Orijinalini görmek için tıklayınız : öğrenciye hangi cross?
CagkaN
14 Ağustos 2009, 00:44
Merhaba arkadaşlar İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum etrafta çok güzel boş alanlar var, ben de Off-road bi motosiklet almak istiyorum fakat bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok.Sizden tavsiyeler istiyorum ne yapmak lazım?Ne almak lazım? bu motosikleti sadece hafta sonları kullanıcam ve ufak tepelerden atlayıp zıplamak istiyorum.Öğrenciyim tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız sevinirim:P
huceyn
14 Ağustos 2009, 00:55
Merhaba arkadaşlar İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum etrafta çok güzel boş alanlar var, ben de Off-road bi motosiklet almak istiyorum fakat bu araçlar hakkında pek bir bilgim yok.Sizden tavsiyeler istiyorum ne yapmak lazım?Ne almak lazım? bu motosikleti sadece hafta sonları kullanıcam ve ufak tepelerden atlayıp zıplamak istiyorum.Öğrenciyim tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız sevinirim:P
öğrenci ol yada olma.ne öğrenciler var son model ss lere biniyorlar...
ne kadar paran var ondan haber ver:cherry:
CagkaN
14 Ağustos 2009, 00:57
şuan yok seçeneklere göre parada belli olucak
osmaniyeli
14 Ağustos 2009, 00:58
şuan yok seçeneklere göre parada belli olucak
ama öyle olmaz kii
seçenek olarak 10000liralık modelleri dizsek?
KUVVETMİRA
14 Ağustos 2009, 00:59
yamaha dt125 çok deli crosstur. ama yeni modelleri mevcut değil.
ixeywent
14 Ağustos 2009, 01:03
arkadaşım cross istion ama bence cbr 125 al çarşıda havanı bassss ( öğrenci için hava atacak motor:p) ama cross diosan cross olsun :d
bur-k@
14 Ağustos 2009, 01:11
öğrenci ol yada olma.ne öğrenciler var son model ss lere biniyorlar...
ne kadar paran var ondan haber ver:cherry:
bizim kampüste var biri 2005 diğeri 2009 1000 rr kullanıyo bir tanesi var dl 650 bi tanesi var x9 ben tabanway... way anam wayy :queen::queen:
paran bolsa imkan çoksa eğer honda crf 450 ktm 690 lc öneririm ya da honda xl200 de 3000 ytl falandır ama 2 zamanlı arıyosan orayı başkaları tamamlasın derim :bounce:
ressam_01
14 Ağustos 2009, 01:38
şimdi sana yardımcı olmak isteyen ilk bu işten anlayan ben ve bir cok kişi çıkacak tır. ama sen diceksin ki maddi olarak ben şu kadar para cıkabilirim en son bu demen lazım ki. sana önerilerimiz olsun.maximum cıkabilecegin fiyatı söle ,o fiyata alabilecegin en iyi makinayı da biz sana söyleyelim.ok?
Volkan Serezli
14 Ağustos 2009, 01:44
yamaha dt125 çok deli crosstur. ama yeni modelleri mevcut değil.
fazlasyla katılıyorum
ressam_01
14 Ağustos 2009, 01:57
fazlasyla katılıyorum
yaa arkadaşlar adam derseki 7-8 bin yada 9-10000 cıkabilirim derse napacaksını dt 125 mi diceksiniz:))) ha derseki 1000-2000 derseki benimde ilk tavsiye edecegim motor dt 125.suanda bizde birkactanede var dt 125 hatta birini 170 cc ye çıkardık şimdi hopluyom makina arazide canavar oldu eskisine göre.ama 2000 in üzerine cıkarsa temiz bir klr 250 de fena olmaz.dahada cıkarsa suzuki. dr 350 falan filan...... ama ilk önce fiyatı bilmemiz lazım yoksa kuru gürültü olacak buraqsı ve olmayada başladı:mrgreen:
asfalt meleği
14 Ağustos 2009, 01:59
xlr 125... cc sinde başka hiçbir motosikletle kıyaslanamaz.. üstelik çinliler ile aynı fiyatta neredeyse..
CagkaN
14 Ağustos 2009, 13:44
Anlaşıldı bir bütçe ayarlayıp konuyu öle açmam gerekirmiş.Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.Ben bütçe ayarlayınca tekrardan canlandırırım konuyu
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO