PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Dışında Çizikler-Kırıklar-Boya-Onarım

rapertuar
10 Haziran 2009, 01:17
Merhaba arkadaşlar Motorumda kırıklar ve çizikler var.Tesadüf Hasanpaşada götürdüm motorcuya sordum bana bi usta çağırdı adam geldi dediki Ben bu işi yapıyorum bana motorun dış plastiğini ufak parçalar halindede getirsen ben eskisi gibi Yaparım Çizik Kırık anlaşılmaz gibi Olmaz Falan dedi.Verdiği Fiyat Pahalı geldi biraz Lakin(150 TL).Sormam gereken şu Bu tür işleri kim yapar?Kadıköy-Göztepe Civarında tarif edebileceğiniz bi yer var mı?Kaportacılar Yaoarmı sanayide falan?:pale:

korkut 250
10 Haziran 2009, 09:34
150 tl normal boyanacaksa şayet.

balbar
10 Haziran 2009, 09:50
kaça olcak 50 lira falanmı...

rapertuar
10 Haziran 2009, 10:35
yok arkadaşlar Tamamen Boyanmıcak sadece çizikler boyanıcak bide ufak kırılan yerler yerine yapıştırılıcak üzeri boyancak falan..150 TL fazla gibi geldi bana ondan bi araştırayım dedim..

poyraz010
10 Haziran 2009, 10:39
adam tamir edecek ve boyayacak ve eskisi gibi olma garantisi veriyor 150 iyi bence..

Birazda konuşursun 130 a falan yaptırrabilirsen iyi bence..

balbar
10 Haziran 2009, 10:40
bak arkadaşımda mondial mct250 var bilirsin...bunun komple boyamasına 400lira istemişlerdi...ordan yap hesabını...yani bi grenajtaki çiziği boyaması ile komple grenajı boyaması arasında işçilik olarakta pek bi fark yok aslında....

korkut 250
10 Haziran 2009, 10:41
yok arkadaşlar Tamamen Boyanmıcak sadece çizikler boyanıcak bide ufak kırılan yerler yerine yapıştırılıcak üzeri boyancak falan..150 TL fazla gibi geldi bana ondan bi araştırayım dedim..

Kırılan yerler fiberle yapıştırlacak.:cat:Sadece çizikler boyanmaz o parça komple boyanır. Ama istersen bir kaç kabortacıya sor fiyat al derim.:cat:

hanedan12
10 Haziran 2009, 10:45
Kırılan yerler fiberle yapıştırlacak.:cat:Sadece çizikler boyanmaz o parça komple boyanır. Ama istersen bir kaç kabortacıya sor fiyat al derim.:cat:

korkut facebook ta ekle nan beni. yakacam seni.

rapertuar
10 Haziran 2009, 15:40
Bu işi kaportacılar Yapıyor anladım..Ben 1-2 fiyat daha alayım en iyisi Ondan sonra Olmadı Bi yere yaptırıcam

sebastian
11 Haziran 2009, 01:01
kaportacı ne yapacak, anca macun ceker. öyle doldurur boşlukları. ama kırılmış veya çatlamış yer plastik ise. tampon tamiri yapan yerler var. bunların en bilindikleri autoking'dir. buralarda kolayca tamir ettirebilirsin. ben kendin tamir et derim, uğraş biraz. çatlak yerin üzerine havya ile geç. sonra da üzerine parça erit ve bir güzel sıva. sonra zımpara yap bir güzel. motorunun rengini bilmiyorum ama, koçtaş, bauhouse gibi yerlerde her renk sprey boya var. ordan boyayı da al boya derim. bu kadar para falan harcamana gerek yok.

hasanpinar0537
11 Haziran 2009, 01:20
Merhaba arkadaşlar Motorumda kırıklar ve çizikler var.Tesadüf Hasanpaşada götürdüm motorcuya sordum bana bi usta çağırdı adam geldi dediki Ben bu işi yapıyorum bana motorun dış plastiğini ufak parçalar halindede getirsen ben eskisi gibi Yaparım Çizik Kırık anlaşılmaz gibi Olmaz Falan dedi.Verdiği Fiyat Pahalı geldi biraz Lakin(150 TL).Sormam gereken şu Bu tür işleri kim yapar?Kadıköy-Göztepe Civarında tarif edebileceğiniz bi yer var mı?Kaportacılar Yaoarmı sanayide falan?:pale:

bence çok normal fiyat...

tunıng
11 Haziran 2009, 01:32
kymco süper 8 alpine anfi bir adet 20 cm jbl saab boofer 2 adet jbl mit kıravite zen mp3 bas ve ses üçyüz metreden duyuluyo müzik çalarken koltukta otururken herseyı 2 görüyom el emegı goz nuru trafıkte hıc sıkıntım olmuyo acınca sesı herkes yolu acıyo honda goldvıgle bıle ses konusunda muattap olmuyom alın sıze bır pro ses sıstemı demekkı yapınca oluyo arkadaşlar ses sistemi budur bakında görünn

Osbourne
11 Haziran 2009, 02:15
kymco süper 8 alpine anfi bir adet 20 cm jbl saab boofer 2 adet jbl mit kıravite zen mp3 bas ve ses üçyüz metreden duyuluyo müzik çalarken koltukta otururken herseyı 2 görüyom el emegı goz nuru trafıkte hıc sıkıntım olmuyo acınca sesı herkes yolu acıyo honda goldvıgle bıle ses konusunda muattap olmuyom alın sıze bır pro ses sıstemı demekkı yapınca oluyo arkadaşlar ses sistemi budur bakında görünn

botmusun nesin? her başlıkta aynı geyik!?!

Lucas
11 Haziran 2009, 02:30
botmusun nesin? her başlıkta aynı geyik!?!

Kayış kopmuş onda :)

esp
11 Haziran 2009, 02:41
Kayış kopmuş onda :)

Bence hararet yapmış abi sıcaktan :) Enteresan...

Amcam boya-kaporta ustası ben yap desem o bile benden daha fazla para ister muhtemelen :mrgreen: O yüzden fiyat bana da uygun geldi, ama araştırmak iyidir yine de :)

rapertuar
11 Haziran 2009, 10:35
kaportacı ne yapacak, anca macun ceker. öyle doldurur boşlukları. ama kırılmış veya çatlamış yer plastik ise. tampon tamiri yapan yerler var. bunların en bilindikleri autoking'dir. buralarda kolayca tamir ettirebilirsin. ben kendin tamir et derim, uğraş biraz. çatlak yerin üzerine havya ile geç. sonra da üzerine parça erit ve bir güzel sıva. sonra zımpara yap bir güzel. motorunun rengini bilmiyorum ama, koçtaş, bauhouse gibi yerlerde her renk sprey boya var. ordan boyayı da al boya derim. bu kadar para falan harcamana gerek yok.

Ben Becerikli değilimdir Hele bu konularda Kesinlikle yapamam..Artık araştırıcam 1-2 yer dediğim gibi olmadı 150 TL de Pazarlıkla giricem...Hdi Bakalım Hayırlısı..İnsanın başına bişe geldinde bişeyleri araştırıo..İnsan Oğlu Kardeşim işte:farao: