PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kask seçiminde yardım

kaan_tod
04 Eylül 2009, 02:38
İyi geceler arkadaslar abiler günlük kullanım için fullface bir kask almayı düşünüyorum 2 kask arasında seçim yapamadım ve sizlerden bilgi ve fikir edinmek istedim

1.kask GDR 816
http://www.motobakkal.com/images/products/00/03/05/305_buyuk.jpg

2.kask Ls2 cartoon2

http://www.shop.raiderstil.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/f/i/file_7_7.jpg

storm150_mmk
04 Eylül 2009, 02:44
ls2 cartoon

karasahin
04 Eylül 2009, 02:46
ls2 cartoon 09 kullanıyorum gayette memnunum tavsiye ederim:)
Fiyatına göre alınacak en iyi kasklardan ;)

wert_35
04 Eylül 2009, 02:47
bence kasktan önce aynalarını geri takmalısın?

kasktan önce aynalar biraz saçma oldu tabiki kask daha önemli ama aynalarıda taksan arada hiç fena olmaz hani:cat:

kaan_tod
04 Eylül 2009, 02:53
aynalarım zaten motorun üzerinde sadece foto amaçlı sökmüştüm yaşım biraz küçük ama bilinçli kullanıyorum

ferhat_se
04 Eylül 2009, 02:55
Ls2 biraz daha ağır basan taraf :cat:

remzi661
04 Eylül 2009, 02:55
aynalarım zaten motorun üzerinde sadece foto amaçlı sökmüştüm yaşım biraz küçük ama bilinçli kullanıyorum

Herhalde sende utaniyorsun aynalarin icin... cik cik cik

wert_35
04 Eylül 2009, 02:56

sen öyle diyosan tamam o zaman:cat:

zaten akıl yaşta değil baştadır:P:rendeer:

kaska gelince gdryi bilmem ama ls2 kullanan çok arkadaşım var yeterince memnunlar biraz daha paran varsa ls2lerin yenileri çıktı onlarda çok güzel 20-30 lira pahalı cartoonlardan:cat:

kaan_tod
04 Eylül 2009, 03:00
Herhalde sende utaniyorsun aynalarin icin... cik cik cik

aynalardan utanma diye birşey yok sadece cup türü motorların daha güzel göründüğünü düşünüyorum zaten bütün cup cılar neredeyse benimle hemfikir ama aynalarımı takıyorum

kas konusunda herkes ls2 diyor cartoonların yenisi nasıl bi foto ekleyebilirmisiniz acaba?

gursus
04 Eylül 2009, 03:08
dur dur dur hemen karar verme GDR diyorum ben zamanında l2s kadar piyasaya iyi giremedi ondan yorum yazan yok hemde siyah vizörlü . mavisinden var bende memnunum dizaynı çok hoş nette 90 tl ye falan bulablrsin ben 120 tl ye almıştım

osmaniyeli
04 Eylül 2009, 03:10
aynalardan utanma diye birşey yok sadece cup türü motorların daha güzel göründüğünü düşünüyorum zaten bütün cup cılar neredeyse benimle hemfikir ama aynalarımı takıyorum

kas konusunda herkes ls2 diyor cartoonların yenisi nasıl bi foto ekleyebilirmisiniz acaba?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/images/products/45606Al.jpg
targa modeli motoron dergisine abone olursan bedava normalde 140 lira

http://www.feyizoglu.com/alisveris/images/products/45441Al.jpg
cartoon siyah modeli 99TL

http://www.feyizoglu.com/alisveris/images/products/45605Al.jpg
combat fiberglass 200lira

honda600
04 Eylül 2009, 03:11
Bi hırsızı yakalayıp ibrete alem yapmazsam gözlerim açık gider

wert_35
04 Eylül 2009, 03:17

hocam iyi güzelde burası yeri değil biliyosun ayrıca küfür yasak ve ayıp birazdan şutu yicen bi derdin varsa aç düzgün bi topic anlat paylaş:cat:

buarada resimler gelmiş kalite olarak çoğu aynı git bi ls2 satan motorcuya bak kasklara hangisi hoşuna giderse bütçene göre onu al:cat:

Lucas
04 Eylül 2009, 03:20

İyi edersin de niye küfür edersin?

Not : LS2

UĞUR_AKIN
04 Eylül 2009, 03:42
bende kask almak için araştırıyorum. ls2 cartoon benimde gözüme takılmıştı, görünüşü çok güzel ama kuşadasında bunu bulmam biraz zor. kafama takıp denemeden internetten satın almak içime sinmiyor. kışta geldi daha fazla ertelemeden mont+kask+eldiven almak lazım...

karasahin
04 Eylül 2009, 04:23
bende kask almak için araştırıyorum. ls2 cartoon benimde gözüme takılmıştı, görünüşü çok güzel ama kuşadasında bunu bulmam biraz zor. kafama takıp denemeden internetten satın almak içime sinmiyor. kışta geldi daha fazla ertelemeden mont+kask+eldiven almak lazım...

Sana yakın bir mağazaya git...
Bedenden dolayı bir sorun yaşarım diyorsan alışveriş yapacağın sitede açıklamasıyla veriliyor nasıl beden ölçümü yapacağın:cat:

Spist
04 Eylül 2009, 06:13
Ls2 cartoon2 : Mahallemizde ki bir abinin kafasında gördüm, honda cup'a biniyor fakat kaskıyla fark yaratıyor :queen: kesinlikle tavsiye ederim..

kaan_tod
04 Eylül 2009, 11:10
arkadaş başka yorum yokmu bu kaskları kullanan arkadaslar biraz bilgi verirse sevinirim + ve - leri nelerdir suan GDR düşünüyorum siyah vizör oldugu icin

wert_35
04 Eylül 2009, 11:17
arkadaş başka yorum yokmu bu kaskları kullanan arkadaslar biraz bilgi verirse sevinirim + ve - leri nelerdir suan GDR düşünüyorum siyah vizör oldugu icin

iyide siyah vizör hepsinde varki:cat:

www.feyizoğlu.com gir burdan özelliklerine vizör renklerine her bişeyine bak işte...

kaan_tod
04 Eylül 2009, 11:28
ls2
LS2 Cartoon2 Kask 2009
"What Are You Waiting For"
Yüksek çözünürlüklü thermoplastic dış yüzey
Çizilmeye dayanıklı ön cam
Komple çıkarılabilir ve yıkanabilir yanak padleri ve iç astar
Çene ve alında havalandırma kanalları
Kaskın arka kısmında kullanılan havayı dışarı veren havalandırma kanalları
ECE 22.05 Onay Belgeli
1550 gr.
Orjinal kumaş taşıma kılıfı
LS2 İspanyol
Beyaz Camlı
Siyah cam seçeneği için lütfen kask yedek parça bölümüne bakınız

GDR

Standart Siyah Vizör
Çıkarılabilir İç Astar
Kırılmaya ve Çizilmeye Dayanaklı cam
Pratik Raylı Çene bağlantı kilidi
5 Noktadan havalandırma
CE Belgesi
ECE 22.05 Onay belgeli

peki marka olarak hangisi daha kalite kasklar yapıyor ?

KöR_CeRRaH
04 Eylül 2009, 11:31
ls2 ii dir yha:cat:

kujumax
04 Eylül 2009, 11:43
lS2 Kırmızı Olanı Tavsiye Ederim Çok HOş Ve GÜvenli

ferhatdm
08 Ekim 2009, 17:28
bence alma güzel deil kör noktası var kasların yanındakı aracları göremiyosun denedim açısı kötü lazer garanville çeneden açılır kaskıma karşı agv felan bak bence :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 PM ----------

kafatak dene kıyasla ve gör:cat:

Shorin
18 Ocak 2010, 14:34
http://www.motosikletim.com.tr/urun/suomy-kask-spec1r-flowers-rosso.aspx

bu nasıl? kullanan varmı?

whampir19
18 Ocak 2010, 14:57
slm arkadaşlar bende bisan chopper model bir motosiklet alıyorum kasklara bakma fırsatım olmadı sizce chopper model bir motora ne tür bir kask gider güvenli olacak ve çokta pahalı olmayacak

anesmotor
18 Ocak 2010, 15:22
Bence 35 tl daha ver ve lazer almalısın.Üstelik MT üyelerine maske hediyeli ve kargo ücreti yok.İşte kask;

http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=71

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

Selamlar. MT üyesi olduğunuz için anesmotor dan özel indirime sahipsiniz. www.anesmotor.com dan kasklara bir bakın beyendiğiniz bir modeli bana bildirin bende özel fiyatını bildireyim size. Öneri isterseniz cox mono k derim. İtalyan malı Caberg üretiyor. MT fiyatı 199 TL. Piyasada 125 € dan satılıyor.

gokhan_307
20 Ocak 2010, 15:52
Selam arkadaşlar.Benim 50 TL lik iyi kötü bi kaskım var.Ufak bi kaza geçirdim, korudu çok şükür.Ama içi çıkarılamıyor, buğu yapıyor ve soğuğu, rüzgarı çok hissediyorum.Bence 100 civarı ve üzeri bütün kasklar 80 civarı hızlardaki kazalarda ortalama bi koruma sağlar.Benim tek derdim yukarıdaki anlattıklarım.Bu özelliklere sahip, 100-200 TL aralığında (200 e yakın olmasa daha iyi tabi), hatta mümkünse siyah renkli, beyaz vizörlü kapalı kask tavsiyeleriniz nelerdir?
Ha unutmadan çene altı koruması nedir rüzgardan koruma maksatlı birşey galiba.Elinizde fotoğraf falan varsa gösterebilirmisiniz.Kullananlar anlatabilirmi?Boynumdan çok soğuk yiyorum bende.Bu özelliğe sahip bir kaskım olsa çok iyi olur.
Birde:mrgreen: kasklardaki resimler(işlemeler,neyse adı artık unuttum şimdi:))yapıştırmamı?Sökülebiliyor mu yani?LS2 alacak olursam boşuna siyah renklisine fazla para vermiyim.

Bence 35 tl daha ver ve lazer almalısın.Üstelik MT üyelerine maske hediyeli ve kargo ücreti yok.İşte kask;

http://www.anesmotor.com/pinfo.asp?pid=71

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------

Selamlar. MT üyesi olduğunuz için anesmotor dan özel indirime sahipsiniz. www.anesmotor.com dan kasklara bir bakın beyendiğiniz bir modeli bana bildirin bende özel fiyatını bildireyim size. Öneri isterseniz cox mono k derim. İtalyan malı Caberg üretiyor. MT fiyatı 199 TL. Piyasada 125 € dan satılıyor.

Bu kask nasıl kullananlar var mı?İçi çıkarılabiliyor mu?Standart iç malzeme demiş sitede ama çıkarılmıyor galiba.

anesmotor
22 Ocak 2010, 11:03
Mono K modelinin padleri çıkmıyor. Ancak biz kaskın yanında ince bir balaklava hediye ediyoruz. Zaten size önerim kullandığınız kaskın padleri çıkabiliyo bile olsa çıkaretıp yıkamayın.Üreticilerde bu konuda uyarıyor.Çünkü bu padler yıkandıkça daha da sünüyor ve bir bi bakıyosunuz kask kafanızda yarım beden htta bazen bir beden büyüyor.

immortalboss
22 Ocak 2010, 15:00
Dostum ben de cup ve ls2 kullanıcısı olarak yorumlarımı yapayım.Cup motosikletin üstünde mat siyah kullanıyorum.Motosiklet kırmızı.Aynı renk eldivenim var.Çok şık oluyor ki şıklık ö.değil.LS2 kullanırken dikkat ettim.Gerçekten fiyatına göre alınacak en iyi kasklardan diyebilirim.İçini sökmek kolay,80-100-120 km ile giderken çok fazla yormuyor ama kafanı sağa sola çevirdiğinde rüzgara mağruz kalıyorsun.Ayrıca ben geceleri motosiklet kullanmayı sevmediğim için siyah camla geziyorum.Çok güzel oluyor.Annen bile tanımaz.:)Bu arada fotoğraf amaçlı da olsa aynaları tak.Nikelajlı bisan aynaları güzeldir.:)

TuNeR_32
23 Ocak 2010, 00:55
GDR yi bilemem ama bende bir LS2 kullanıcısıyım fiyatına göre alınabilcek on numara kask digerlerine girme bile geçende bir motosiklet sürücüsü motoru park etti kaskını aynaya taktı kask düştü ortadan karpuz gibi ayrıldı markasıda wiwi mi öyle bişidi çin kasklarından galiba

barok34
23 Ocak 2010, 01:08
GDR yi bilemem ama bende bir LS2 kullanıcısıyım fiyatına göre alınabilcek on numara kask digerlerine girme bile geçende bir motosiklet sürücüsü motoru park etti kaskını aynaya taktı kask düştü ortadan karpuz gibi ayrıldı markasıda wiwi mi öyle bişidi çin kasklarından galiba

karpuzdur o karpuz :cherry:

turkmath
27 Mayıs 2010, 18:31
Arkadaşlar netten kask almak sağlıklı bir iş değil ama ne yapayım, bulunduğum yerde fazla seçenek olmadığı için aşağıda linkini verdiğim kaskı sipariş verdim. Burada motorsiklet malzeme satılan yerde bir kaç kask denedim, L oldukça sıkı olmuştu. Bende aşağıdaki kaskın XL'sini sipariş verdim...Bilmiyorum iyi birşey mi yaptım ama forumu falan okudum, LS2 hakkında genelde olumlu şeyler söyleniyordu. Birde beyaz olanı aldım, bunun herhangi bir dezavantajı varmı?

http://www.gungormotor.com/urun-1400-LS2_DELTA_COMTACT_CENEDEN_ACILIR_KASK.html

BLACK_ICE
31 Mayıs 2010, 21:24
walla bak kardeşim denizli mt den gökan var ls2 cartoon kullanıyo allah kimsenin başına vermesin 2 ay kadar önce 70 le falan olması lazım mıcıra çakıldı kaymak suretiyle ilk kafayı vurdu yere kaskta hiç bişey yok hala kullanmaya devam ediyo ......
fakat ben derim ki lazer ben zn125 de lazer kullanıyorum