PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Enduro olmaaz

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 00:31
merhabalar arkadaslar. Daha once de aynı amaçla topik açtım ama tatminkar bir cevap bulamadım . Ben 190 boyunda 100 kilo 30 lu yaslarda kibar bir devlet memuruyum (arkadaslık ilanı vermiyorum :queen: ) 93 model 350 lik jawa style motorum var. Boy deyince hep enduro yada cross önerisi alıyorum ve bu tip motorlardan hoslanmıyorum. Motoruda zevk için kullanan biriyim. Bu şartlar altında spor güçlü ve üzerinde sırıtmayacağım sport touring naked yada chopper motor ne önerirsiniz (4000 liraya kadar )

huceyn
07 Haziran 2009, 00:32
merhabalar arkadaslar. Daha once de aynı amaçla topik açtım ama tatminkar bir cevap bulamadım . Ben 190 boyunda 100 kilo 30 lu yaslarda kibar bir devlet memuruyum (arkadaslık ilanı vermiyorum :queen: ) 93 model 350 lik jawa style motorum var. Boy deyince hep enduro yada cross önerisi alıyorum ve bu tip motorlardan hoslanmıyorum. Motoruda zevk için kullanan biriyim. Bu şartlar altında spor güçlü ve üzerinde sırıtmayacağım sport touring naked yada chopper motor ne önerirsiniz (4000 liraya kadar )

koptum yalnız:cherry:

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 00:36
:cat: eyvallah kardes

E-M-R-E
07 Haziran 2009, 00:38
varadero xl olmassa olmaz ama sen enduro istemiyosun :mrgreen:
aklındaki motorları üzerine oturarak denemen lazım fuarlarda ya da motorcularda üzerinde bi bak derim :cat:

scuderia06
07 Haziran 2009, 00:39
üzerinde sırıtmak lafını anlamıyorum sonucta altındakı motor senı tasıyor sana uyacak sport tourıngler var genelde 1000 cc uzeri ,tek onlarda sırıtmassın fıyatları 20 bın tl o fıyata uzerınde sırıtmayacagın bır motosıklet yok maalesef...

COQ
07 Haziran 2009, 01:06
Jawa senin gibi ince, narin ve kibar arkadaslar için biçilmis kaftan bir motosiklettir.
Bence binmeye devam et.:)
Onun disinda tabii ki seçenekler var ama onlar senin seçeneklerin degil.
Butçe meselesi isi bozuyor maalesef.:pale:

darkeagle
07 Haziran 2009, 01:16
Sana naked da olur sport Touring de olur Cruiser da olur. sen zaten sana yakışacakları kendin bulmuşsun .şimdi kaldı bütçene göre motoru bulmaya .
Hadi kolay gelsin sana gir satılık ilanlarına .

eby78
07 Haziran 2009, 01:20
boy ve kilona oranla sana tavsiye edebileceğim tek makina FZ6 FAZER olacaktır...:cat:

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 01:33
Jawa senin gibi ince, narin ve kibar arkadaslar için biçilmis kaftan bir motosiklettir.
Bence binmeye devam et.:)
Onun disinda tabii ki seçenekler var ama onlar senin seçeneklerin degil.
Butçe meselesi isi bozuyor maalesef.:pale:

evet bana layık gördüğün javam aslında hiçte fena değil gerek hız gerek torku gayet iyi ama velakin yedek parca yakıt ve ihtiyarlığın getirmiş olduğu sıkıntılar insanı uzuyor bide şu marştan motor calıstırmak cok hos bide motorun eskiyse ustalar bile bakmakistemiyor ayr tutturamazlar tutar iki gün sonra bozulur pşatini ayrı yağ karıstırması ayrı her benzinci benzin vermez vs vs

üzerinde sırıtmak lafını anlamıyorum sonucta altındakı motor senı tasıyor sana uyacak sport tourıngler var genelde 1000 cc uzeri ,tek onlarda sırıtmassın fıyatları 20 bın tl o fıyata uzerınde sırıtmayacagın bır motosıklet yok maalesef...

kardes o dediğin motorların sele yuksekliği parasıyla değil hepside 80 cm nin altında bizim paralara sport touring buraalarda var aa tabi almayada binmeyede yürek ister

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 AM ----------

ha unutmadan ben iki cocuk babası bir adamım racing e binip arkaya karsı cinsi atıp ilk üç haneli rakamları km bazında üçe katlayıp gecelere akabilecek :pr: değilim ben haftada iki üç kez binip 100 150 km yi geçmeyen uzun yol bile kolayına yapmayan biriyim motor fazla soun cıkarmasın parcasını fazla aratmasın 4 zamanlı en az iki silindirli enaz 250cc olsun ama demi jawayıda aratmasın yane :salut:

COQ
07 Haziran 2009, 01:34
Senin motor budur hocam.
Ama tuzludur.
Ondan seyttim Jawa diye.:)

http://www.moto-station.com/ttesimages/motodivers/nouveautes2009/Yamaha_XJ6_Diversion_2009_st1pz.jpg

Yani illa bu diye bisey yok.
Muadili bir makina da isini omur boyu gorur.
Ama muadili makinanin çin isini bulman lazim ki butçeye uysun.

Ben tekrar muadili yazacam.
Kelime çok hosuma gitti.:P
Muadili.

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 01:52
Senin motor budur hocam.
Ama tuzludur.
Ondan seyttim Jawa diye.:)

http://www.moto-station.com/ttesimages/motodivers/nouveautes2009/Yamaha_XJ6_Diversion_2009_st1pz.jpg

Yani illa bu diye bisey yok.
Muadili bir makina da isini omur boyu gorur.
Ama muadili makinanin çin isini bulman lazim ki butçeye uysun.

Ben tekrar muadili yazacam.
Kelime çok hosuma gitti.:P
Muadili.

ya coq kardes dediğim gibi o paralara bir motor alsam evde yanımda durması bana hem kadınlık hem cocuklarıma analık etmesi lazım cunki yengen motorla eş zamanlı evi terkeder :queen: arabamız bile 10 15 000 likken calınma derdi paca problemi (bulunur tabi ama motor parasıdır ) bu motor yada muadili motorlar yada muadili(bende sevdim bu keimeyi) çinliler biraz pahalı (hyo nun 650 liği) ve javaya bindiğim gibi binersem parca problemi tepeme biner gibi geliyor valla bilmiyrum kafam cccok karısık :pr:

korkut 250
07 Haziran 2009, 09:56
boy ve kilona oranla sana tavsiye edebileceğim tek makina FZ6 FAZER olacaktır...:cat:

:cat::cat::cat:

azgurbuz
07 Haziran 2009, 10:02
Giysi değilki bu yakışsın; isterse yakışmasın. Millet beğenecek diye motora binilirmi?

Sen neyi sürmekten hoşlanıyorsan onu al. Tarzın nedir; onu düşün.

korkut 250
07 Haziran 2009, 10:39
Giysi değilki bu yakışsın; isterse yakışmasın. Millet beğenecek diye motora binilirmi?

Sen neyi sürmekten hoşlanıyorsan onu al. Tarzın nedir; onu düşün.

Haklısında fikir alamak istiyor arkadaş:cat:

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 21:01
abi amaç sadece ulasım olsa binerim scutura azda yakar sıkıntısızda ama dedimya keyfii bi durum söz konusu fikir almak benim durumumda olanların çözümlerini öğrenmek istiyorum

kardeslermot
07 Haziran 2009, 21:16
abi amaç sadece ulasım olsa binerim scutura azda yakar sıkıntısızda ama dedimya keyfii bi durum söz konusu fikir almak benim durumumda olanların çözümlerini öğrenmek istiyorum

mrblr bence yakışıp yakışmama değilde,oturuş pozisyonu hakimiyet diye ele alsak daha iyi ama bazen öyle anlar olurya bi motora baktığında benim motorum bu derya insan öyle bi motor aramalısın kendine yani olay yine sende bitiyor hem sonra birdoksan abartı bi boy değil bizim büyükşehir belediyesinin sahil motorize zabıtaları arasında öyle biri vardıki boy ikiyirmi civarı abartısız kilo 130 üstü kullandığı motor yamaha aerox 100 yani scooter hatta öyleki sahildeki bankların ölü noktalarından bakınca adam çok hızlı koşuyo sanırdık gerçi normaldede öyle sanırdıkya:cherry:

mhyen
07 Haziran 2009, 21:29
Her türden motor illaki bulunur da o bütçeyle zor biraz...

yorulmaz50
07 Haziran 2009, 22:23
yokmudur diyorsunuz yane arkadaslar

rman
07 Haziran 2009, 22:35
o paraya malesef olmaz. istedigin seyi bulamazsin.
kawasaki er5 gibi biseylere terfi et bence(fiyatida uygun) jawadan sonra ucak gibi gelicektir sana emin ol :wiinkk:

kryeck
03 Ağustos 2009, 23:32
Suziki gs 500 fena sayılmaz. Biraz oynama yaparsın daha bir yakışıklı olur uzun yıllar binersin.
Çinlilere de uzun yıllar binersin ama tam anlamıyla zevkine varamazsın.
Çin işi hem kalitesizdir hem performansı düşüktür. max 175km/s yapan spor motosiklet mi olur allahaşkına.

Endurocu01
04 Ağustos 2009, 16:25
önce enduro neden olmaz onu bilelim,

ama sana ve bütçene en uygunu Kanuni tiger derim 4000 tl de çoook temizini bulursun hemde ekonomik,başka seçenek aklıma gelmiyor o paraya

Tequ
04 Ağustos 2009, 17:09
4000 e zor be hacı