Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım edin
snncn_26
24 Mayıs 2009, 00:13
arkadaşlar son bir ayda motosikletim kötü bir motosiklet olmasına rağmen son 1 ayda 3 defa çalınmaya kalkışıldı onun için ben hırsız arkadaşları biraz daha uğraştırmak istiyorum ve motosiklete kontak takmak istiyorum onun için neler gerekmektedir motosikletim mobylette bionik 52 vs 2005 model
ibrahim_zx
24 Mayıs 2009, 00:43
arkadaşlar son bir ayda motosikletim kötü bir motosiklet olmasına rağmen son 1 ayda 3 defa çalınmaya kalkışıldı onun için ben hırsız arkadaşları biraz daha uğraştırmak istiyorum ve motosiklete kontak takmak istiyorum onun için neler gerekmektedir motosikletim mobylette bionik 52 vs 2005 model
Slm Hırsıza kılıt olmaz, mobıletlerın elektrık aksamları ve kontak kalbloları açıktan gıdıyor kolayca çalıstırlar, cant kılıtlerı varmı senın mobıltte,ramzeylerde var orta gobekten klıtlıyorsun.
serkanADH13
24 Mayıs 2009, 01:41
en iyisi çelık kilit ile evın en yakın kısmına baglaman olacaktır.
mterayes26
24 Mayıs 2009, 01:59
kalın bir çelik halat bağla hemşo , ulan bnm motorlada cok ugrastılar sımdı ıse servıste
Lucastorn
24 Mayıs 2009, 02:06
Grade 80 zincirlerden bahsedilmisti forumda, bunlardan kullanabilirsin, bende bulursam almayi dusunuyrum. Nereden alabilecegimiz konusunda arkadaslar belki yardimci olabilirler.
snncn_26
24 Mayıs 2009, 16:30
orta göbek kilidi kullanıyorum ama oda tam fayda etmiyo motosiklet hafif olduğuna çokrahat taşınabiliyo ibrahim_zx elektrik aksamı dışarıdan gidiyo demiş ama kontak takacak olursam benim kontağa çekeceğim hat çok güzel bi yerden gidecek nasıl takılacağını bilsem hattı çekmek için yer hazır benim motorda kampanalı fren kullanıldığı için fren telleri çelik boruların arasından gidiyo bende kontak kablolarını öyle bir borudan geçirmeyi düşünüyorum
ibrahim_zx
24 Mayıs 2009, 17:09
slm, pekı arkadaslar, sinyal verıcı bır parça takılabılırmı, Şasenın gızlı bır yerıne
snncn_26
24 Mayıs 2009, 19:57
valla aküsü olan motosikletlerde olabilir ibrahim_zx arkadaşımızın dediği sinyal veren bir cihaz elektronik parçalar satan yerlerde bulunabilecek olan bir cihaz veya sinyal veren cihaz yerine motosikletlere uygun alarmlardan takmak daha iyi olabilir onlardada akü bağlantısının kesilmesi veya akünün bitmesi gibi bir olayla karşılaşmamak için ekstra bir akü veya voltaj dengesi aküye yakın bir pil konulabilir (mesala 3 tane 9V luk pili bir seri bağlantı ile bağlayarak alarma yedek güç sağlanabilir)
musti81
24 Mayıs 2009, 22:23
Çelik kilit uzuncana elektrik direğine bağla.. :)
ersel_39
24 Mayıs 2009, 22:46
Bioniklerdede war olmasılasım yeni modellerde war göbek kilidi fln git bi motorcuya her türlü kilidi al zaten mootrun kenden göbek kilidi war kendine bi sincir al motorun göwdesnden bir direğe bağla
utenmen
24 Mayıs 2009, 22:47
arkadaşım ben mobiletin hidro olanından 9 sene kullandım. 3 sene evvelde benin üniversitede olmamdan faydalanan hırsızlar aldı götürdü hala arkalardan rahmet okurum. en sağlam çözüm kapalı biyere almak. 58 kg olunca kaldırıp götürmesi kolay oluyor. biri çalıştırıp götüremesin diye şöyle bişey yapmıştım, ateşleme bobinine giren iki kablodan birini kestim ona bi anahtar bağladım anahtarıda selenin altına sakladım musluğu kapatır gibi anahtarı kapatırdım kimse bilmezdi yerini.
Akileos
24 Mayıs 2009, 23:33
elektirik ver .....şaka şaka.
iki tane sağlam kilit tak yada belli bi süre motoru başka bi yerde bırak unutsunlar...
snncn_26
26 Mayıs 2009, 20:52
arkadaşlar sonunda kontak anahtarı takmayı başardım hemde çift kademeli ilk kademe motosiklet çalışıyo ikinci kademedede dörtlü flaşörleri bağladım onlar yanıyo
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO