Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Yardım ! , Lütfen Bir Göz Atın..
EddyWandetta
11 Eylül 2009, 23:58
Arkadaşlar Böyle Konulardan 50000 Tane Olduğunu Biliyorum Ama Kusura Bakmayın Zor Durumdayım Ve Moralim Gerçekten Bozuk..
Anlayış Gösterirseniz Sevinirim. Gördüğünüz Üzere Naylon Poşet Yapıştı Ve Siyah İzler Bıraktı.Tavsiye Üzerine Deterjanlı Süngerle Kazıdım Ancak Bu Kadar Çıkartabildim Bundan Ötesi Çıkmıyor Lütfen Bana Bi Yardım Eli Uzatın Şu İşi Halledelim.
Yardımda Bulunan Herkeze Şimdiden Teşekkür Ederim Elleriniz Dert Görmesin..
http://img12.imageshack.us/img12/7475/12092009140.jpg
serkanADH13
12 Eylül 2009, 00:01
arkadaşım hıc boyle bişiy başıma gelmedi o nedenle bir bilgi sahibi değilim,
ama sadece şunu söyleyebilirim,
görünüşe bakılırsa egzosun altına gelıyor,
sıkma canını zamanla gıder belki...
Kolay Gelsın...
koray_77
12 Eylül 2009, 00:06
dostum elektronilcilerde ve bilgisayarcılarda philips marka bir tüpte sıvı bir yağ var ve bildiğim kadarıyla bu tür şeyleride çıkarabilir bir dene istersen yada tinerle sildin mi_??
şimdi baktım da sikkatimi çekti best marka sarı bir tüpte pas sökücü var pas söken sanırım o yapışmış poşetleride çıkarabilir.
EddyWandetta
12 Eylül 2009, 00:08
Evet Tinerle Sildim Fakat Bir Etkisi Olmadı
ShyTan
12 Eylül 2009, 00:08
Dostum Benimde Başıma geLmedi anCak GeLse idi GüzeL Bir ŞekiLde ZımparaLar Ya ıSıya DayanıkLı Siyah boya iLe Boyar Yada NikeLaj aTtırırdım..
Ve Pek Kafana Takma aRkadaŞında Dediği Gibi aLtta kaLıyor.
Osbourne
12 Eylül 2009, 00:11
pasta ile silmeyi dene..
EddyWandetta
12 Eylül 2009, 00:13
Tavsiyeleriniz İçin Herbirinize Teker Teker Teşekkür Ederim Altta Kaldığının Farkındayım Fakat Daha Bu Benim İlk Motorum Hevesimi Mazur Görün 1 Çiziği Bile Olsun İstemiyorum :(
serkanADH13
12 Eylül 2009, 00:14
egzos kolu dahi yakabılıyor,
o poşetı kolaylıkla yakmalıydı,
yani o kadar basıt değil,
tiner ıvır zıvır ile çıksın...
İnş Çıkartan Bişiy Vardır,
Ve Bende Öğrenmiş Olurum...
EddyWandetta
12 Eylül 2009, 01:22
Çok Afedersiniz Bilinçsiz Olarak Aynı Konuyu 2 Kere Açmışım Özür Diliyorum.
ekzoz sıcak iken temizlemeye çalış
ultraslan35
12 Eylül 2009, 01:38
Banada aynısı oldu kardesım bu bulasık tellerı var onu guzelce al elıne ondan sonra bıde cam sıl al ılk önce cam sılle guzelce ama fazla bastırmadan yavas yavas kazımaya basla en son kazıma ıslemı bıttıkten sonra pasta al ustune uygula guzel bı temız bezle sıl eskısı gıbı olcak emın ol.....
EddyWandetta
12 Eylül 2009, 01:42
Banada aynısı oldu kardesım bu bulasık tellerı var onu guzelce al elıne ondan sonra bıde cam sıl al ılk önce cam sılle guzelce ama fazla bastırmadan yavas yavas kazımaya basla en son kazıma ıslemı bıttıkten sonra pasta al ustune uygula guzel bı temız bezle sıl eskısı gıbı olcak emın ol.....
Benim Elimin Ayarı Yoktur Bulaşık Teli İle Mahfederim.
Yinede Teşekkürler :cat:
casper_396
12 Eylül 2009, 02:21
arkadasım kafanı yorma elinin ayarıyla alakası yok bişi olmaz aynı olay benimde basıma geldi bulasık teli ve Cif ile bir guzel ovaladım baktım super parladı egzoz sora komple ovaladım super oldu
kartalizma07
12 Eylül 2009, 02:32
çizik giderici pasta sürerim ben arasıra tertemiz yapar. sende al pasta sür bakalım...
Endurocu01
12 Eylül 2009, 02:37
hiç birşey yapma motorunla uzun yol yap egzost iyice ısınsın sonra üstübüye yada bir bez parçasına benzin dök sil anında çıkar,garantisi var itina ile denenmiştir,
canercamalan
12 Eylül 2009, 02:37
hiç birşey yapma motorunla uzun yol yap egzost iyice ısınsın sonra üstübüye yada bir bez parçasına benzin dök sil anında çıkar,garantisi var itina ile denenmiştir,
mantıklı :cat:
oguzhan6161
12 Eylül 2009, 02:45
kesnlikle sıcakken denemelisin anca öyle çıkar
anılyuksel
12 Eylül 2009, 02:45
banada mantıklı geliyo ama o egzoza sürdüğümüz benzinli bezin parlama ihtimali nedir sonra kara gümrük yanabilir:)
mertyagci
12 Eylül 2009, 03:30
Tiner çıkarmaz boşuna uğraşma.Gaz yağı çok güzel çıkarır benim eksozda çok kalın ve artık oraya iyice kaynamış bir ayakkabı tabanı vardı.Onu bile çıkardı gaz yağı.Kesinlikle gaz yağı ile çıkar.
Ergin
12 Eylül 2009, 03:40
çeşitli nalbur ve büyük yapı malzemecilerinde 404 ün mamulu olan met-par denilen kromaj parlatıcılar var oda derdine çare olacaktır.Eğer met-par bulamazsan kromaj parlatıcı sor.tanesi 3-4 tl gibi birşey.
EddyWandetta
12 Eylül 2009, 21:40
Destekleriniz İçin Teşekkürler Elleriniz Dert Görmesin :rendeer:
hao_asakura
12 Eylül 2009, 22:41
aynısı bende de oldu. hem uç kısmı hem silidir yatağından çıkışta diğeri sıcak su filn geçti. ama diğeri duruyoo
deli_mavi
12 Eylül 2009, 23:48
Bir ata sozu der ki; civi civiyi soker...
bu sozden tume varim yapalim...
motosikletin var...
benzinde var...
eh pi parcada bez varsa...
egzostunu sicakligi dusukken(ilik degil hafif sicak olacak)
bastira bastira benzinli bezle silcen ama cok sicak olmasin ilikda olmasin...
benim hyoyada yapismisdi cikardim bu sekilde...
kuzeyege
12 Eylül 2009, 23:51
Bak şimdi dikkatli oku; Nasrettin Hoca hesabı......benim başıma gelmişti, önceki motorumda CG 125 titan.... botumun altı siyah havalı sert sünger naylon v.b. bir karışımdı, farkında olmadan egzostun üstünde erimiş ve aynen yapışmıştı...ben de acayip titizimdir motor konusunda....hiç bir şey çıkartmadı sadece; bir tane yeni hiç kullanılmamış, maket bıçağı alacaksın, dikkat edeceğin nokta egsostte toprak çakıl kum olmayacak ve kesinlikle dik KULLANMAYACAKSIN adeta yatay gibi, çokaz bir açı ile, kromajı çizmeden dik değil yatay olarak temizleyeceksin, sonrada krom pastasıyla parlatacaksın.....kolay gelsin
nf500
13 Eylül 2009, 02:43
kromajlı yerlerdeki küfü çimentoyu çok az ıslatıp bir bez ile iyice silip çıkarıyorum..sende bi dene derim ..
belki işine yarar çizilme falan olmaz bi çaybardağı çimento işini görür
qsTah
13 Eylül 2009, 03:31
Eksoz sıcak iken daha sıcak bir sıvı ile temizleye bilrsin bence
ısındıkca o naylon sıvılaşır bence..
Elinide yakmanı istemem..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO