PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kask

Cihat Taygut
15 Haziran 2009, 15:04
Arkadaşlar kullandığımız kaskların camları(VİZÖR) normal plastik veya mika türevlerindenmi üretiliyor, yoksa gerçekte kaliteli camlardan üretilip göze zarar vermeyen, güneş ışıklarından kouyan malzemelerden üretilip üretilmediğini merak ediyorum bilgisi olan arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum, teşekkürler.

Motör
15 Haziran 2009, 20:40
onun için ayrı camlar var kardeş buhu için güneş için ayrı ayrı onu sora sora bulabilirsin

melcor09
15 Haziran 2009, 20:50
benim vizor gayet kaliteli Shoei X-spirit kask kullanıyorum vizorumden de cok memnunum bahsettiginiz gibi gunes ısınlarını falanda kırıyo.

Di Daktır46
16 Haziran 2009, 22:18
sonuç itibari ile plastik adamlar yüklü mal çekiyor..çinden..hepsi plastik...

korkut 250
16 Haziran 2009, 22:22
sonuç itibari ile plastik adamlar yüklü mal çekiyor..çinden..hepsi plastik...

:cat::cat::cat:

Osbourne
16 Haziran 2009, 22:30
herşey plastik ona bakarsanız..hiçbir kaskta normal araba camı kullanıldığını duymadım..mesele vizörün plastiğinin kalitesi..

mesela bendeki kaskı polarize güneş gözlüğü ile kullanamıyorum çünkü sanırım vizörün kendisinde polarize özellik var (güneş ışığı muhabbeti) basit bir testle sizde anlayabilirsiniz..polarize bir gözlükle bakın vizörden kara kara lekeler oluşuyorsa vizör polarize dir :mrgreen:

aya
16 Haziran 2009, 22:35
kask vizörü camdan olur mu yav? cam bir kaza anında ya da oldan gelecek sert cisimlerle kırılır, kırılan parçalar nereye gider peki? tabiki plastik olacak...

HopeStyle
16 Haziran 2009, 22:47
25 Tl lik Kaska Kaliteti Bişey Takacak Değiller Ya :D