Orijinalini görmek için tıklayınız : Izmir'de iyi bir ustaya ihtiyacım var acil yardım lütfen...
YÖRÜK
29 Haziran 2009, 01:18
Merhaba arkadaşlar.motorumun 4000 km bakımı geldi ve izmir'de (bornova olursa çok daha iyi olur) iyi bir ustaya ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
alp_tunay
29 Haziran 2009, 01:29
Merhaba arkadaşlar.motorumun 4000 km bakımı geldi ve izmir'de (bornova olursa çok daha iyi olur) iyi bir ustaya ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.
Doğa motor a git..Gerçekten güzel ilgileniyorlar.... Sana da yakın sayılır....:cat::cat::cat: 2 ya da 3 sanaayi girişinde... Ankara yolu üzerinde... Adliyenin karşısında...:P
Pasaport pizzadan alper yolladı de... Memnun kalırsın.. :cat::cat:
YÖRÜK
29 Haziran 2009, 01:55
Teşekkürler ama 2. Ve 3. Sanayinin bornova tarafından girişinde motor servisi yok.biraz daha detaylı tarif edebilir misin?yoksa ben mi yanlış anladım. Bir de her türlü motorla ilgileniyorlar mı?
alp_tunay
29 Haziran 2009, 09:51
Şöyle anlatıyım... Konak tarafından bornova yönüne giderken 2 . köprüyü geç sağda hemen.... Suzuki bayiisi... Kime sorsan söyler.........
scorpi0
29 Haziran 2009, 10:44
Üşenmezsen, Urla küçük sanayi'de Sabri Usta'nın oglu Mehmet Usta'yı şiddetle tavsiye ederim. Tel: 0.232.7544314
YÖRÜK
02 Temmuz 2009, 00:46
hatırladım şimdi.ben motoru almadan önce orada intruder görmüştüm 250 lik ama çok para istemişlerdi.içim gitmişti alamamıştım.ama orası mağaza gibi bir yerdi yanlış hatırlamıyorsam.servis olayını da yapıyorlar mı orada??
bulut4535
02 Temmuz 2009, 01:29
bornova kaymakamlık binasının arka sokağına gir yolun sonundan sola ve daha sonra ilk sağa dön 100m ileride motorcu mehmet usta. yaklaşık 20 yıllık tecrübeli bit üstadımızdır tavsiye ederim. bulut ismini verirsen sana yardımcı olacağından eminim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 AM ----------
http://img35.imageshack.us/img35/6161/adszuxg.png (http://img35.imageshack.us/i/adszuxg.png/)
http://img32.imageshack.us/img32/9510/adsz2s.png (http://img32.imageshack.us/i/adsz2s.png/)
dynner
02 Temmuz 2009, 01:34
orası kapanmış olması lazım:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------
doğa motordan bahsediyorum. .
alp_tunay
02 Temmuz 2009, 09:54
Doğa motor açık... İşçilikleride temiz... Ben memnunum şu ana kadarki yaptıklarından... :cat:
kurubuz
02 Temmuz 2009, 10:31
Marka motorun bakımı yetkili serviste yaptırılır. Çan çin çon lar mahalle ustasına gider. Bu tavsiye ettiğin yer Hyosung yetkili servisi mi ?
YÖRÜK
04 Temmuz 2009, 21:38
doğa motora bugün gittim kapalı idi...
hyosung yetkili servisi izmirde nerde var bilmiyorum..
bu arada servislerde motorlar da yıkanıyor dimi?ya biraz saçma gelebilir ama öyle devamlı bir servisim olmadığı için soruyorum..
alp_tunay
05 Temmuz 2009, 00:53
doğa motora bugün gittim kapalı idi...
hyosung yetkili servisi izmirde nerde var bilmiyorum..
bu arada servislerde motorlar da yıkanıyor dimi?ya biraz saçma gelebilir ama öyle devamlı bir servisim olmadığı için soruyorum..
Cumartesi günü saat 12 de kapatıyorlar..Daha bu gün arkadaşım gitti bakım yaptırdı sabahtan.. :cat::cat::cat:
YÖRÜK
05 Temmuz 2009, 00:58
alper benim motorun parçalarını falan temin edebilir mi o elemanlar?birde bakımdan sonra temizliyorlar mı motoru?
alp_tunay
05 Temmuz 2009, 01:03
alper benim motorun parçalarını falan temin edebilir mi o elemanlar?birde bakımdan sonra temizliyorlar mı motoru?
Temin ederler..Ama vakit alır tabiiki.... Suzuki bayiisiller ama diğer motorlarada bakıyoırlar....:cat::cat::cat:
Yıkamadan teslim etmiyorlar zaten...Tertemiz veriyorlar... :cat::cat::cat:
tkalfaoglu
06 Temmuz 2009, 17:03
Üşenmezsen, Urla küçük sanayi'de Sabri Usta'nın oglu Mehmet Usta'yı şiddetle tavsiye ederim. Tel: 0.232.7544314
+1..
Hatta, +5..
-turgut
YÖRÜK
06 Temmuz 2009, 17:05
alper bugün gittim doğa motora.adamlar yardımcı olabileceklerini ama önce motorun parçalarını bulması gerektiğini söyledi.kabaca bir fiyat istedim.fiyat vermediler.bende kazık kokusu aldım biraz.sen hep bu adamlara gidiyorsan biliyorsundur:ücretlendirme nasıl?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
turgut? +5 ? ne demek istedin anlamadım.usta o kadar mı iyi?
alp_tunay
06 Temmuz 2009, 23:02
alper bugün gittim doğa motora.adamlar yardımcı olabileceklerini ama önce motorun parçalarını bulması gerektiğini söyledi.kabaca bir fiyat istedim.fiyat vermediler.bende kazık kokusu aldım biraz.sen hep bu adamlara gidiyorsan biliyorsundur:ücretlendirme nasıl?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
Şimdiye kadar bir yamuklarını görmedim açıkçası.... Fiyat için bekletmeleri sanırım fiyatı konusunda yanlışlığa düşmeden net bir şekilde fyatlandırmak içindir...:cat::cat::cat:
Gene de kendin bilirsin.... Sonuçta babamın oğlu değil... :bounce::bounce:
tkalfaoglu
07 Temmuz 2009, 08:59
Kusura bakma, evet onu kastettim, yani Mehmet gayet iyidir, mesela bak.. yapar birşeyleri, sonra şunu da yapayım, şu da gevşer zamanla falan diye devam eder. sonra bakar, içine sinmez, söker tekrar yapar.. Böyle titiz bir usta bulamazsın. Bir de ben onu seyrederek de çok şey öğrendim, nelere dikkat edilir, neler sorun çıkarabilir gibi.
Tavsiye ederim..
-turgut
mourndare
07 Temmuz 2009, 09:41
hyosung değil de st kanuni yetkili servisi var, bahri usta forum bornovanın tam karşı yolundan gittiğinde görebilirsin, öneririm, ben 1 yıldır hep bahri ustaya gidiyorum
muhozo
07 Temmuz 2009, 10:46
bendede hyo comet var
yukarda bahsedilen sabri usta oğullarına gittim
ilk seferde çok ilgilendiler 4 saat uğraşıp 120 ytl gibi
bir para aldılar çok memnun kaldım.
şiddetle tavsiye ederim.
YÖRÜK
07 Temmuz 2009, 17:56
yaw iyi güzel ama urla da çok uzak bornovaya.ben bornovada yaşıyorum.st kanuni servisi tam olarak forum bornova servisinden ne tarafa doğru nasıl gidliyor anlatırmısın mourndare?
alper sen en son ne gibi bir işlem yaptırdın ve ne kadar ödedin doğa motorda?bir arkadaş da doğa motorun serviste kaldığı saate göre de fiyat istediğini söylemişti.öyle bişi var mı?
dynner
12 Temmuz 2009, 01:37
Arkadaşlar benim motor biras fsala yakıyor bi ustaya gösterecegim, bornova merkezde Mehmet usta var önerirmisiniz
gözlklu biras topluca esmer bi amca
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO