Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün Bursa'da Mavi YBR'lı arkadaş...
Doobly
15 Ağustos 2009, 23:26
Mavi YBR + LS2 Siyah Kask + Markasını Anlayamadığım Siyah Mont + Kot Pantolon. Bu tanımlamaya uyan, kükürtlü caddesinde akşam üstü saatlerinde yanındaki Turuncu scooter ile kısa bir süre beraber sürüş yapan kim? Bu forumda üyedir diye tahmin ediyorum.
Sürüşünü çok beğendim. Çok sakin bir tarzı vardı ve yaklaşık 40 - 50 km hızla adete keyif alırcasına kullanıyordu. Üye ise tanışmak isterim.
CallofJuarez
15 Ağustos 2009, 23:53
Ben bugün cbf150 ile domaniçe kadar gittim.Ben de çok güzel kullanırım.Ybr'li arkadaş yok ama cbf150'li arkadaş verelim sana :cherry:
Doobly
16 Ağustos 2009, 00:01
Ben bugün cbf150 ile domaniçe kadar gittim.Ben de çok güzel kullanırım.Ybr'li arkadaş yok ama cbf150'li arkadaş verelim sana :cherry:
:rendeer:
Hatta arkadaşla karşılaştığımızda soldan bordo bir araba önüme girmeye çalıştı ben izin vermeyince korna fln çaldı arabadaki eleman da kıl bişeydi zaten küfür falan ettim. Bu sırada YBR lı arkadaş önümdeydi görmemiştir ama sesi duymuş olabilir.
ceyhun__22
16 Ağustos 2009, 00:04
bendim o :):):)
tbk_1980
16 Ağustos 2009, 00:04
Bulamazsın buraya üye değil büyük ihtimal...
sedat_57
16 Ağustos 2009, 00:05
Mavi YBR + LS2 Siyah Kask + Markasını Anlayamadığım Siyah Mont + Kot Pantolon. Bu tanımlamaya uyan, kükürtlü caddesinde akşam üstü saatlerinde yanındaki Turuncu scooter ile kısa bir süre beraber sürüş yapan kim? Bu forumda üyedir diye tahmin ediyorum.
Sürüşünü çok beğendim. Çok sakin bir tarzı vardı ve yaklaşık 40 - 50 km hızla adete keyif alırcasına kullanıyordu. Üye ise tanışmak isterim.
yolda korna çalip durdursaydin ybrli arkadasi
tanişirdin:cherry::cherry:
karasahin
16 Ağustos 2009, 00:14
baya merak ettim nasıl bir sürüş bu :bounce:
Doobly
16 Ağustos 2009, 00:14
yolda korna çalip durdursaydin ybrli arkadasi
tanişirdin:cherry::cherry:
Ne bileyim o an yollarımız ayrıldı ben acemler kavşağına döndüm o devam etti.
CallofJuarez
16 Ağustos 2009, 00:21
Ne bileyim o an yollarımız ayrıldı ben acemler kavşağına döndüm o devam etti.
Aşık mı oldun?Nabtın :cherry:
wert_35
16 Ağustos 2009, 00:23
bence siz ayrı dünyaların insanlarıymışınız:P
şaka bi yana buraya üye olmayabilir olsa bile topici görcekdeee kendinden bahsedildiğini anlıcakdaaa ölme eşşeeğeem ölme:farao:
Doobly
16 Ağustos 2009, 00:25
Aşık mı oldun?Nabtın :cherry:
Yok canım karşı cinse ilgi duyuyorum rahat ol :wiinkk:
bence siz ayrı dünyaların insanlarıymışınız:P
şaka bi yana buraya üye olmayabilir olsa bile topici görcekdeee kendinden bahsedildiğini anlıcakdaaa ölme eşşeeğeem ölme:farao:
Haklısın ama şansımı denemek istedim:bounce:
Özer
16 Ağustos 2009, 01:07
Topic pek bir saçma ve amaçsız geldi bana:bounce:
Vatandaşın sürüşünü ''O'' kadar beğendiysen neden durdumadın ki:silent:
Belki sana da öğretirdi tekniğini bizde senden öğrenirdik dimi yaa...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO