Orijinalini görmek için tıklayınız : vurma sesi
storm150_mmk
27 Temmuz 2009, 20:56
s.a arkadaşlar scooter ımda calıstırıyorum kayısın olduğu yer asırı sallanarak kütür kütür diye ses yapıyor önce egzos sesi diye düşündüm ama değil motorun yagı azalmıs ondanda yapabilir dediler sizce neden yapıyor nasıl cözerim ?? simdiden yorum ayzanlara teşekkur ediyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
kimse cevap yazmicakmı ya..
jonturq
27 Temmuz 2009, 21:28
Seyir halinde devam ediyormu bu ses ? yoksa ilk atesleme esnasindami ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 PM ----------
Olasi ihtimallerin en yuksegi Mars Rublesi sanirim , "Disli Siyirmis olabilir "ama deneyimli arkadaslarin fikirlerini almakta fayda var.
storm150_mmk
27 Temmuz 2009, 22:47
çalısmaya basladığı andan itibaren sürekli oluyor.
tbk_1980
27 Temmuz 2009, 23:00
Krank bilyelerin dağılmış olabilir...
picasso
27 Temmuz 2009, 23:01
pistonda problem olabilir.
eby78
27 Temmuz 2009, 23:02
o ses eger varyatorun on kısmından gelıyorsa varyatör bilyaları ses yapıyordur ki,bunun da sesten başka bır zararı yoktur..yok eger arka kısımdan gelıyor dıyorsan bu ses muhtemel olarak krank problemının baş gostermesı anlamına gelır..
storm150_mmk
27 Temmuz 2009, 23:02
yaani ??.... ne yapmam lazım kaça patlar nasıl yapılır ark adaşl a r .. ???
jonturq
27 Temmuz 2009, 23:08
cok bi sey tutmaz krank ise 100 / 150 tl e biter sanirim .
Ama sen bu hali ile kullanmaya devam etme en yakin servise gotur.
storm150_mmk
27 Temmuz 2009, 23:21
sesin neredne geldiğini anlamam zor cünki sonucta bi kuru ve icinde sürekli dönen seyler var hepsi ses yapıyorr.. krank ı arastırdım bi sitede 60 tl yazıyordu. onu alsam ben taka bilirmiyim??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------
http://www.rialli.com/urunler/cin-grubu/silindir-grubu/248_krank-grubu/7388__rialli-krank-komple-125-150cc-scooterlar-ms2914/
_OLD_
27 Temmuz 2009, 23:37
sesin neredne geldiğini anlamam zor cünki sonucta bi kuru ve icinde sürekli dönen seyler var hepsi ses yapıyorr.. krank ı arastırdım bi sitede 60 tl yazıyordu. onu alsam ben taka bilirmiyim??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 PM ----------
http://www.rialli.com/urunler/cin-grubu/silindir-grubu/248_krank-grubu/7388__rialli-krank-komple-125-150cc-scooterlar-ms2914/
Madde:1--Krank' la ilgili sen hiçbirşey yapamazsın.Donanımlı Usta ve Atölye gereklidir.Ayrıca krankın kendi kolay kolay bozulmaz.Rulmanları bozulabilir,
yatakları veya piston kolu yatağı aşınabilir ses yapar.
Madde:2-- Dün yada önceki gün kayışın olduğu taraftaki kapağı açamadığını yazmıştın.Anlaşılan kapağı açtın.Bu sesler sen birşey yaptındamı sonradan oldu.
Yoksa arıza bumuydu.
Detaylı olarak yazki ne olduğunu anlamaya çalışalım.Etrafında anlayan kimse yokmu?Herşey böyle uzaktan kumandayla olmaz.Biraz bilgi ve anahtar tutma yeteneği lazım.Herkez herşeyi yapamaz.Kulaktan dolma bilgiyle tamirci olunmaz.
Ufak bir hatan büyük hasarlara sebep olabilir.
storm150_mmk
27 Temmuz 2009, 23:59
Madde:1--Krank' la ilgili sen hiçbirşey yapamazsın.Donanımlı Usta ve Atölye gereklidir.Ayrıca krankın kendi kolay kolay bozulmaz.Rulmanları bozulabilir,
yatakları veya piston kolu yatağı aşınabilir ses yapar.
Madde:2-- Dün yada önceki gün kayışın olduğu taraftaki kapağı açamadığını yazmıştın.Anlaşılan kapağı açtın.Bu sesler sen birşey yaptındamı sonradan oldu.
Yoksa arıza bumuydu.
Detaylı olarak yazki ne olduğunu anlamaya çalışalım.Etrafında anlayan kimse yokmu?Herşey böyle uzaktan kumandayla olmaz.Biraz bilgi ve anahtar tutma yeteneği lazım.Herkez herşeyi yapamaz.Kulaktan dolma bilgiyle tamirci olunmaz.
Ufak bir hatan büyük hasarlara sebep olabilir.
yok abicim kapağı acmadım ailem legörüştüğümde babamın buraya geleceğini duydum ondan acmadım 1 ay icinde burdaolacakmıs ama bu ses gelmeye baslayınca önemli bise olduğunu düşündüm yani anlayacağın kayısı değiştirmedim ses o yüzdende yapabilirmi kayısın bi tarafı kopup carpma yapıyor olabilirmi?
pit1082
28 Temmuz 2009, 00:16
kardes ucuza halledıyım dıye kendın acıp daha fazla zarar verme gıt bı ustaya sana az cok nerden geldıgını ve ortalama ne kadar tutuacagını soyler kendın ugrasma ama
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO