PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : suzuki an 125 stop etme arızası

bluemen2259
13 Haziran 2009, 04:33
merhabalar suziyle 700 km doldu ancak ilk fiyaskoyu yaşadım bu gece. Sabit devirde kullandığımda herhangi bişey yok fakat bayır aşağı inerken motor rolantiye geçtiğinde stop ediyo.Ayağı kaldırıpta denedim motora yükleniyorum gazı bıraktığımda rolantiden biraz daha düşük çalışıyo ve bazende stop ediyo sebebi ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

alp_tunay
13 Haziran 2009, 09:51
koltuğun altında bir emiş hortumu var...biraz uzun tasarlanmış... Koltuğun içte kalan plastiği o hortumu yarıyor... Servisine giderek ücretsiz olarak yaptırabilirsin..Önemli bir arıza değil...Korkulacak bişey yok...
Kendin bile yapabilirsin aslında..Hortumu çatlayan yerden keser takarsan sorunun hallolur...

mertyagci
13 Haziran 2009, 10:13
koltuğun altında bir emiş hortumu var...biraz uzun tasarlanmış... Koltuğun içte kalan plastiği o hortumu yarıyor... Servisine giderek ücretsiz olarak yaptırabilirsin..Önemli bir arıza değil...Korkulacak bişey yok...
Kendin bile yapabilirsin aslında..Hortumu çatlayan yerden keser takarsan sorunun hallolur...

Evet arkadaş doğru söylüyor benim Mondial 125rt de hortum uzundu gerçi benimki stop etmiyordu ama bazen karbiratöre benzin geç geliyordu.O hortumu kısalt bide rolanti ayarı çak motora.Herşey hallolur.

bluemen2259
13 Haziran 2009, 13:12
çok teşekkürler arkadaşlar içim ferahladı

secretplay
13 Haziran 2009, 22:25
hava hortumuyla alakalı dostum hortumu kısalttır yada ayarlattır bazen oluyor böle hatalar motorunda bişey yok merak etme