Orijinalini görmek için tıklayınız : Kornanızı değiştiriniz..Hem farkedilin hem gününüz şenlensin.
bluem195
25 Ekim 2009, 11:45
zaten bizim başımıza ne geliyorsa böyle DİNGİL:cyclopsan telefon bağımlılarının yüzünden geliyor adam ne sağına nede soluna bakıyor yola çıkıyor ondan sonra sende çarptığın zaman'da suçlu oluyorsun ben araba ile bir bayana çarptım kadın arkası dönük bir şekilde karşıya geçiyordu hemde bana hiç bakmadan bende duramadım tabi 4/5 metra ileri attım teknik olarak :cherry:ama allah tan birşey olmadı...neyse geçmiş olsun hepimize...:wiinkk:
ibocan33
25 Ekim 2009, 21:29
http://images.gittigidiyor.com/528/HELLA-SUPER-TON-KORNA__5280946_0.jpg
ybrde bu kornalardan takılı memnunumda ve yükseks sesi var
RunemagicK
26 Ekim 2009, 04:17
zaten bizim başımıza ne geliyorsa böyle DİNGİL:cyclopsan telefon bağımlılarının yüzünden geliyor adam ne sağına nede soluna bakıyor yola çıkıyor ondan sonra sende çarptığın zaman'da suçlu oluyorsun ben araba ile bir bayana çarptım kadın arkası dönük bir şekilde karşıya geçiyordu hemde bana hiç bakmadan bende duramadım tabi 4/5 metra ileri attım teknik olarak :cherry:ama allah tan birşey olmadı...neyse geçmiş olsun hepimize...:wiinkk:
hakkaten ya, bu aralar çok arttı sanki telefonla araç kullananlar. yola atlıyolar birden.
birde dün taktırdığım kornamı bugün trafikte deneme şansı buldum:) 4 yolda trafik sıkıştı, arabalar kornalara basıyo arada bir filan, 1-2 dakika hareketsiz bekledikten sonra sıra bana geldi haliyle:D kornaya bastığım gibi bütün yollar birden açıldı:D
ayrıca önüme kıranlarda aynen kendi şeritlerine:D kamyon geliyo filan sanıyolar heral(:
ghostrıder
26 Ekim 2009, 14:05
benım motosıklettede var hemde ferrarı kornası
forumgrk
26 Ekim 2009, 14:58
god father kornasını bulabilen varsa bana mesaj atabilirse çok sevinirim
RunemagicK
26 Ekim 2009, 15:31
god father kornasını bulabilen varsa bana mesaj atabilirse çok sevinirim
bu ama bunu nasıl takıcan motora:)
http://www.sahibinden.com/stebel_godfather_il_padrino_korna-61WQQaXQQ13634724WQQpXQQdisplayitem?keyword=godfat her%20korna
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------
aslında ara notalarla birlikte 12li bi sistem kurucaksın, istediğin parçayı çal:D
CBR700F
26 Ekim 2009, 16:11
http://www.sahibinden.com/stebel_godfather_il_padrino_korna-61WQQaXQQ13634724WQQpXQQdisplayitem?keyword=godfat her%20korna
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:30 ----------
aslında ara notalarla birlikte 12li bi sistem kurucaksın, istediğin parçayı çal:D
Fantaziye bak god father :) ben oyun havası istiyorum yokkmudur .
ben fazla korna çalmıyorum gerek olmuyor :S
forumgrk
26 Ekim 2009, 16:14
teşekkürler bi düşüneyim acaba takabilirmiyim
acemi60
26 Ekim 2009, 21:54
http://www.seger.com/index.php?MenuID=42
İki motorumda da bundan kullanıyorum. Bir çift ve görüntüsü de güzel. Fena sesi var . İnsan gibi ötmüyor.:queen:
Bende 2 gün önce SEGER korna taktım. Sesi kuvvetli. Minibüs kornası izlenimi veriyor. Minibüsü kale almayan yaya veya sürücü için de ramazan topu lazım artık.
msr600
26 Ekim 2009, 22:04
osbourne kardas tarif edebilirsin , işyeri adı ve telefonu varsa daha iyi olur
CAPANORD
27 Ekim 2009, 00:17
arkadaşlar bende performans egsoz var ara gazı verince ortada kimse kalmıyor yahu:mrgreen:zaten kalırsa:pr:
Osbourne
27 Ekim 2009, 00:21
osbourne kardas tarif edebilirsin , işyeri adı ve telefonu varsa daha iyi olur
Neyi tarif edeceğim kardaş anlamadım?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
arkadaşlar bende performans egsoz var ara gazı verince ortada kimse kalmıyor yahu:mrgreen:zaten kalırsa:pr:
iyi ki bi güzel dedik egsozunun sesine hee :P
Arjantinli69
27 Ekim 2009, 00:39
benim kornalarda mercedes kornası ama depoda bir çift ferrari kornam vardı arabanın onlarımı taksam acaba hazır 29 ekimde gelirken :P ama çok fena ses çıkartıyor bunlarda sonra dayak yemeyelim engin :queen:
Osbourne
27 Ekim 2009, 00:43
benim kornalarda mercedes kornası ama depoda bir çift ferrari kornam vardı arabanın onlarımı taksam acaba hazır 29 ekimde gelirken :P ama çok fena ses çıkartıyor bunlarda sonra dayak yemeyelim engin :queen:
Hacım o gün benim kornayı duyduydun..Millet dönüp dönüp bakıyordu nedir bu diye ki mct ye taktığım üzerinde yazmasına göre ondan 20 desibel daha fazla ses veriyor :)
Ama kalabalık oluruz bişi yapamazlar sanırım :mrgreen:
ayarsızWELED
28 Ekim 2009, 14:12
ben bi ara öküz korna takmıştım çok komik bir sesi var.motorla gezmeye çıktıgımda her kornaya basışımda yakınmda olanların korkudan irkildiğini göriyordum.sanırsam bütün sülalemin kulakları çınlamştr :queen::queen:
elronds
09 Ocak 2010, 20:34
bu aksam araba çarpıcaktı. full kornaya basmama rağmen en soldan en sağ girişe geçiyordu zor kurtardım eşimde vardı.Eve geldim ve ilk iş olarak kornayı değiştirmek istiyorum. Şu korna nasıl motosiklet 125 zn http://www.hepsiburada.com/f1-ferrari-kornasi-311110/productDetails.aspx?categoryid=26030&productid=otm311110
veya sizin aldığınız site varsa linki yazabilirmisiniz. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Osbourne
09 Ocak 2010, 20:52
bu aksam araba çarpıcaktı. full kornaya basmama rağmen en soldan en sağ girişe geçiyordu zor kurtardım eşimde vardı.Eve geldim ve ilk iş olarak kornayı değiştirmek istiyorum. Şu korna nasıl motosiklet 125 zn http://www.hepsiburada.com/f1-ferrari-kornasi-311110/productDetails.aspx?categoryid=26030&productid=otm311110
veya sizin aldığınız site varsa linki yazabilirmisiniz. Yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Şuandaki motorumda
http://www.hepsiburada.com/stebel-nautilus-compact-formula-1-havali-korna-krom-311117/productDetails.aspx?categoryid=26030&productid=otm311117
yukarıdaki linkte olandan var..
Otoyolda 100 km's ile giderken dahi önüme kıranları uyarıyor..Yeterli yani..
Senin verdiğin linkte olan ürünü tavsiye etmemişlerdi bana..Gerçi yorumları fena değil diyor..
elronds
09 Ocak 2010, 21:00
Şuandaki motorumda
http://www.hepsiburada.com/stebel-nautilus-compact-formula-1-havali-korna-krom-311117/productDetails.aspx?categoryid=26030&productid=otm311117
yukarıdaki linkte olandan var..
Otoyolda 100 km's ile giderken dahi önüme kıranları uyarıyor..Yeterli yani..
Senin verdiğin linkte olan ürünü tavsiye etmemişlerdi bana..Gerçi yorumları fena değil diyor..
Çok pis önümüze kırdı otobandaydık. okadar da dikkat etmeme rağmen çok şükür bişey olmadı , ama gelene kadar 7 sülaleyi elden geçirdim o ayrı. sizin gönderdinizi korna 125 zn içine uyar sanırım değilmi ona göre hemen sipariş edeceğimde.Teşekkürler
Osbourne
09 Ocak 2010, 21:09
Çok pis önümüze kırdı otobandaydık. okadar da dikkat etmeme rağmen çok şükür bişey olmadı , ama gelene kadar 7 sülaleyi elden geçirdim o ayrı. sizin gönderdinizi korna 125 zn içine uyar sanırım değilmi ona göre hemen sipariş edeceğimde.Teşekkürler
Tabii ki uyuklayan bir sürücü istersen arkadan trompet çal, gene duymaz..
Benim önerdiğim dar tip yani normal havalı kornalardan daha ince ama zn lerde yer problemi oluşturur mu bilmiyorum..Zira grenajı az onların..
Ama bilfiil takma denemem olmadığı için birşey de diyemeyeceğim..
Gerçi kromlu bir parça olduğu için dışarıdan görünecek bir şekilde de yerleştirilse sorun olmaz herhalde..
Mehmet-07
09 Ocak 2010, 21:14
Bu ferrafi kornalarından bende almıştım 35 tl ye yukardaki linktekilerden kalitesi aynı degildir tabi satan adam da demişti. bunun 35 tl ye 60 tlye 100 tlye olanı var demişti. 35 tl yi denedim aldım sesi mükemmeldi. motaj icin ewe geldim. Ama gel gelelim motorda kornayı takacak biyer bulamadım nereyi düşündüysem sıgmadı. dışarıya biyere monte etsem abes olacak. üzülerek gittim geri verdim..:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=14&uso=&tipologia=TUNING
bu linkte ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.
Diger sesler içinde
http://www.stebel.it/stebel2009/default.asp?menu=news
osmaniyeli
09 Ocak 2010, 21:21
Bu ferrafi kornalarından bende almıştım 35 tl ye yukardaki linktekilerden kalitesi aynı degildir tabi satan adam da demişti. bunun 35 tl ye 60 tlye 100 tlye olanı var demişti. 35 tl yi denedim aldım sesi mükemmeldi. motaj icin ewe geldim. Ama gel gelelim motorda kornayı takacak biyer bulamadım nereyi düşündüysem sıgmadı. dışarıya biyere monte etsem abes olacak. üzülerek gittim geri verdim..:salut:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
http://www.stebel.it/stebel2009/products.asp?IDserie=14&uso=&tipologia=TUNING
bu linkte ferrari kornasının sesini dinleyebilirsiniz.
Diger sesler içinde
http://www.stebel.it/stebel2009/default.asp?menu=news
aynı sorun ben de de oldu korna hiç abartmıyorum 1 kg var ebatları da 20cm e 15 cm gibi sığmadı. stebel kompact f1 korna almak lazımmış. alıorken ölçülerini okumuştum 12cm e 8cm diyordu ama yanlış yazmışlar
kompakt modelini alın
ben selenin altına monte ettim şimdi iyi.
da dat kornaya göre sesi ince kalıyor ve da dat korna daha iyi gibi!
alacak arkadaşlara duyurulur
"Çevreye duyarsız, otlayan bir inek gibi" :)
Bunların bir de daha ileri düzeyi var, onlar şu şekilde;
Karşıdan karşıya geçiyorlar, yada yolun ortasında yürüyorlar, korna basıyorsunuz, aldırış etmiyorlar.Tekrar korna basıyorsunuz, bu defa da dönüp "sıkıysa in o araçtan aşağıya, yaya olarak hesaplaşalım" edasıyla size bakıyorlar.
arabayla yaşadığım bir olay kesinlikle yaptığım haraketi doğru bulmuyorum ama sinirime hakim olamadım :pr: 7-8 liseli genç arits artis yolun ortasında yürüyolar kiminin ceket omuzda kiminin yakaları kalkık ve kalabalıklar ya (sürü pisikolojisi) bir delikanlılık var üstlerinde buralar böyle bizim asarız keseriz edasıyla yürüyolar. yolun bildiğin ortasındalar uzaktan bir kornaya bastım yok çekilmediler birdaha bastım yine çekilmediler bir iki tanesi döndü arkasına böyle artis artis baktı ağır ağır kenra çekliyolar gaza bastım tekrar kornaya basım böyle kafa eğiyolar falan el haraketi yapıyolar aralarında şey gibi ulan şimid dönüp sıkıcam kafana bitane der gibi.... bende ulan artisler dedim vitesi küçülttüm yüklendim gaza sol aynayı en sağdakinin koluna vurdum geçtim :pr::pr: deli kanlılar şok oldu sakin bi şekilde camı açtım kapanan aynamı açtım baktım suratlarına biri kolunu tutyor diyerleride şok olmuşdurumda... yaptığım şey doğru değil ama sevmiyorum be öyle tipleri napıyım tutamıyorum kendimi :pr::pr:
arabayla yaşadığım bir olay kesinlikle yaptığım haraketi doğru bulmuyorum ama sinirime hakim olamadım :pr: 7-8 liseli genç arits artis yolun ortasında yürüyolar kiminin ceket omuzda kiminin yakaları kalkık ve kalabalıklar ya (sürü pisikolojisi) bir delikanlılık var üstlerinde buralar böyle bizim asarız keseriz edasıyla yürüyolar. yolun bildiğin ortasındalar uzaktan bir kornaya bastım yok çekilmediler birdaha bastım yine çekilmediler bir iki tanesi döndü arkasına böyle artis artis baktı ağır ağır kenra çekliyolar gaza bastım tekrar kornaya basım böyle kafa eğiyolar falan el haraketi yapıyolar aralarında şey gibi ulan şimid dönüp sıkıcam kafana bitane der gibi.... bende ulan artisler dedim vitesi küçülttüm yüklendim gaza sol aynayı en sağdakinin koluna vurdum geçtim :pr::pr: deli kanlılar şok oldu sakin bi şekilde camı açtım kapanan aynamı açtım baktım suratlarına biri kolunu tutyor diyerleride şok olmuşdurumda... yaptığım şey doğru değil ama sevmiyorum be öyle tipleri napıyım tutamıyorum kendimi :pr::pr:
Çözüm bu olsa gerek:bounce::farao:ama değil.
Nacizane fikrimi belirmek isterim bu üzücü ve düşüncesiz anlatım üzerine..aslında çok yazdım bile tek yazmam gereken: çocukça bir davranış.
Kornaya gelince.Orijinal korna ve gayet iyi ama korna çalma alışkanlığı olmadığından....Sürücü kursunda kornanın bir uyarı aracı olduğu ve keyfe keder kullanılmaması geretiği oldu.
Gereksiz korna kullanımı:
A- İnsanları korkutmak bu sayede kazalar dahi yaşanmakta.
B- Gürültü kirliliği.
Bir zamanlar ceza yazardı Trafik Polisi inşallah tekrar önemser ve yazarlar.
Mehmet-07
09 Ocak 2010, 22:02
Aynen Burdada @osbourne abimin dedigi gibi ' otlayan bir inek misali Yola cıkanlar' var. Bana Yeşil yanıyor yayalara kırmızı adamlar önüme atlıyor bazıları kaldırımdan inip yolda bekliyorlar.Bir cok defa ayna ile carptım bazen bilerek bazen istemeden.korna basıyon Ne var Len der gibi bir ifadeyle artis artis bakıyolar..
Çözüm bu olsa gerek:bounce::farao:ama değil.
Nacizane fikrimi belirmek isterim bu üzücü ve düşüncesiz anlatım üzerine..aslında çok yazdım bile tek yazmam gereken: çocukça bir davranış.
Kornaya gelince.Orijinal korna ve gayet iyi ama korna çalma alışkanlığı olmadığından....Sürücü kursunda kornanın bir uyarı aracı olduğu ve keyfe keder kullanılmaması geretiği oldu.
Gereksiz korna kullanımı:
A- İnsanları korkutmak bu sayede kazalar dahi yaşanmakta.
B- Gürültü kirliliği.
Bir zamanlar ceza yazardı Trafik Polisi inşallah tekrar önemser ve yazarlar.
çocukça olan benim aynayla vurmam mı yoksa onların çeketler omuzda 2 şeritli gidiş yolu olan bir yolda buralar bizim şeklinde yürümeleri mi?
maerhan
09 Ocak 2010, 22:10
Ceza yemeyeceğimi bilsem direk polis kornası taktırırım valla, hani şu dıııt şeklinde kalın ve pek mübarek bir ses, buralarda trafik çok zaman dar sokaklarda yük indiren panelvan - kamyonet tipi araçlar tarafından kesiliyor, 5 dk bekliyoruz ilerleme yok, yanlardan da geçemiyorum, adam korna falan dinlemiyo kesmiş yolu akşam 7 de, yüklemeye devam, sonra gerilerden bir polis kornası, sadece bir dıt yapıyor, 10 sn sonra yol açılıyor, yok böyle bir şey... Vatandaşın polis korkusundan faydalanayım diyorum kısacası :)
beter-böcek
09 Ocak 2010, 22:30
arkadaşlar bu kırmızı olan korna sanırım ferrari dediginizmi bilmiyorum! ben önceki motorum olan ybr ye taktırmıştım sinir üzerine! Motosikletçi dükkanına hışımla girdim ve bana en güçlü kornanızı verin dedim ve onu verdiler! Sanırım italyan malı dediler! Fakat ybrde bi randıman alamadım en tehlikeli anlarda bile çalmadığı anlar oldu! güzel etki yaratalım derken adıma bir ölüm etkisi yaratacaktım:) otobüs sıkııştırdı ve ben ölüyodum:)
sanırım akü kurtarmıyor, ya benim aküme has bişeydi yada tüm o cc deki motosikletlerin aküsü onu kaldırabilme gücüne sahip degil! Şuanda cbf 150 aldım ama taktırıp taktırmamakta kararsızım. 150 cc deki motosikletine takıpta randıman alabilen arkadaşlarım oldumu acaba! Çünkü biliyorsunuz cbf 150 lerde lambada otomatik olarak sürekli yanmakta! Birde buna ek olarak o kornayı takarsak kaldırıp kaldırmiyacagını kestiremedim! Deneme yolunada motorum daha yeni oldugu için pekte girmeyi düşünmedim! Orjinala zarar gelmesin diye ama bu densiz insanlar yüzünden sanırım bizim orjinalimize zarar gelecek:queen:
zamisli
09 Ocak 2010, 22:59
ya kornadan ziyade ara gaz verince daha bi yol veriyolar ya da dikkat ediyolar ..ama dedigin gibi scooterlarda hava korna şart
Mehmet-07
10 Ocak 2010, 02:47
arkadaşlar bu kırmızı olan korna sanırım ferrari dediginizmi bilmiyorum! ben önceki motorum olan ybr ye taktırmıştım sinir üzerine! Motosikletçi dükkanına hışımla girdim ve bana en güçlü kornanızı verin dedim ve onu verdiler! Sanırım italyan malı dediler! Fakat ybrde bi randıman alamadım en tehlikeli anlarda bile çalmadığı anlar oldu! güzel etki yaratalım derken adıma bir ölüm etkisi yaratacaktım:) otobüs sıkııştırdı ve ben ölüyodum:)
sanırım akü kurtarmıyor, ya benim aküme has bişeydi yada tüm o cc deki motosikletlerin aküsü onu kaldırabilme gücüne sahip degil! Şuanda cbf 150 aldım ama taktırıp taktırmamakta kararsızım. 150 cc deki motosikletine takıpta randıman alabilen arkadaşlarım oldumu acaba! Çünkü biliyorsunuz cbf 150 lerde lambada otomatik olarak sürekli yanmakta! Birde buna ek olarak o kornayı takarsak kaldırıp kaldırmiyacagını kestiremedim! Deneme yolunada motorum daha yeni oldugu için pekte girmeyi düşünmedim! Orjinala zarar gelmesin diye ama bu densiz insanlar yüzünden sanırım bizim orjinalimize zarar gelecek:queen:
Sanırım CBF ler çalışır durumdayken elektrigi direk aküden almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum.eger öyleyse aküden direk hat cektirirsiniz sorun olmaz.Benim 100 cc cup ta bile calıştıysa cbf de ortalıgı yıkması lazım.
Mehmet-07
10 Ocak 2010, 02:48
Sanırım CBF ler çalışır durumdayken elektrigi direk aküden almıyorlar. Yani ben öyle biliyorum.eger öyleyse aküden direk hat cektirirsiniz sorun olmaz.Benim 100 cc cup ta bile calıştıysa cbf de ortalıgı yıkması lazım.
beter-böcek
10 Ocak 2010, 05:32
bide ya yanlış biliyomuşsan:mrgreen:
vallaa mehmetçim umarım öyledir yaa, çok şükür ağzımız küfürlü olmadıgı için bazılarına küfür yerine geçebilecek kornalardan her kesimde her daim ihtiyaç duyulmuştur:queen:
agokce
10 Ocak 2010, 09:26
feyizoğlundan internet üzerinden aldım. 2 senedir kullanıyorum. benim diyen arabada yok.
beter-böcek
10 Ocak 2010, 16:40
birde bu ferrari kornası diye tabir edilen kornaların yanında verilen dörtte bir kibrit kutusu büyüklüğünde, kablo için bağlantıya yarayan bir aparat var! Ben kornayı taktırmaya gittigimde motorcu buna gerek yok diyip takmamıştı! O parçanın işlevi yada gerekliliği nedir bilenler varmı arkadaşlar!
poyraz010
10 Ocak 2010, 17:00
Havalı korna 1 e 1.. Ben kullanıyorum 15 TL aldım kendim bağladım tamam peki polis sorun yapar belki gerçi bana daha hiç sorun olmadı ama.. canım daha kıymetli benim yemişim korna cezasını..
beter-böcek
10 Ocak 2010, 17:08
şuan 150cc motosiklete taktırabileceğimiz ve aküde bi sorun yaratmıyacak olan en yüksek etkiye sahip korna hangisi acaba....
kempes
10 Ocak 2010, 17:09
Bence korna da son nokta buuu :)) bizim çevreye duyarsız otlayan inek misali iki ayaklılara en güzel çözüm
http://video.izafet.com/video/551/Arabaya-tren-kornas%C4%B1-tak%C4%B1l%C4%B1rsa
beter-böcek
10 Ocak 2010, 17:17
:mrgreen:hahahaaaa
yav varya uçak kornası bulsam yine taktıracam sırf bu meradan kaçanlar için:queen:
kempes
10 Ocak 2010, 17:26
:mrgreen:hahahaaaa
yav varya uçak kornası bulsam yine taktıracam sırf bu meradan kaçanlar için:queen:
:mrgreen: bazen böyle benim önüme de atlayan oluyor ne hikmetse hep cep telefonlular hemen soruyorum adama sabah kapıyı açıkmı bırakmışlar diye,adam soruyor ne kapısı diye,AHIRIN kapısı sığır deyip hemen uzaklara gaz açıyorum :mrgreen:
beter-böcek
10 Ocak 2010, 17:53
:mrgreen:e aabi seninkide sorumu ama!
açık bırakmamış olsalar adam nerden kaçıp gelecek:queen:
otopsici
10 Ocak 2010, 18:31
arkadaşlar korna konusunda hepinize katılıyorum daha farkedilir bir korna almak şart
ama burada atladığınız çok önemli bir nokta var ki o da çok büyük bir hata
nedir bu hata ilk mesajı yazan arkadaşın anlattığı olay tamamen büyük bir ayıp :silent: yola çıkan adam telefonla konuşarak çıktı salak diyelim peki bu adamı kornayla uyarması gerekirken dibine kadar yanaşıp acı fren yapan arkadaşa sormak isterim başka bir motorcu sen yürürken sana bunu yapsa ne tepki verirsin :farao:
hadi bunlarıda geçtik gerçekten o adam yaya yolundan mı gidiyordu?
eğer yaya yolundan gidiyorsa sen % 100 suçlusun yaya yolunda her zaman yayaya yol vermek zorundasın kanun böyle:pr:
o adamın yerinde ben olsaydım ve yaya kaldırımında yürüyor olsaydım kesinlikle polis çağırıp işlem yaptırırdım
tr100a
10 Ocak 2010, 18:35
Bence korna da son nokta buuu :)) bizim çevreye duyarsız otlayan inek misali iki ayaklılara en güzel çözüm
http://video.izafet.com/video/551/Arabaya-tren-kornas%C4%B1-tak%C4%B1l%C4%B1rsa
yeminle ben bu kornaları çok araştırdım yurt dışında 150dolar ile 1000 dolar arası fiatlarda var 200-300 doları geçmeden getirte bilsek ben 100 cc cub a takarım yabancı dilim olmadığı için ebaydanda anlamam sipariş veremedim 92 li yıllarda havalı kamyon kornası koymuştum jawa 350 ye da dannn da dannn diye çalanlardan tekirdağ istanbul yolunda kamyonlar bile yol veriyordu kornaya yapışınca tabi baya tadilat gerekiyor takıncaya kadar
arkadaşlar korna konusunda hepinize katılıyorum daha farkedilir bir korna almak şart
nedir bu hata ilk mesajı yazan arkadaşın anlattığı olay tamamen büyük bir ayıp :silent: yola çıkan adam telefonla konuşarak çıktı salak diyelim peki bu adamı kornayla uyarması gerekirken dibine kadar yanaşıp acı fren yapan arkadaşa sormak isterim başka bir motorcu sen yürürken sana bunu yapsa ne tepki verirsin :farao:
eğer yaya yolundan gidiyorsa sen % 100 suçlusun yaya yolunda her zaman yayaya yol vermek zorundasın kanun böyle:pr:
o adamın yerinde ben olsaydım ve yaya kaldırımında yürüyor olsaydım kesinlikle polis çağırıp işlem yaptırırdım
abi istanbulda nereye yaya yolunda durup yayalara yol veriyosun ya :mrgreen::mrgreen: birkaç sefer yaptım arkamdaki adam vuruyordu bide küfür yedik burda durulurmu diye :queen::queen: o bizim ülkemizde sökmüyor yol hakkı herzaman barzoların arabalı veya yaya...
otopsici
10 Ocak 2010, 19:12
abi istanbulda nereye yaya yolunda durup yayalara yol veriyosun ya :mrgreen::mrgreen: birkaç sefer yaptım arkamdaki adam vuruyordu bide küfür yedik burda durulurmu diye :queen::queen: o bizim ülkemizde sökmüyor yol hakkı herzaman barzoların arabalı veya yaya...
siz küfür yediniz diye arkadaşın yaptığı ayıbı görmezden mi gelelim yane:farao:
osmaniyeli
10 Ocak 2010, 19:13
:mrgreen: aynen . ne duruyorsun diyorlar:cherry:
Osbourne
10 Ocak 2010, 20:01
Buyrun ilk mesajı yazan benim..
Sanırım dikkatli okumadınız..Ben adamın dibine kadar gelmedim..Bilakis adam benim önüme atladı..
Dikkatinizi çekerim; ben araç yolundayım, şahıs ise yaya yolundan önüme çıkıyor..
Bende fren yaparak kornaya bastım..Adamda arkaya fırlattı kendini..Durum bundan ibarettir..
O anda ortamda objektif bir polis olsaydı suçlunun yaya olduğunu pekala anlardı..
Sanırım tam okumadınız ilk mesajı..
aggressive
10 Ocak 2010, 20:20
bi dönem bu kornayı kırmızı bws 100 de kullandım çok güzel oluyordu uyur gezer taksicileri az zıplatmadım
http://www.stebel.it/public/nautilus_red_z.jpg
seside aşağıda
http://www.stebel.it/stebel2009/suoni.asp?IDsuono=shnautilus.swf
beter-böcek
10 Ocak 2010, 20:30
peki hiç çalmamazlık yapıyormuydu! bendeki ybr de kaldırmıyordu. Çalmadan önce gaz vermek gerekiyordu.... şuanda bu sebepten dolayı cbf e koyup koymamakta kararsıızım..
ya ole ınsan cok bıde bıze motorcu dıe laf edıolar
MadEnd
10 Ocak 2010, 21:01
Ben ybr ye dat dat tipi hella taktım 1 tanesini çok memnunum
Osbourne
05 Mart 2010, 00:53
peki hiç çalmamazlık yapıyormuydu! bendeki ybr de kaldırmıyordu. Çalmadan önce gaz vermek gerekiyordu.... şuanda bu sebepten dolayı cbf e koyup koymamakta kararsıızım..
Hiç olmadı öyle bir sorun benim Çinli Mondial 150 zat'ımda :)
Bu arada hikayede bahsi geçen korna;
Stebel Nautılus Compact Formula 1 Havalı Korna Krom
http://images.hepsiburada.com/assets/OA/200/otm311117.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO