Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayabusa bu..Radar cezası vız gelir..!
garacava
01 Haziran 2009, 01:39
Öyle kıytırık motosikletle radara girersen cezayı yersin..Hayabusa ile girersen hiç bir şey olmaz..:) İtiraf.com'dan bir Hayabusa ve radar itirafı...:bounce:
Aydın-İzmir otoyolunda hız limitini aştığım için gişe çıkışında ceza yiyorum. Memur makbuzu keserken telsizden bir anons geliyor:''Kırmızı motosikleti alın, kırmızı motosikleti alın, o ne yaa hız 312 kilometreee...'' Kırmızı motosiklet geliyor, durduruyorlar.
Memur soruyor. ''Ya hakkatten bu 312 yapıyor mu?'' Delikanlı:''Evet memur bey, Hayabusa bu, daha fazla da yapıyor!'' Memur:''Göster bakayım lan!'' diyerek yedek kaskı giyiyor ve yola çıkıyorlar. Merakla gelmelerini bekliyoruz. Bir süre sonra geliyorlar.
Polis: ''Ya 10 dakikada Torbalı kavşağına gidip geldik haa,vay bee...'' diyor, çocuğu öpüp, ''Sana ceza yok lan zi..di, yavaş git bundan sonra haa!'' deyip gönderiyor. Biz de arkasından alkışlıyoruz zi..diyi!
(itiraf.com'dan alıntıdır.)
http://www.itiraf.com/hepsi/0/1/
Osbourne
01 Haziran 2009, 01:41
asparagas bir itirafa benziyor :P
reflexiv
01 Haziran 2009, 01:43
imkansız boyle birsey.anons geçildikten sonra mutlaka işlem yapılması gerek.tabi polisn kaybedek birseyi yoksa...bilemem
explosion999
01 Haziran 2009, 01:44
olabilir
burası Türkiye:)
hasanpinar0537
01 Haziran 2009, 01:45
güzel beğendim,
bundan 1 ay önce 3 arkadaş akşam saat 9 civarı sarıyerde polisler çeviriyor,
ben evrakları çıkarırken arkadaşlarla yaklaşık 6 polis başlıyor muhabbete sonra 2 si geliyor yanıma, hadi sende takıl peşlerinede biraz gaz ver sesi dinleyelim diyorlar...
hanedan12
01 Haziran 2009, 01:47
olabilir
Olabilir burtası Türkiye DEĞİL...
Her yerde olabilir...
:bounce:
s3ns4t10n
01 Haziran 2009, 01:48
312 kısmı sallamıştırda gerisi doğrudur gibime geliyo..
Not: Hayabusayı bilmiyomusun diyen arkadaşlar,
benim ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum...
KLEBER
01 Haziran 2009, 01:48
olabilir
burası Türkiye hiç bi şeye şaşırmam...Abd özgürlükler ülkesiyse gelsinler özgürlüğü burda görsünler....
ilhan YAZICI
01 Haziran 2009, 01:51
güzel bi anı , benim arkaaşımıda polis durdurmuş bakmış göstergeye 300 yazıyo inanmamış bunu yapıyomu diye sormuşyapıyo tabi yapmazmı demiş zanetmiş ki ceza yazmicak ama nafile cakmış radardan cezayı ..:mrgreen:
Akileos
01 Haziran 2009, 01:52
ozaman 600 rr olsa cezamı yiyecektik yahu:P
printman
01 Haziran 2009, 01:57
ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.
hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.
ilhan YAZICI
01 Haziran 2009, 01:58
walla benim 600 rr ım yok yapcam hız 100 bilemedin 110 o bile cezayı yiyiyo 600e ne gerek varki di mi:queen:
StoneOfDeath
01 Haziran 2009, 01:58
hayabusayı hıcmı arastırmadın ? 340km hızı var o motorun hemde ole kesın ve net olarak
mterayes26
01 Haziran 2009, 02:00
kawasaki zx9 yaptı 300 , hayabusa rahat yapar
aykan
01 Haziran 2009, 02:03
ben bu ülkede olan herşeye inanırım tr de herşey mümkün......hiç şaşırmamak gerek...
printman
01 Haziran 2009, 02:04
kawasaki zx9 yaptı 300 , hayabusa rahat yapar
ben de Bandit'le 380 yaptım ne var,
salla sallayabildigin kadar,
ispat ederim, yedek kaskı alıp binin motora, 10 dakkada Torba, 20 dakkada Çuval kavsağına atarım sizi
s3ns4t10n
01 Haziran 2009, 02:07
ya bırakın bu isleri,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.
arkadasım sen heralde turkiyede yaşamıyosun, biz zaten 312 kısmına değil hikayenin geri kalanına inanıyoruz.. Ister inan ister inanma 2 sene önce ehliyetim yokken, bizim buraya jandarma bakar komutanın biri motorumu alıp 5 dk boyunca sahilde yunuslara hava atıcam diye tur atmıstı..
benzer birkac olay daha var ama neyse,
sence dusun bakalım bunu yapan onu yapamazmı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------
hayabusayı hıcmı arastırmadın ? 340km hızı var o motorun hemde ole kesın ve net olarak
ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum..
tubejh
01 Haziran 2009, 02:10
bence %100 gerçektir. Türkiye özgürlükler ülkesi gitsin o hızı amerikada yapsın her köşe başında radar. adamlar motor alır 1000 cc son hızını bile göremez, burda karayolunda duran aracı gör 2 dk sonra trafik sonra gazla gazlaya biliyorsan. :cherry::cherry::cherry::queen:
printman
01 Haziran 2009, 02:10
[QUOTE=s3ns4t10n;1602078], biz zaten 312 kısmına değil hikayenin geri kalanına inanıyoruz.. ?[COLOR="Silver"]
ee hikayenin geri kalan kısmı esas tıras, Torba kavsagına gidip geri geliyorlar, polis o sürati yaptığına ikna oluyor
mterayes26
01 Haziran 2009, 02:14
ben de Bandit'le 380 yaptım ne var,
salla sallayabildigin kadar,
ispat ederim, yedek kaskı alıp binin motora, 10 dakkada Torba, 20 dakkada Çuval kavsağına atarım sizi
adamlar gidon kamerası koydu orda gozukuyordu . Ben hız pisti olmadıkça o süratlere çıkacak kadar gerizekalı degılım . Çıkanlara da saygılarımı sunarım
10 dakıka da teneşire , 20 dakikada imamın kayığına geri kalanı da kör kuyuya atarsın anca
motocycleboyreigns
01 Haziran 2009, 02:21
o değil de gece milletin kafalar çok iyi heralde son 5 mesaja yarıldım ahahahaha
Tolme
01 Haziran 2009, 02:23
bugun gözlerimle şahit olduğum başka bir ilginc olayıda ben yazayım,aöf sınavından döerken çiğli kipa kavşağına gelmeden önce yanımdan yunuslar geçti,2 kişiydiler bmw gs650 ile gidiyorlardı sonra peşlerinden bir tane volvo araba geldi bunları taciz etmeye başladı yunusların plakaya kadar sokuldu adam arkadan selektör filan yaptı,yunuslar yana kaçtı eleman geçti ve çevre yoluna döndü ,yunuslar ise düz gitcekti,ayırmı geçtiler ilkten ama adamın yaptıgını yediremedilerki heralde geri dönüp peşinden gittiler sonu ne oldu bilemiyorum artık :)
demirgursel
01 Haziran 2009, 02:29
asparagasda olsa güzel hikaye:)
KLEBER
01 Haziran 2009, 02:32
arkadasım sen heralde turkiyede yaşamıyosun, biz zaten 312 kısmına değil hikayenin geri kalanına inanıyoruz.. Ister inan ister inanma 2 sene önce ehliyetim yokken, bizim buraya jandarma bakar komutanın biri motorumu alıp 5 dk boyunca sahilde yunuslara hava atıcam diye tur atmıstı..
benzer birkac olay daha var ama neyse,
sence dusun bakalım bunu yapan onu yapamazmı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:07 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:06 AM ----------
ibreye lafım yok, radarda 312 diyo ona sallamıstır diyorum..
s3ns4t10n zor nick li arkadaşa katılıyorum...
Lucas
01 Haziran 2009, 02:38
İnandım yada inanmadım, ama hikaye güzel kısmına katıldım :P
MeTaLiuM
01 Haziran 2009, 02:59
Hız belki olabilir ama polisin o tavrı hikaye bence... bi polis rüşvet aldığı için 40yıl hapis cezası verilirken o polis hem ceza kesmiycek hemde onun motoruna binip tur atcak ha :D bırakın bunları ya
bi ara bende yazim bişeyler oraya :D
alper_satriani
01 Haziran 2009, 03:26
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.
bu daha ii bence :)
beykurt
01 Haziran 2009, 03:42
ya bırakın bu isleri,
:farao::farao::farao:
cem10
01 Haziran 2009, 03:51
burası turkıye hersey olur.....
bassy_bolu
01 Haziran 2009, 04:02
adam arada giricek 312 le o telsizden bildirti gelicek motoru cek diye..o polis o motoru salıcak he...adamı polislikten atarlar...radar cihazının 0 lanma gibi bir ayarı yok.. merkeze gidildiğinde cihaz incelenir ve verilen cezalar teeek tek karsılastırılır..yalanda olsa güzel bir şehir efsanesi..:D mesela bende geçen gün hayabusayla gidiyordum ibrem 300 gördü çıkarttım zippomu yaktım sigaramı yoluma öyle devam ettim :D
Serk21
01 Haziran 2009, 06:03
yaw arkadaşlar polisin salma sebebi plakayı alamamaları olabilir,benim arkadaşım R1 le giderken polis sahil yolunda dur demiş basmış kaçmış sonra bahçecik ışıklarda aynı şekilde devam etmiş gölcükte önünü kesmişler oda köy yoluna çıkmış memurlar jandarmaya haber vermiş onlarda yakalayamamış bu olayı kocaelideki polislerin çogu bilir motor kırmızı beyaz 98 R1 pilot Ertürk abi :D
omercem
01 Haziran 2009, 10:10
Bazı arkadaşlar batı avrupa ya da amerikadan yeni geldiler sanırım, yok radar merkeze bağlıymış yok polis bırakamazmış, yok hayabusa kaç yapamış mış mış ...
Buna benzer onlarca hikaye var motorcularda niye herşeyin sonuna kadar ıcığını cıcıcığını çıkarıyoruz anlamıyorum yani ..herkes araştırmacı gazeteci Uğur dündar olmuş maşallah... gülüp geçmek bu kadar mı zor ...
al sana hikaye ; arkadaş CBF 150 i le bahçelerinden gazlamış evine gelirken bir virajdan döner dönmez kendine el eden polis ekibi ile karşılaşır, ve asfaltı yırtan bir frenle durur, saat gecenin 10. nudur, ehliyet yoktur, ruhsat yoktur, polisler gelir ve - delikanlı abinide merkeze bırak tamam der...
yedek kask olmadığından :) ağbi polis arkaya biner ve merkeze kadar da gazla gazla diye bağırır...:) :)
Eğerkim radar kaydına girmişse hepsi işinden olmuştur heralde :))
(Arkadaş bizzat kendim oluyorum)
Ramazan Can
01 Haziran 2009, 11:07
Pek inandırıcı gelmedi......
aSuBaYaH
01 Haziran 2009, 11:47
güzel bir HİKAYE
xterkan
01 Haziran 2009, 11:59
olabilir her polis bir değil bazısı agresif bazısı da işinin stresinden eğlenceli bir şeyler arıyor anını yakalayınca başımada geldi birçok olay yalnız bazılarıda bahsetmiş radara yakalanmışsa kamera kayıt yapıyor araç çevrilmesede daha sonra ceza kesilir kamerasız radara yakalanılmışsa tölerans olabilir çok enteresan konu değil bu ve benzeri vakalar çok
Zakokkk
01 Haziran 2009, 12:05
Evet itiraf ediorum o arkadaşı salan trafik polisi bendim. Napım benim hiç Hayabusam olmadı :pale: :pale: :pale: :pale:
Omicron
01 Haziran 2009, 12:06
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.
hasta oldum bu mesaja kim yazdıysa kesin akşehirli nede olsa Nasreddin Hoca'nın memleketi. diğer kısma gelince de radarların belirleyebildiği son sınır yok mu muhakkak kalibrasyondan dolayı belli bir limite kadar belirleyebiliyorlardır sürati daha üzerine ise err cevabı veriyorlardır. öğrenmek lazım
kuyucadısı
01 Haziran 2009, 12:07
sende tgce ye neden mmt ali diyosun bak anlamıyo kızcagız işte :queen::queen:
VALEO
01 Haziran 2009, 12:15
tamamen yalan . hayabusa 312 yapar buna itirazım yok. ama telsizden anons edilen hiç bir vasitaya ceza kesmemezlik yapamaz polisler . bunları kayıda gecer (telsiz kaydına) eğer ceza kesmezse bunu cepten finanse etmesi lazım polisin. hız limitini %de 100 ün üzerinde aştığından zaten müthiş bir ceza cıkacaktır ortaya. ayrıca ilk defa binen bir artcıyla o hızlara cıkmak imkansız gibi. radarda 312 görmeniz için ,en az göstergede 350 gibi bir rakam yazması lazım ;) iki kişiyle biraz zor beeeee :)
aya
01 Haziran 2009, 12:18
bi de bu arkaya atlayan polisin taktığı yedek kaskı nerden bulmuşlar? hayabusanın arkasındaki top case'den mi çıkarmışlar... :mrgreen:
polisin de kafa ölçüsünü biliyorlarmış herhalde ya da ne biliim, top case büyük ya, her bedenden bir yedek kask vardır orda belki...
omersirin
01 Haziran 2009, 12:28
ya bırakın bu isleri,
sizinle aynı fikirdeyim..
ne diyeyim bazen öyle bir zaman geliyor ki burada ve daha birçok platformda akıl denilen aygıtın çalışmadığına veya hiç mevcut olmadığına inanmaya başlıyorum.şimdi biliyorum bir sürü insan "ya se nasıl konşuyordun diye efelenecek,omuz atma moduna girecek"..bunu da göze alıyorum.her neyse daha bu 300-312'ler devam ettikçe siz de lütfen şaşırmayın "imamın nasıl bilirdiniz sualine"..unutmayın ki trafikte sadece biz yokuz..demokrasi düşüncesinin gelişmesi başkasının varlığının onaylanması ile başlar..trafik çoğuldur.
G.BEREKET
01 Haziran 2009, 13:11
Saçma...(Bu yazdıklarımı dikkate almayın yazığım kısa olduğu için site istiyor bende boşu boşuna yazıyorum.:):))
motoking16
01 Haziran 2009, 13:28
radar kayıt yaptığı için polisin ceza yazma zorunluluğu var yazmadığında hakkında soruşturma başlatılır
bboy_iced
01 Haziran 2009, 14:17
Arkadaşlar olabilir bencede ben iki kez yaşadım birkez üsküdar sahilde 600rrım vardı ışıklarda yunuslarla yanyana durduk güzel motor falan muhabbet ışık yandı gazlada sesini duyalım dediler dedim ceza yazmayın sonra asıl sesini az duyarsak yazarız dediler bende topuk birkerede maltepede çevirme var r6 m vardı bende ehliyeti ruhsatı bel çantamda taşıyorum ama motora bindiğimde ceketin altına asarım çanta düşmesin diye benide durdurdular memur arkadaş geldi ehliyet ruhsatın varmı dedi ha önce bune biçim motor ya bizim yunuslar motor görsün dedi hemen aşşada bir kaç yunusda çevirmeye destek veriyolar dedim var ama şimdi ulaşmam zor çantanın içinde dedim tamam tamam çıkarma ama şu bizimkilerin önünden geçerken bağırttırarak geçte feyz alsınlar dedi gülerek bende gülerek ok dedim sonra malum gazladım gittim yani olabiliyor bunlar bazı çevirmelerde araçları çevirirken bana böyle gülerek kafa sallayıp geç geç dendiğinede şahit oldum olabiliyor bunlar.312 ve ceza konusunda bir yorum yapamam ama ilgi göstermiş olması muhtemel bence.
vedatarpacı
01 Haziran 2009, 14:28
bir arkadaşım hayabusa ile tekirdağda 264km ile radara girmiş. polis cezayı yazdıktan sonra arkadaşıma 300 km den sonrasını radar okumaz demiş. dediğim gibi miş miş. gerçekliğini denemeden anlayamayız
anılyuksel
01 Haziran 2009, 20:15
geçenlerde(1 sene filan olmuştu) bi bakanın makam otosu radaramı eds yemi ne girmişti ceza yemiştir onu bile geri çeviremedi sır 300+ yaptı diye ceza asla iptal edemez edilemez ben inanmadım
VaScO1925
01 Haziran 2009, 20:17
itiraf ı ben yazdım :P
Barış Şuşut
01 Haziran 2009, 20:21
bill gates servetini dağıtıyo tadında fake bi yazı ...
korkut 250
01 Haziran 2009, 20:23
Bizdemi Hayabusa alsak ne yapsak.:mrgreen:
Aspendos8181
01 Haziran 2009, 20:32
Çok sallamışlar hep hikaye..bizim radarlarımız 240km hizin üstündeki hızları göstermiyor.aynı zamndada radar giren araç eyer plakası gözüküyor ise ceza makbuzu kesilmek zorundadır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO