PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardıma ihtiyacımvar

murat_1979
05 Temmuz 2009, 20:02
öncelikle selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yuki LB150T8 150lik scoter var motorumdan aşırı ses cıkması sonucu bugun tamirciye gittim sorun
olarak marş rublesi yada krank komple deyişmesi lazım dendi krank komple değişme işçilik dahil 200 ytl istendi bu fiyat normalmidir marş rublesi 60 ytl motorum 4000 de bu parcalar garanti kapsamında oluyormu
motoru 30:07:2007 senesinde aldım ben sarıgazideyim garanti kapsamında olmuyorsa bana bildiğiniz iyi bir usta tavsiye ede bilirmisiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız belasız günler

moto-x
05 Temmuz 2009, 20:46
fiyatlar aşırı pahalı onun grankı en fazla 50 60 lira olur bi okadarda işçilik 100 ü geçmez

murat_1979
05 Temmuz 2009, 20:49
evet haklısınız krankın fiyatı 45 ytl sordum kendi sitesinde ithalatcı firmada ise 73 ytl
pekı bu parcalar garanti kapsamına giriyormu

ExTReMa
05 Temmuz 2009, 21:01
Motoru yağsız kullanmaktan dolayı veya zamanında servise gitmemekten dolayı kranka zarar geldiyse eğer garanti kapsamına alınmaz.
Ayrıca 45 lira dediğin sadece krank koludur ve boyle makınalarda sadece kol değişmez
Komple krank takılır fiyatıda ustanın dediği gibidir..

murat_1979
05 Temmuz 2009, 21:08
motordan ses epeydir geliyordu egzoz zannetmiştim kırank kolu tek satılmıyormuş takım olarak veriyorlar 45 ytl ye ama ithalatcı firma sitesinde aynı parça 75 ytl farknedir bilmiyorum garanti belgesine baktım bu ayın 30 son garantisi 2 sene imiş

Arjantinli69
06 Temmuz 2009, 04:40
öncelikle selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende yuki LB150T8 150lik scoter var motorumdan aşırı ses cıkması sonucu bugun tamirciye gittim sorun
olarak marş rublesi yada krank komple deyişmesi lazım dendi krank komple değişme işçilik dahil 200 ytl istendi bu fiyat normalmidir marş rublesi 60 ytl motorum 4000 de bu parcalar garanti kapsamında oluyormu
motoru 30:07:2007 senesinde aldım ben sarıgazideyim garanti kapsamında olmuyorsa bana bildiğiniz iyi bir usta tavsiye ede bilirmisiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim kazasız belasız günler

geçmiş olsun sana.normalde zamanında servis bakımı yaptırdıysanız garantiye girer.ama serviste degilde dışarıda bakım yaptırıyorsanız biraz zor gibi.yinede bir bilene servise danışılmalı zaten garantiside bitmek üzereymiş biraz acele edin derim.servis olayına gelince sizin yakınlarda tanıdığım yok ama güzel bir usta tarif edebilirim.gereksiz bir parça değiştirmez size yardımcı olur elinden geldiği kadar.tel:0216 348 69 64 Aydın usta

murat_1979
06 Temmuz 2009, 19:25
evet arkadaşlar öncelikle yardımlarından dolayı herkeze teşekkür ederim bugün yetkili satıcı ile irtibata geçip parçanın garanti kapsamı dışında olduğunu oğrendim motor servisi benden 350 tl isteyince doğrusu çok şaşırdım ve kendim parça aldım kırank yağ pombası
1 lt castrol yağ gazteli gaz valfı conta takımı 90 tl tuttu başka usta ile anlaştık işçilik 70 tl vereceğim bakalım hakkımza hayırlısı usta benım karbüretörün 125 lik olduğunu soyledi motor 150 lik ama karbiretör 125 lik cıktı bende diyorum bu motor 80 i neden geçmiyor bu nasıl iştir anlamadım
bu saatten sonr aldığım yere gitsem ne care birşey değişmez herhalde 2 sene oldu