 14:49
birisi sıralı 4 silindir digeri V2 motor birnirlerine benzemezler bile..

cahillik işte :( sen bandit kullanıcısın sanırım bende bu aralar bandit arayışına girdim ve kullananların önerileri önemli artı/eksilerinden biraz bahsedersen çoook iyi olur :)

mhrrmkpnr
13 Eylül 2009, 14:56
neye kıyasla artı/eksilerini merak ediyosun eger genel olarak soruyosan kendi içinde mukemmel bi motordur bandit..

dorion
13 Eylül 2009, 17:26
neye kıyasla artı/eksilerini merak ediyosun eger genel olarak soruyosan kendi içinde mukemmel bi motordur bandit..

banditin kendi +/- leri misal motoru güçlü ve tork lu öğrendiğin kadarı ile ama frenleri ile ilgili birşey bulamadım yada yol tutuşu ile viraj kabiliyeti . birde hata kabul edebilecek bir motormudur gibi şeyler. alırken nesine bakmak lazım belli başlı kronik sorun varmıdır?...(sabaha kadar soru sorabilirim:)

birde neden se hep ikinci üçüncü planda kalıyor bu bandit bence haksızlık buuuuu :salut: