PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yedek parça fiyatları...

ımroz
27 Temmuz 2009, 19:14
Arkadaşlar honda shadow 600 üme bakım yaptırayım dedim ve pazarbaşı hondaya gittim liste şöyle,Arka fren balata,yağ,yağfiltresi,hava filtresi,4 adet buji .toplam 400 tl gibi bir fiyatla yapılacağı söylendi ayrıca ön amortisör keçelerinin ise 200 tl gibi bir masrafla bitecekmiş yani toplam
600 tl sizce bu fiyatlar normalmi ......
yada bana tavsiye edeceğiniz bir servis veya bir usta varmı lütfen bana bu konuda yardımcı olun görüşlerinizi bekliyorum....

TOP SPEED
27 Temmuz 2009, 19:32
Arka fren balata sanayide aslanlar gibi yapıyorlar = 10 lira

Yağ litresi 20 = lira( 50 lira 2.5 litresi)

Hava filtresi = 15 lira

Yağ filtresi = sanayide 7 lira

Buji tanesi 25 lira en kralı.( dört adet 100 )

Yani toplam =182 lira tutar sana uçuk fiyat vermişler arkadaşım.

ımroz
27 Temmuz 2009, 19:39

Hava filtresi = 15 lira

Abi işte bu sanayide nerede bana tam bi adres veririseniz sevicem beaaa yap kıyağını beeeeaaaaa :)

mete_han
27 Temmuz 2009, 19:50
hocam honda servisimi aradım fiyatı çok fazla buldu...şasi no istediler...motorun bakım durumuna göre değişenlere bakıp fiyat verebileceklerini söyledi..şimdi özelden atarsan hemen fiyat verebilir servisin sahibi kankam...servisim konşuk honda...

aya
27 Temmuz 2009, 20:15
saçmalamışlar... (10 karakter yaptı mı bu yav? :mrgreen:)

ımroz
27 Temmuz 2009, 21:07
hocam honda servisimi aradım fiyatı çok fazla buldu...şasi no istediler...motorun bakım durumuna göre değişenlere bakıp fiyat verebileceklerini söyledi..şimdi özelden atarsan hemen fiyat verebilir servisin sahibi kankam...servisim konşuk honda...

Hocam ilgin için çok sağol şu an motor ve haliyle ruhsat evde ben işyerimdeyim ben bu konşuk motoru arasam bana bir fiyat verirlermi olmadı oraya giderim

mete_han
28 Temmuz 2009, 00:44
beni ara kardeşim...537 335 22 33...gideceğin yer D&B Motor Çamlıcada...Doğu Batı Motor...Honda servisi...sahibi Gökhan Konşuk...bakımı bizzat kendisi yapıcak...

bu arada Engin Pazarbaşının bnde müşterisiydim...2005 te motör aldım kendisinden...iyi adamdır...ama sosyete satıcısıdır...:)

mrock
28 Temmuz 2009, 01:01
600 liraya 3 kez bakım yaptırırsın walla oneymiş öyle:pr:

sert_apache
28 Temmuz 2009, 01:23
nasıl bır bakım oyle ooo...bence ruhsatı bırak cık adamlara ayıp olmasın.

yalnız_kurt
28 Temmuz 2009, 01:33
beni ara kardeşim...537 335 22 33...gideceğin yer D&B Motor Çamlıcada...Doğu Batı Motor...Honda servisi...sahibi Gökhan Konşuk...bakımı bizzat kendisi yapıcak...

bu arada Engin Pazarbaşının bnde müşterisiydim...2005 te motör aldım kendisinden...iyi adamdır...ama sosyete satıcısıdır...:)
Metehanın arkadasından da fıyat al boyle durumlarda arkadas olmanın faydası buyuk oluyor...

Verdıgın fıyatlarla ılgılı acıklamayıda asagıda yapıyorum...

Arkadaşlar honda shadow 600 üme bakım yaptırayım dedim ve pazarbaşı hondaya gittim liste şöyle,Arka fren balata,yağ,yağfiltresi,hava filtresi,4 adet buji .toplam 400 tl gibi bir fiyatla yapılacağı söylendi ayrıca ön amortisör keçelerinin ise 200 tl gibi bir masrafla bitecekmiş yani toplam
600 tl sizce bu fiyatlar normalmi ......
yada bana tavsiye edeceğiniz bir servis veya bir usta varmı lütfen bana bu konuda yardımcı olun görüşlerinizi bekliyorum....

Arkadasım gayet normal bır fıyat cıkarmıs yetkılı servıs olarak shadow icin parca lıste fıyatlarını yazıyorum.yag fıltresı 30tl,hava fıltresı 60 tl ,ıkı takım balata 65*2=130 tl ,yag 2,5 lıtre 50tl ,buji 4 adet 100 tl lıste fıyatıdır toplam 370 tl eder kece fıyatıda çifti 120 tl toplam 490 eder işcilik olarakta 110 tl almıs demek oluyor.Bunun altında bır fıyata yaptıramazmısın işcilik bıraz daha dusebıulırler zaten parcadan kazanıyorlar oda en fazla 50 tl ındırım olurkı onun ıcınde servıs servıs dolasıp benzın harcamaya degmez derım bence tabıkı herkesın fıkrı farklı olabılır...

Hava filtresi = 15 lira

Arkadasım alınıp kusura bakma ama bu fıyatlara alacagın parcaları ancak çin motoruna takabılırsın.(çin malı motoru olanlar hemen alınmasın kotulemek ıcın soylemıyorum benımde ılk motorum çin malıydı)Bu fıyatlarla alınamazmı dersen onada eyvallah alınır ama 7 tl alınan fıtre yeterlı suzme gorevını yapamaz kalıtesız oldugu ıcın buda motor ıcındekı partekul ve mınık zerrecıklerın motor blogunda donmesı demekolur yag ıle bırlıkte, buda daha buyuk sorunlara yol acar en basıt olarak...