PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ögrenciye hangisi? Sym gts 250,Kymco Xciting 250 veya 500

Sayfa : [1] 2

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 18:15
Arkadaşlar selam.
Ben uzun süre önce bir maxi scooter almaya karar verdim ve part time işlerde çalışarak yaklaşık 7000 tl biriktirdim.Alım satım masrafı aksesuarıyla birlikte harcayabileceğim maksimum tutar bu.
Bu scooter benim ilk deneyimim olacak.
Gönlüm kymco mantığım sym diyor.
Siz olsanız bu ikisinden hangisini seçerdiniz?
Neden?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

asivezor
02 Eylül 2009, 18:50
öncelikle şimdiden hayırlı olsun. konu kaliteli bir maxi scooter olunca işin içinden çıkman biraz zor piyasada çok çeşitli seçenekler var. bütçen biraz daha fazla olsaydı sana silverving 400 önerirdim ama o paraya hem ekipman hem alım satım zor.

senin saydıklarından xciting 250 bana kalırsa daha çekici. sym nin far tasarımı oldukça itici.

bunların yanısıra yamaha x max tasarım olarak oldukça başarılı sayılır. gen biri için daha ideal duruyor.

son olarak tüm ekipmanlarımı alayım cebimdede biraz para kalsın dersen honda FES 250 Foresight piyasada 4-5 arası bulunabilir temiz bişey. çinliler kopyaladı ama güzel motor.

bur-k@
02 Eylül 2009, 19:18
ne öğrenciler var beee :mrgreen:

kymco 250 i öneririm

Akileos
02 Eylül 2009, 19:27
bu işin öğrencisi...avukatı doktoru mu varda biz bilmiyoz...binici binicidir farkı nedir...

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 19:36
Bende aslında 250 xciting isterim ama sahibindende doğru düzgün hiç ilan yok uygun fiyatlı,xciting 500den daha yüksek neredeyse fiyatlar.
Evet bu işin öğrencisi doktoru mühendisi olabilir çünkü mesela bir öğrenci düzenli bir geliri olmayan masraf açabilecek olaylardan kaçınması gereken bir yapıya sahip insandır.
Yakıt çok yakmamalıdır kullandığı araç.

Akileos
02 Eylül 2009, 19:39
niye diğer insanlar kendine sorun açan makine mi ister onu anlıyorum bu dediğinden..

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 19:41
Sence hakikaten bunu mu demek istemişim bu söylediklerimden,yoksa sen yanlış anlamaya mı endekslisin?
Yardımcı olmayacaksanız lütfen cevap yazmayın.

Akileos
02 Eylül 2009, 19:42
niye sadece sen mi fikirlerini belirtmek te özgürsün bende ken di fikrimi sölerim...her söylenilen doğru olacak diye bişeymi var.....

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 19:45
Evet tabi tabi.

Akileos
02 Eylül 2009, 19:47
bak 7000 tl param var diyosun..demek ki diğer bazı kişilerden daha fazla biriktirmişsin..bu konuda helal olsun sana ...

maxsi sco ya girene kadar al bi cbf 150 hem daha az sorunlu hem daha kullanışlı....

ama maxside istiyosan sym 250 gts al....

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 19:54
Ben otomatik bir motor istiyorum bu konudada bir maxi scooterı kendime uygun gördüm.
Teşekkürler fikriniz için.
Özellikle bu motorları kullanmış yada sahibi olmuş birileri varsa onların fikirleri benim için çok önemli,cevapları bekliyorum teşekkürler...

Boğaçhan
02 Eylül 2009, 19:56
KingoftHeWest kardeşim, her iki motosiklet de benim ilgi duyduğum ve özel olarak araştırdığım motorlar.
Kymco Sağlamlığı ve düşük arıza oranıyla dikkat çeken bir makina,
SYM'de yabana atılabilecek bir motosiklet değil. Özellikle; dünya'da sayılı üreticiler arasında olduğu, "Seramik Alaşımlı Piston" kullanımı dikkat çekici.
Her iki motor da yanlışım yoksa; Taiwan malı.
Her iki motosiklet de Maxi segmentinin Orta siklet liderleri.
Artık tercihiniz; Parça, servis, Alış ve kullanışta hangisinin ekonomik olduğunu araştırmanız şeklinde olacak . Amaaaaaaaa 500'lükten şimdilik uzak durmanızı salık veririm.
Her şey gönlünüzce olsun.

.Mhmt.
02 Eylül 2009, 20:57
Sym derdim gerçekten kaliteli bir motor

emir27
02 Eylül 2009, 21:09
Ben Kymco'dan yanayım.Şehirler arası da kullanacaksanız 500 ama şehir içiyse ve nadir de olsa şehir dışı kullanılacaksa 250.

karasahin
02 Eylül 2009, 21:19
Arkadaşım helal olsun sana Öğrencisin çalışarak 7000 lira biriktirmişsin.İnş. daha da fazlasını biriktirip daha iyisini alırsın:)

Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana umarım :)

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 22:18
Ben Kymco'dan yanayım.Şehirler arası da kullanacaksanız 500 ama şehir içiyse ve nadir de olsa şehir dışı kullanılacaksa 250.
500 lük olanın yakıtı ve sorun çıkartabilir duruşu beni korkutuyor açıkçası yoksa
şeytan dürtüyor sürekli 500 al diye ama?

Arkadaşım helal olsun sana Öğrencisin çalışarak 7000 lira biriktirmişsin.İnş. daha da fazlasını biriktirip daha iyisini alırsın:)

Kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana umarım :)

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :)

Deryali
02 Eylül 2009, 22:28
D) Hiç biri

KingoftHeWest
02 Eylül 2009, 22:31
D) Hiç biri

Siz ne önerirsiniz?

treis
03 Eylül 2009, 00:19
sym nın 200 evosu 2010 model enjeksıyonlu yenı teknolojı benje 200 sym yede bak fıatta 6600

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 02:04
O biraz ufak geldi gözüme,birde 0 almak istemiyorum zaten 0 vasıta almayı sevmem pek:)

scarface5
03 Eylül 2009, 02:09
Kymco'yu öneririm.tabi bu benim kendi zevkim,sen hangisini beğenirsin onu bilemem.şimdiden hayırlı olsun:cat:

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 02:11
Bende onu baya beğeniyorum.
Sanırım xciting 250 bulursam alıcam gibi.:)
Biraz fazla büyük trafikte sıkıntı yaşarsın dediler ama olsun o görüntü için değer.

ghostriderrrr
03 Eylül 2009, 02:13
neden x max 250 düşünmüyorsun?

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 02:17
Görünüşünü hiç beğenmiyorum :(

ghostriderrrr
03 Eylül 2009, 02:26
Görünüşünü hiç beğenmiyorum :(

yapma yaa :pale: zevk senin tabiki de aynı paraya japon varken hiç gerek yok bence türevlerini almaya tabi benim görüşüm bu..

bur-k@
03 Eylül 2009, 02:35
bu işin öğrencisi...avukatı doktoru mu varda biz bilmiyoz...binici binicidir farkı nedir...

neyse sen ince noktayı kaçırmışın belirteyim arkadaşım.

ben de öğrenciyim 7 tepeli şehirde çok masrafı oluo öyle böle değil...
ha bu kadar masrafın yanında bir de motosiklet girince benm için büyük bir sorun olur ona göre yorum yapmıştım

binici binicidir farkı nedir dersen ?

binici vardır bakım yaptırır motoruna bakar binici vardır hiç bakmaz gittiği yere kadar biner . bu seçenekteki motorların periyodik bakımları en az 70 ytl den başlıyor bunun vergisi benzini vs.vs. öğrenci adam bunla tek başına başa çıkamaz...

akinosan
03 Eylül 2009, 02:47
iki motoru da kısa süreler için kullandım. kymco bana daha dengeli bir motor gibi geldi. aynı zamanda dış görünüşü de daha hoş bence. marka ve model olarak ikisi de hemen hemen aynı kalitedeler. hangisini seçersen seç başın ağrımayacaktır.

aslında kymco grand dink 250'ye de bak derim ama x-max'in tipini beğenmediğine göre ondan da pek hoşlanacağını sanmıyorum.

ama hem görünüş, hem de kalite dersen, italyanları da yabana atma. mesela piaggio beverly 250, x7 250, x8 200, x8 250, ve özellikle x9 250 gibi çok şık motorlar var. ben olsam bunlara da bakardım.

herneyse.. şimdiden keyifli sürüşler diliyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

mesela, bunun gibi bir şey :cat:

http://www.sahibinden.com/x9_250_evollition_9200_km-28WQQaXQQ16497337WQQpXQQdisplayitem

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 02:59
yapma yaa :pale: zevk senin tabiki de aynı paraya japon varken hiç gerek yok bence türevlerini almaya tabi benim görüşüm bu..
Birtek burgman ve silverwing hoşuma gidiyor ama onlarda bütçemi aşıyor:(
Sanırım biraz büyük motor seviyorum görsel olarak.

iki motoru da kısa süreler için kullandım. kymco bana daha dengeli bir motor gibi geldi. aynı zamanda dış görünüşü de daha hoş bence. marka ve model olarak ikisi de hemen hemen aynı kalitedeler. hangisini seçersen seç başın ağrımayacaktır.

aslında kymco grand dink 250'ye de bak derim ama x-max'in tipini beğenmediğine göre ondan da pek hoşlanacağını sanmıyorum.

ama hem görünüş, hem de kalite dersen, italyanları da yabana atma. mesela piaggio beverly 250, x7 250, x8 200, x8 250, ve özellikle x9 250 gibi çok şık motorlar var. ben olsam bunlara da bakardım.

herneyse.. şimdiden keyifli sürüşler diliyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------

mesela, bunun gibi bir şey :cat:

http://www.sahibinden.com/x9_250_evollition_9200_km-28WQQaXQQ16497337WQQpXQQdisplayitem

Abi bunların hepsine okadar çok baktım ki bende risk alıp paramı yanlış değerlendirmek istemem ama nedense bunlara bi türlü kanım kaynamadı.
Yolda xcitingi gördüğüm zaman farklı hisler uyanıyor içimde.

Hepsine şimdi yeniden baktım aslında beverly güzel gibi ama bilmiyorum işte:(

İlandaki motor da temizmiş fakat x7lerin görüntüsünde bi sorun var çözemediğim kambur mu duruyor ne?:)

Birde motorun görüntüsüne fazla mı takılıyorum acaba yoksa bu normal mi anlamadım?

akinosan
03 Eylül 2009, 03:18
Birde motorun görüntüsüne fazla mı takılıyorum acaba yoksa bu normal mi anlamadım?

bu kadar para verip motor alıyorsun, görüntüsüne takılacaksın tabi :)

neyse, senin kafanı fazla karıştırmamak lazım. xciting 250 i iyidir. hoşuna gittiyse al, pişman olacağını sanmıyorum. uzun yol bile yaparsın..

ha, bir de hyosung ms3 250'ler var. enjeksiyonlu, vibrasyon önleyicili, gayet şık bir motor. bir de egsoz sesi var ki, "ben buradayım" diyor. benim gerçekten çok beğendiğim bir alet bu.

misal;

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_ms3_250_hyosung_!!!-89WQQaXQQ16459280WQQpXQQdisplayitem

ayrıca, marka olarak hyosung hiç de fena değil kymco ve sym'ye göre. paranın önemli bir kısmı da cebinde kalmış olur. yalnız, özellikle marş motoru ile ilgili kronik problemi olduğunu duymuştum. eğer düşünürsen araştır derim.

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 03:36
bu kadar para verip motor alıyorsun, görüntüsüne takılacaksın tabi :)

neyse, senin kafanı fazla karıştırmamak lazım. xciting 250 i iyidir. hoşuna gittiyse al, pişman olacağını sanmıyorum. uzun yol bile yaparsın..

ha, bir de hyosung ms3 250'ler var. enjeksiyonlu, vibrasyon önleyicili, gayet şık bir motor. bir de egsoz sesi var ki, "ben buradayım" diyor. benim gerçekten çok beğendiğim bir alet bu.

misal;

http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_ms3_250_hyosung_!!!-89WQQaXQQ16459280WQQpXQQdisplayitem

ayrıca, marka olarak hyosung hiç de fena değil kymco ve sym'ye göre. paranın önemli bir kısmı da cebinde kalmış olur. yalnız, özellikle marş motoru ile ilgili kronik problemi olduğunu duymuştum. eğer düşünürsen araştır derim.

Çok ilgilendiniz teşekkür ederim.
Böyle bir motordan da haberim yoktu inceleyeceğim derhal:)

akinosan
03 Eylül 2009, 03:44
kafanı karıştırmayayım dedim, ama çenemi tutamadım sanırım :)

neyse, umarım gönlüne göre bir motor bulursun.

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 13:15
Teşekkürler:)

davids
03 Eylül 2009, 13:49
7000 tl varsa neden bunlarla uğraştığını anlamadım.al bir burgman 400 bak keyfine.bende 7000 tl olsa ankette şunu sorardım suzuki burgman mı ? yamaha majesty mi?

boyraz
03 Eylül 2009, 13:56
Kymco lastikleri büyük, ama bagaj çok ufak ve yedek parçaları çok pahalı. Bir de baya iri bir motor.

SYM, daha ufak lastikleri var, bagajı çok daha büyük. İthlatçısı İzmir'de fabrika kurdu ve bazı SYM modellerini burada üretiyor. Yani arkası sağlam bir motor, ayrıca parça fiyatları Kymco'ya oranla daha düşük. Seramik silindir olayını da yabana atma, zor şartlarda çok uzun sürüşlerde dahi performans kaybı yaşatmaz.

Ben bu ikisi arasından SYM derim. Daha az para vereyim dersen benim MS3 satıyorum. Aşağıdaki ilandaki motor benim, motor bayide ama ilgilenirsen sana iskonto sağlayabilirim.

http://www.sahibinden.com/moto_capro_outlet_cok_temiz_5000_km_de_ms3_250_i_e _4_590_tl-05WQQaXQQ15747425WQQpXQQdisplayitem&keyword=ms3

Kronik sorunları olan marş motoru ve şarj sorunlarını ben yaşadım ve garantiden giderdim.

neuremencer
03 Eylül 2009, 14:30
Kymco iyi ellerde sorunsuz markadır,yedek parçası bazı modellerinde oldukça pahalı olsada genelde ucuzdur.Saglamlıgını tartışmaya gerek bile duymuyorum en çok dikkat edilmesi gerekense alırken ödenecek paradır.Uygun alınan bir Kymco hem zarar ettirmez hem de keyif verir.

kujumax
03 Eylül 2009, 15:42
7000tl Canın Ne istiyosa Onu Alabilirsin Hatta Git Cbr 125lik AL yani KArdes :D

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 17:46
7000 tl varsa neden bunlarla uğraştığını anlamadım.al bir burgman 400 bak keyfine.bende 7000 tl olsa ankette şunu sorardım suzuki burgman mı ? yamaha majesty mi?
Bunun kaskı var alım satımı var eldiveni bakımı,en az 1 ayırmam lazım.
6yada temiz burgman çok zor,gerek yok.

Kymco lastikleri büyük, ama bagaj çok ufak ve yedek parçaları çok pahalı. Bir de baya iri bir motor.

SYM, daha ufak lastikleri var, bagajı çok daha büyük. İthlatçısı İzmir'de fabrika kurdu ve bazı SYM modellerini burada üretiyor. Yani arkası sağlam bir motor, ayrıca parça fiyatları Kymco'ya oranla daha düşük. Seramik silindir olayını da yabana atma, zor şartlarda çok uzun sürüşlerde dahi performans kaybı yaşatmaz.

Ben bu ikisi arasından SYM derim. Daha az para vereyim dersen benim MS3 satıyorum. Aşağıdaki ilandaki motor benim, motor bayide ama ilgilenirsen sana iskonto sağlayabilirim.

http://www.sahibinden.com/moto_capro_outlet_cok_temiz_5000_km_de_ms3_250_i_e _4_590_tl-05WQQaXQQ15747425WQQpXQQdisplayitem&keyword=ms3

Kronik sorunları olan marş motoru ve şarj sorunlarını ben yaşadım ve garantiden giderdim.
Teşekkür ederim.
Hyosungu düşünmüyorum.
Kymco ile ilgili ilk kez kötü yorumlar duyuyorum,symde çok mantıklı gerçekten bende bir türlü karar veremiyorum.
Sym dediğiniz gibi marka olarak kymcodan üstün sanırım.

Kymco iyi ellerde sorunsuz markadır,yedek parçası bazı modellerinde oldukça pahalı olsada genelde ucuzdur.Saglamlıgını tartışmaya gerek bile duymuyorum en çok dikkat edilmesi gerekense alırken ödenecek paradır.Uygun alınan bir Kymco hem zarar ettirmez hem de keyif verir.
Bazı modelerde pahalıdır derken?
Mesela xciting için pahalı mıdır?

7000tl Canın Ne istiyosa Onu Alabilirsin Hatta Git Cbr 125lik AL yani KArdes :D
Çok cılız bir motor o,gönlüm var racinglerde ama ilk motorum olacağı için scooter olsun istiyorum.
Hele bir tecrübe kazanayım var kafamda birşeyler:)
Şimdilik okula getirip götürsün güzel gözüksün birazda performansı olsun bana tamamdır.:)

matpcy
03 Eylül 2009, 18:38
Bende aslında 250 xciting isterim ama sahibindende doğru düzgün hiç ilan yok uygun fiyatlı,xciting 500den daha yüksek neredeyse fiyatlar.
Evet bu işin öğrencisi doktoru mühendisi olabilir çünkü mesela bir öğrenci düzenli bir geliri olmayan masraf açabilecek olaylardan kaçınması gereken bir yapıya sahip insandır.
Yakıt çok yakmamalıdır kullandığı araç.

bak şimdi üzüldüm:) özel FB plakalı ilanın nesi var? fiyat 500 den daha yüksekse bu 250 İ nin daha çok talep edilmesinden.temiz motorun,çiziksiz motorun tabiiki fiyatı da iyi olur. KYMCO XCİTİNG 250 İ olan alınır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

Bende onu baya beğeniyorum.
Sanırım xciting 250 bulursam alıcam gibi.:)
Biraz fazla büyük trafikte sıkıntı yaşarsın dediler ama olsun o görüntü için değer.

gel sana vereyim motoru pişman olmıcağın b imotor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

Arkadaşlar selam.
Ben uzun süre önce bir maxi scooter almaya karar verdim ve part time işlerde çalışarak yaklaşık 7000 tl biriktirdim.Alım satım masrafı aksesuarıyla birlikte harcayabileceğim maksimum tutar bu.
Bu scooter benim ilk deneyimim olacak.
Gönlüm kymco mantığım sym diyor.
Siz olsanız bu ikisinden hangisini seçerdiniz?
Neden?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/fb_plakali_2008_enjeksiyonlu_fiyat_dustu!!!!!!!!-67WQQaXQQ12920335WQQpXQQdisplayitem:)

bazen25
03 Eylül 2009, 18:40
bak 7000 tl param var diyosun..demek ki diğer bazı kişilerden daha fazla biriktirmişsin..bu konuda helal olsun sana ...

maxsi sco ya girene kadar al bi cbf 150 hem daha az sorunlu hem daha kullanışlı....

ama maxside istiyosan sym 250 gts al....

+1 bencede madem öğrenciyim diyosun,masrafta istemezsin (sanırım) masrafta çıkarsa belin bükülmez.

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 18:48
bak şimdi üzüldüm:) özel FB plakalı ilanın nesi var? fiyat 500 den daha yüksekse bu 250 İ nin daha çok talep edilmesinden.temiz motorun,çiziksiz motorun tabiiki fiyatı da iyi olur. KYMCO XCİTİNG 250 İ olan alınır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

gel sana vereyim motoru pişman olmıcağın b imotor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

http://www.sahibinden.com/fb_plakali_2008_enjeksiyonlu_fiyat_dustu!!!!!!!!-67WQQaXQQ12920335WQQpXQQdisplayitem:)

Malesef plakadan kaybediyor,yoksa ilgilenirdim:)
Birde 0ı 9 olan bir motor için 7500 bana biraz çok geldi sizin malınız tabi saygı duyuyorum:)

boyraz
03 Eylül 2009, 18:50
Kymco'u kesinlikle kötülemiyorum yanlış anlaşılma olmasın. Sadece sele altı bagajı o devasa hacme rağmen çok ufak. Sadece 1 tane fullface kask alır başka da bişey almaz. Maxi scooterda sele altı bagajı önemli bir husustur. Misal ben motordan inince motor ile alakalı tüm ekipmanlarımı (kask, mont, dizlik, eldiven ilave olarak sabit bulunan gözlük, yağmurluk, disk kilidi, halat kilit, avadanlık) motorun içinde bırakıp, otomobilden inmiş gibi oluyorum. Bu önemli. Tabi topcase ile bu sorunun üsesinden gelinebilir.

Kymco yedek parçaları bir dönem son derece uygun fiyatlardayken son bir kaç ayda, marka imajı oturduktan sonra fahiş rakamlara çıktı. Parça fiyatlarını aşağıdaki linkten görebilirsin.

http://www.kymco.com.tr/html/pdf/yp/XCITING250YP.pdf

ozrace
03 Eylül 2009, 18:52
ben kymco yu trafikte fazla göremiyorum sym kullanıcıları daha fazla gibi.ama kymco avrupa dada kullanılan bir marka olduğunu biliyorum yani dandik değil.sym de önceden suzuki himayesindeydi oda boş değil.bence bunları kullananlara sorup aradaki farkları sen bulmaya çalış.örnek:yakıtı,yedek parça,vs....
ama olmadı araştır ucuza hangisi denk gelirse onu al derim ben sana yoksa hiçbirini alamazsın:D
hee bide x9 250 deneme fırsatım oldu bence onada bi göz at ve bu motorları yakından incele:cat:

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 18:57
Ama duyduğum kadarıyla bagajı ufak olması bir marka tercih meselesiymiş,bagaj ufakmış ama akü veya tam hatırlamadığım bazı parçalara biyerleri sökmeden ulaşabilmenizi sağlıyormuş?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 PM ----------

http://www.sahibinden.com/sookk_sookkk_kymco_xciting_500_acil_ihtiyactan_yar i_fiyatina-52WQQaXQQ15676983WQQpXQQdisplayitem

Birde şu ilana bakabilir misiniz?
Ön camda kymco yazmıyor kırmızı başka bir logosu var ve sağ aynası yokmuş?
Sizce nedir bu motor uzak durmak mı lazım?

boyraz
03 Eylül 2009, 19:03
Sticker değişmiş sadece, ayna da çok çok pahalı bişey değil. Başka sorun yoksa alınabilir ama 500 alacaksan en bakımlı haliyle 5 litrenin altına düşmeyecek yakıt sarfiyatına dikkat derim. Malum öğrencisin.

250i'ler bu yüzden 500'lerden daha pahalı ;)

ozrace
03 Eylül 2009, 19:05
bu motor sağa yatmış.yani düşmüş resimde belli oluyor.belliki aynada o sırada kırıldı.onun harici temize benziyor ama motordan anlayan biri olmadan yanında asla motosiklet alma.ve tanıdık sağlam bi ustayada bakıtmanı tavsiye ederim
bide 500 lük ona göre yakıt vs... şeyleri daha yüksek olucak bunlarıda dikkate al.yani kısacası ayağını yorganınagöre uzat sonradan maddi sıkıntıya girme

KingoftHeWest
03 Eylül 2009, 19:11
İlginç bir ilan o yüzden merak ettim.
Evet evet ben 250 bakmaya devam edim en iyisi.Herkes bunun çok yakmasından şikayetçi.
Bir tane buldum mantıklı bakalım bu hafta gidicem bakmaya:)

DaRk_OtToMaN
09 Eylül 2009, 02:40
Hayırlısı Olsun Bende Şekile Önem veriyorum.Ama arkadaşlarda belirtmiş sym nin izmirde fabrika açması önemli bir etken.Ben biraz daha küçük joyride düşünüyorum.Bir kaç yıl sınrda gts 250 :)

KingoftHeWest
09 Eylül 2009, 02:42
Teşekkürler.:)
Bugün bi kymco xcitingle 250 nin sahibiyle anlaştım fiyatta.
haftaya salı alıcam inşallah.
Hangi ustaya göstermeliyim istanbulda kim anlar arkadaşlar:)

emir27
09 Eylül 2009, 02:59
500 lük olanın yakıtı ve sorun çıkartabilir duruşu beni korkutuyor açıkçası yoksa
şeytan dürtüyor sürekli 500 al diye ama?

500'lük 250'likten farklı ne sorun çıkarabilir ki?

DaRk_OtToMaN
09 Eylül 2009, 03:20
Şekil olarak onlarda güzel.
250 lik daha çok ekonomik tam öğrenci İşi Şekilide var.Yakıt uygun.Birde küçük değil.Çok komiğime gidiyor küçük motorlar.Hele birde binen iri biri ise :)
Tekrardan hayırlı olsun.Umarım Motorunuzu sağlıcakla Kullanırsınız.Darı Olmayanların Başına :)