Orijinalini görmek için tıklayınız : Sol Şeritte Tampona Yapışan Magandalar...
bazen25
05 Şubat 2010, 17:49
arkadasım gene seni sol serıtte sıkıstırıyorlar(saga gecip yol vermen lazım) benı hep 4 serıtlı yolda en sag serıtte dibime giriyor beyin özürlüler üstüne arabanın yarsını benım serıde sokup solluyor(yerler ıslak) 4 seritli yol be beyin özürlü, sola ver sinyalini devam et ama öle degil beyin özürlü vatandas beni ezmeden serit değiştirmek istemiyor....
tam benim yazacağımı yazmışsın,sağ şeritte 120 km hızla gittiğim halde dibime kadar gelip yol isteyen öküzler var.(fren işe yarıyor ayrıca)
sol ayağından gazı bırakma, sağ ayağınla çıtır frene bas ışıklar yansın genelde arkadaki araç frenlemiş oluyor ama sen gazdan ayağını çekmediğin için aynı hızla devam ediyorsun :)
benim taktiğim bu genelde tabi pratik ister sol ayakla fren yapmak.
m.şanveren
05 Şubat 2010, 18:35
öyle durumlarda benim içimden yarabbi diyorum neolurdu altımda şöyle en büyüğünden (monster truck) tipinde bir araçla arkamdaki aracı kahkahalar atarak köşe bucak kovalamak geliyo içimden.en sonunda böcekgibi eziceksin...
bu tipler genelde şahin görünümlü doğanmı derler hani onlardan kullanırlar.araçta spor yay takılıdır arkacamlar perdeli dikiz aynasına (cd) takılıdır süs olarak.nasıl bir süsü anlayışıdır çözemedim içinde renkli ışıklandırmalar,geniş teker,ahtapot cant,delik deşik egzost,aracın içinde 6 ila 7 kişi arası değişir içerisi duman altı çalan müzik en ağırından arabesk,bunların hepsinin bir bünyede toplanmış olması tesadüfi olamaz,hem zaten hayatta tesadüf diye birşey yoktur.Allah vergisi diyicez..bunların yaratılış sebebi bunlara bakıp ibret alıcaz halimize şükredicez.
enginalcar
05 Şubat 2010, 18:47
Bu konunun çok değişik versiyonlarıda var. Bir keresinde orta şeritten gidiyorum. Kırmızı yandı ve frenlemeye başladım. Önümdeki araca yaklaşmış ama tam olarak durmamışken, arkamdaki vatandaş acı bir fren sıktı.Hızım 10-20km. Ne olduğunu anlayamadım ama refleks olarak az gaz açtım.Sonra önümdeki araca bindirmeden zar zor durabildim.
Buraya kadar normal sayılabilir.
Ne olduğunu anlamak için dönüp arkaya bakdığımda adam pis pis sırıtıyordu.
Kasıtlı yapmış p...
Trafik zaten tehlikeli bir yer, bunu kabul ettik ama böyle tipleri allah ıslah etsin diyorum. Birinin canını almadan rahat etmeyecekler.
racer2000
05 Şubat 2010, 19:25
3 seritli yolda en sağda 50-60 ile gidiyorum sehir içinde...ilerde radar var çünkü...diğer seritler de boşş ...
bi tane öküzün önde gideni arkama geçmis selektör yapıyo...geri dönüp bakıyom yürüsene diyo...diyecek laf bulamıyorumki...:pr::pr:
motorhocası
06 Şubat 2010, 02:07
Bu sürücü tipi kendini ve aracının kapasitesini bilmeyen,kendine çok güvenen,kaza yapmaya en yakın, hatta uyuşturucu yutup araç kullanmışlarla tıpatıp özellikler gösteren,nirvanaya ulaşmış acemilerdir. Bunlarla inat olmaz,altlarındaki araç panalven Transit bile olsa arabalara kafa tutar yol istemek için tampon tozu almak denilen,yine acemice bir hareket yaparlar.:farao:
GSXRR
06 Şubat 2010, 02:41
yüksek cc de bununn çözümü Otomobil sürücüsünün aklını almak :D:D :D Yapanlar bilir :D:D
Her ne kadar doğru birşey olmasada Bazen gerekiyo...
JORDAN23
06 Şubat 2010, 19:56
onlarda bir gün kabullenicek
otopsici
06 Şubat 2010, 20:44
valla arkadaşlar sizi bilmem ama ben burda (vanda) asla bir aracın sağından geçmem çünkü vanda araç kullananlar bilir adamlar sağ aynanın varlığından haberdar değiller soldan gidincede dibime yapışana asla yol vermem geçsin sağdan devam etsin diye hele selektör yapıp gorna çaldıklarında farları açıyorum arka lamba yanıyor onlarda stop lambası sanıp frenliyorlar şimdi kızıyorsunuz bu nasıl sürüştür diye
tek söyleyeceğim vanda hiç araç kullanmamış adam istanbul trafiğine şükretsin orda 3 bilemedin 5 kişi öle çıkıyor buranın %99 böyle
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO