Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi kendine stop ediyor ama...
RunemagicK
16 Mayıs 2009, 23:27
Arkadaşlar motorum rölantide iken çok nadir, arada bir stop ediyor, fazla takmıyorum aslında ama asıl kafama takılan giderkende böyle bişey olabilirmi. 80le 90la giderken stop ederse ne yapabilirim?
Motorum mondial 150 zat
sert_apache
16 Mayıs 2009, 23:42
bir sibop ayarlarına baktır
arslanfb
16 Mayıs 2009, 23:45
Dostum sorun sanki rolanti ayarında gibi biraz yükselt geçmez ise bujini kontrol et
oda olmaz ise karbüratöre pislik kaçmıştır hepsini kontrol ettin sorun devam eder ise
muhtemel sorunlar benzin pompası,benzin otomatiği veya konjektör de problem olabilir bilgine.
Yolda arıza yapar ise sıraladığım şeyleri kontrol etmen gerekecek.
RunemagicK
17 Mayıs 2009, 00:47
rölantide sorun yok, onu ayarladım, hızlı bile çalışıyo hatta rölantide. bu buji olayınıda anlamıyorum. buji tam olarak ne işe yarar, benim bildiğim ilk ateşlemede işe yaradığı, sonrada çalışır vaziyettemi kalıyor. öyle ise bujiden olabilir,4000kmdir hiç bakılmadı çünkü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------
şimdi baktım, sürekli ateşleme yapıyomuş, bunuda öğrendik:)
mertyagci
17 Mayıs 2009, 01:00
Karbiratörde o zaman sorun.Kesinlikle karbiratör.
motorikans
27 Mayıs 2009, 11:38
arkadas kusura bakma ama arac kullanıp buji ne diye soruyosan cok ayıp.ustelik sen motorcusun.İnsanlara motorlara ve suruculerine saygısızlık ediyolar diye isyan ediyoruz ama sen bindigin makinanın en bilmen gereken parcasından habersizsin.Ehliyeti nasıl aldın.kursa gitmedin mi?sadece direksiyon tutarak motorcu olunmaz.kurallar ve sadece gerektigi kadar teknik bilgi..lutfen
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO