Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayabusa bu..Radar cezası vız gelir..!
melocann
01 Haziran 2009, 20:37
arkadaşlar kızmayın ama
o kadar yazı okudum neyi tartışıyorsunuz onu bilem anlamadım arkadaşlar neden gülüp geçmiyorsunuz ki olduysa olan oldu olmadıysa niye dert edeyim kendime demek bu kadar mı zor
matpcy
01 Haziran 2009, 20:37
ben de Bandit'le 380 yaptım ne var,
salla sallayabildigin kadar,
ispat ederim, yedek kaskı alıp binin motora, 10 dakkada Torba, 20 dakkada Çuval kavsağına atarım sizi
:)büyüksün atarsın valla:)
Aspendos8181
01 Haziran 2009, 20:44
o bişemi benim motorla düzceden eve 20 dakkada gittim ben.heheheheheh
ShowDown
01 Haziran 2009, 20:45
Biz de bisikletle kırıkkaleye giderken elmadağ yokuşunun altında iki polis bekliyodu.Neyse geldik geldik el kol yaptı durdurdu.Radara yakalandınız bi tur atarsam ceza yazmam dedi verdik biz de :P
M'ARRENTZIEH
01 Haziran 2009, 20:50
Yanılmıyorsam TAXI 2 filmiydi. Adam Peugeot 406 ile radara 306 km/h hızla giriyordu. İtiraf sahibi burdan esinlenmiş gibime geldi:) Hayabusa o hızı yapar mı bilmem hiç hareket halinde Hayabusa görmedim:)
korkut 250
01 Haziran 2009, 20:52
radar kayıt yaptığı için polisin ceza yazma zorunluluğu var yazmadığında hakkında soruşturma başlatılır
:cat::cat::cat:
barrokas
01 Haziran 2009, 21:00
bu şahsın mermisi bolmuş alanıda boş bulmuş ha bire sıkıyo .dışin dışin:mrgreen:
mach1
01 Haziran 2009, 22:06
O na bakılırsa Antalyada bi efsane var Ankara Antalya arasını 40 dk da gelmişler Hayabusa ile:mrgreen:
-HK-
01 Haziran 2009, 22:30
bende de bi hikaye var:
radardan çevirme noktasına anons yapılıyor, burdan bişey geçti diye, çevirmedeki polis amcam da cevap veriyor, burdan da geçti :) olaya konu motosiklet 1100xx :)
t00t
01 Haziran 2009, 22:49
olabilir
burası Türkiye:)
abi bunlar Tr ye has :D ciddiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------
:queen:
adamlar gidon kamerası koydu orda gozukuyordu . Ben hız pisti olmadıkça o süratlere çıkacak kadar gerizekalı degılım . Çıkanlara da saygılarımı sunarım
10 dakıka da teneşire , 20 dakikada imamın kayığına geri kalanı da kör kuyuya atarsın anca
sadasdsadasdasdasdasdsa sdasd sahane yahu :queen::queen::queen:
serkotek
01 Haziran 2009, 22:52
hihohaaaaaaa
KUVVETMİRA
01 Haziran 2009, 23:00
bunlar ingilizceden çeviri. kaliforniyayı, koloradoyu, maşaşuşeşi çıkarıp yerine izmir, torbalı, kızılcahamam koyuyolar, al sana mis gibi şekillisinden itiraf. inanmam ben arkadaş.
Omicron
05 Haziran 2009, 10:06
en son edindiğim bilgiye göre ( trafik araçlarının radarlarını kalibre eden firma yetkilisi ve radar operatöründen)
trafikte kullanılan radar mesafesi =1860 mt
radar algısı minimum sürati = 20 km/sa
radar algısı maksimum sürati = 299 km/sa
yani arkadaşın savunduğu 312 km/sa için radar "err" cevabını veriyormuş. bence hikaye bir şehir efsanesi
banalazim
05 Haziran 2009, 10:27
sıfır motor aldım şu ana kadar hiç bir polis daha ceza yazamadı durdurmak gibi bir hata yapamadılar bile benimle yarışacak baba yiğit yok diyebilirim ne suzuki nede yamaha tanırım kimseyi rakip bile görmüyorum bu yazdıklarıma belki ukalalık diyeceksiniz ama ben canımı sokakta bulmadım paşa paşa kenardan giderim yanımdan geçenler motor bağırtır 2 kilometre sonra bakarım o artisin parçalarını cımbızla topluyorlar çok üzücü bir durum ama gerçek. bırakın bunları arkadaşlar kim kaç kilometre yapmış boşverin daha güzel şeylere bakın mesela motorla piknik yapmak için en güvenli şekilde nereden gidebiliriz akşam sahil kenarında motorumun üzerinde nerede daha keyifli çay içebilirim bunları paylaşın kimseyi hıza teşvik etmeyin.
saygılarımla
E-M-R-E
05 Haziran 2009, 11:14
böyle sitelerin reklamları böyle oluyo zaten yalan . . ..
jönysf
05 Haziran 2009, 11:18
hic hayabusaya binmemiş bir polis olarak nasıl altına yapmamış onu merak ettim :)
jeansatar
05 Haziran 2009, 11:43
ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.
hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.
:queen: al benden de o kadar,
klavyene sağlık
poyraz010
05 Haziran 2009, 11:58
Anons yapıldığında geçmişti burdan dedi mi ne polis ne başkası kaybeder..
Sanmıyorum ki; renault toros la bi hayabusanın peşine takılacaklarını..:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
:queen: al benden de o kadar,
klavyene sağlık
süpersin :):):):):):queen:
ergün1968
05 Haziran 2009, 12:01
sıfır motor aldım şu ana kadar hiç bir polis daha ceza yazamadı durdurmak gibi bir hata yapamadılar bile benimle yarışacak baba yiğit yok diyebilirim ne suzuki nede yamaha tanırım kimseyi rakip bile görmüyorum bu yazdıklarıma belki ukalalık diyeceksiniz ama ben canımı sokakta bulmadım paşa paşa kenardan giderim yanımdan geçenler motor bağırtır 2 kilometre sonra bakarım o artisin parçalarını cımbızla topluyorlar çok üzücü bir durum ama gerçek. bırakın bunları arkadaşlar kim kaç kilometre yapmış boşverin daha güzel şeylere bakın mesela motorla piknik yapmak için en güvenli şekilde nereden gidebiliriz akşam sahil kenarında motorumun üzerinde nerede daha keyifli çay içebilirim bunları paylaşın kimseyi hıza teşvik etmeyin.
saygılarımla
:cat::cat::cat:
aya
05 Haziran 2009, 12:11
en son edindiğim bilgiye göre ( trafik araçlarının radarlarını kalibre eden firma yetkilisi ve radar operatöründen)
trafikte kullanılan radar mesafesi =1860 mt
radar algısı minimum sürati = 20 km/sa
radar algısı maksimum sürati = 299 km/sa
yani arkadaşın savunduğu 312 km/sa için radar "err" cevabını veriyormuş. bence hikaye bir şehir efsanesi
demekki radarla hız kontrolü gördün mü herkes yavaşlarken sen asılacan gaza. 300'ü geçtin mi, yırttın demektir... :queen::queen:
Grayline
05 Haziran 2009, 12:16
Ben Bişey Sormak İstiyorum Adam Yedek Kaskı Çıkarıp Polise Veriyor Ya...
Peki Yedek Kaskı Hayabusanın Neresinden Çıkarıyor??? :):)
Arkasına Çanta mı Takmış Hayabusanın Ev İş Arası Falan Kullanıyodur Belki.
Bence haberi Aldığınız Sitedeki Arkadaş Biraz Hayalperestmiş.Burda Türk Polisini Küçük Düşüren Bir Yazı Var.Gerisini Size Bırakıyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
bi de bu arkaya atlayan polisin taktığı yedek kaskı nerden bulmuşlar? hayabusanın arkasındaki top case'den mi çıkarmışlar... :mrgreen:
polisin de kafa ölçüsünü biliyorlarmış herhalde ya da ne biliim, top case büyük ya, her bedenden bir yedek kask vardır orda belki...
Aynı Fikirdeyim Bende.:cat:
önde®
28 Haziran 2009, 15:33
bende de bi hikaye var:
radardan çevirme noktasına anons yapılıyor, burdan bişey geçti diye, çevirmedeki polis amcam da cevap veriyor, burdan da geçti :) olaya konu motosiklet 1100xx :)
bak bu çok komik işte :)))))))
peki ben başka bişey sorayım:radara giren emniyet amiri, savcı, milletvekili ve konvoyu olunca işlem yapabiliyorlar mı? hiç sanmam.(vali de olabilir)
buyrun devam edin derler.yukarda saydığım makamlara ceza kesilme vakasına rastlayan varsa yazsın.ya da şöyle oluyor.
"vali bey 200 km ile ..................mevkine geliyor radarı kapatın" ::hosgeldi
buqra
24 Temmuz 2009, 14:08
Siz ege bölgesinin polislerini anlamazsınız :D
ben bu hikayeye inanıyorum
iptaluyelik02
24 Temmuz 2009, 15:20
Siz ege bölgesinin polislerini anlamazsınız :D
ben bu hikayeye inanıyorum
başlarına güneş geçme ihtimali yüksek,o sıcakta serinlemek için ne yapsalar yeridir:)
westblood
24 Temmuz 2009, 19:29
dogru olabılır benım bıldıgım 340 km nın ustunde kamera sensorlerı farkedemıyomus bı efsanede olabılır
mertka
03 Ağustos 2009, 01:14
hayabusa bu :d
htmetin
30 Ağustos 2009, 19:38
Zannetmiyorum Böyle bir TR polis memuru olacağını. Allice Harikalar diyarımıki burası?
valla ben gerekirse denerim dayımda hayabusa var 2006 sağlam da rodajlı hafif te modifiyeli hava filtresi bukiler ıvır zıvır çeşme otobanında bi basıyım 320 bakalım geliyolar mı
davids
04 Eylül 2009, 00:24
yedek kaskın markası neymiş ki ?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO