Orijinalini görmek için tıklayınız : kovaladım mobileti vurdum ölmedi it :S
serhat92
20 Nisan 2009, 12:14
herşey çok basit. herif sanki gta oynuyor. vurmuşta ölmemişte.
Mafiaboy
20 Nisan 2009, 12:25
Böyle herifleri köprüden salıcaksın serin sulara bir kaç kez.Sonra ...... ::evil:: ::ranntign:
halilihsan
20 Nisan 2009, 12:25
Kulağını çek :cherry:
vedatarpacı
20 Nisan 2009, 12:55
arkadaşlar en az sizin kadar rahatsız oluyorum böyle konuşan kişilere fakat; sözüm sert mesaj yazanlara: şimdi sizin o adamlardan motosiklet kullanmaktan başka ne farkınız kalıyor? bu davranış biçimi değil mi bizi trafikte o derece tehlike altına sokan?
4 senedir motosiklet kullanıyorum. şu anda araba kullanırken aynalardan motosiklet arıyorum yol vermek için. ama itiraf ediyorum. motosiklet kullanmazdan önce motosikletlilere karşı bu derecede hassas davranmıyordum. bizim için rahat motosiklet kullanmanın yolu toplumda tüm bireylerin birbirinin hakkına saygı göstermesinden geçiyor.
şunu yapabiliriz. motosiklet kullanmamış tanıdıklarımıza tatlı dille işin ehemmiyetini anlatabiliriz. ne bileyim trafikte aynalara daha fazla bakmaları gerektiğini olur olmaz yerde kapı açmamalarını falan. ama bir arkadaşın dediği gibi yok adamı asıp baltayla ikiye ayırırım falan demek, sadece
-arkadaş benim o adamdan tek farkım motosiklet sürücüsü olmam demekten öteye gitmiyor.
sezon açıldı hepinize sağlıklı kazasız sürüşler dilerim.
bballa23
20 Nisan 2009, 16:34
Bu tür varlıklara insan diye hitap edilmez heraldi. inşallah bir gün ona bi mobilet carparda görür neyin ne olduğunu...
tubis
20 Nisan 2009, 16:37
Hiç elini kirlettiğine değmez.Kendi haline bırak...
kingman30
20 Nisan 2009, 16:49
Bu adamın ruh hastası olduğu kesin ancak böyle adamı kim güvenlik görevlisi yapmış.Malesef toplumda böyle sadist ruh hastası çok.Bir de böylelerini böyle görevlere getirmeleri anlaşılacak gibi değil.En büyük kabadayı bunlar.Ellerinde yetki var , dokunulmazlıkları var.Köşeye sıkıştırınca da kedi yavrusu gibi ciyak ciyak bağırırlar.
Böyle evcilleştirilemeyen insanların topluma kazandırılmasında uygulanılabilecek en iyi yöntem yine doğadadır... Meşe ağacından özenle şekillendirilip, bir süre suda bekletilen haydar işimizi görecektir...
hao_asakura
20 Nisan 2009, 17:20
valla böle adamların cezasını Allah işini öbür dünyaya bırakmaz.
bu adamın çocuğu ölür. trafik kazasında felç olur. işsiz kalır borçların stresinden kendini asar. hatta maganda kurşunu gibi olmadık. bişey olur. o zmn anlar. ulen sanki arabaya biinince adam oldun. sanki biz bilmiyoz kullanmayı. ulen gelcen full koruma giycen kaskolu r1 e atlıcan hızlancan adama doğru bantla gazı bağlıcan. sonra pedlere basıp atlıcan. bummm.
adamın götüne girer orda motor.
örnekk videoo http://www.zaplat.com/video/kaza_videolari/48387/Korkun%C3%A7_Trafik_Kazas%C4%B1_
http://i9.photobucket.com/albums/a58/zvenda/pic315562.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a58/zvenda/pic165191.jpg
o nu soyleyen adama direkt dalacaksın birde ona bedduamvar inşallah çoluğu çocugu yeddi ceddi torunu torbası motorcu olur da aklı başına gelir itin
Ozcan
20 Nisan 2009, 17:39
Günahı yok. :) ben bu harekette bulunan ve ya söyleyenlere şunu diyorum, bende tır ehliyeti de var bekleyin yarın tırla geliyorum, :)) gelirimde. :))
federal
20 Nisan 2009, 18:43
Ya adam biraz abartmış bence, koydum bekledim ölmedi falan , öle motora bilinçli çarpıcanda adamı düşürücen , öldürmeye teşebbüsten bi koyarlar feleğin şaşar...
ceyhun__22
20 Nisan 2009, 18:44
oops ben de mobyletciyim şimdilik it ti öldürmek ti ne oluo .
Ama ben ole motora bi güzel domalıp hayatlarındaki tek amaçları mobylet te 140 görmek olanlardan deilim. 90ı hiç geçemedim.Binerim giderim
sakinseytan
20 Nisan 2009, 18:50
vala yorumlar öle güzel ki :) bana yazcak hiçbirşey kalmamış türk insanı işte lafı agzından çıktıgı gibi sarfetmiş i..neye
bende gecen baktım motorun yanına bi amca gelmiş ya diyo nasıl biniyon buna bana bi tomar para ver ben gene binmem fln bende dedim biniyoz ama şu taksici gvtlar i..neler olmasa onlardan cekiyom amca bi dedim adam demezmi ben taksiciyim :D:D amca sen üzerine alınma herkez bir deil dedim hahaha
o güvenlik biraz sıkmış arkadan kovalamışmış bırak ya düz yolda yürüyemez o bence uymayın ölelerine
Jagadam
20 Nisan 2009, 19:13
Böyle durumlarda o kendini bilmezlere hiç olmazsa sözle haddini bildirmek gerek. O herif büyük ihtimalle dediği gibi bir şey yapmamıştır, yüzde yüz diyemiyorum gerçi. Ama etrafındaki ondan bile salak, ondan bile cahil, ondan bile şerefsiz biri, motorculara dalaşmanın hatta motorcu öldürmenin övülenecek bir şey olduğu sonucunu çıkarıp aynı tutumu taklit edebilir. Direksiyon başındaki tavrı biraz değişir belki, o da böyle palavralar sıkmaya başlar belki, o da başka bir şerefsizi cesaretlendirir belki. Ağ genişleye genişleye günün birinde hakikaten bir kardeşimizin canına mal olabilir.
"Ulan hıyar" demek lazım, "iki ihtimal var: Dediğin gerçek değilse, millete hava atmak için böyle dehşetengiz bir şey uyduruyorsun. O halde yalancının, şerefsizin, sütü bozuğun önde gidenisin. Dediğin doğruysa da durduk yere cinayete teşebbüs etmiş ruh hastasının tekisin."
Ondan sonra da kendimize çok güveniyorsak "madem o kadar gözü karasın, kolaysa bu motorcuya da zarar ver" diye meydan okumak lazım ya da "bu kadar şahidin arasında kendi ağzınla itiraf ettin. Polis çağırayım mı?" demek lazım belki.
archeus
20 Nisan 2009, 19:48
Böyle durumlarda o kendini bilmezlere hiç olmazsa sözle haddini bildirmek gerek. O herif büyük ihtimalle dediği gibi bir şey yapmamıştır, yüzde yüz diyemiyorum gerçi. Ama etrafındaki ondan bile salak, ondan bile cahil, ondan bile şerefsiz biri, motorculara dalaşmanın hatta motorcu öldürmenin övülenecek bir şey olduğu sonucunu çıkarıp aynı tutumu taklit edebilir. Direksiyon başındaki tavrı biraz değişir belki, o da böyle palavralar sıkmaya başlar belki, o da başka bir şerefsizi cesaretlendirir belki. Ağ genişleye genişleye günün birinde hakikaten bir kardeşimizin canına mal olabilir.
"Ulan hıyar" demek lazım, "iki ihtimal var: Dediğin gerçek değilse, millete hava atmak için böyle dehşetengiz bir şey uyduruyorsun. O halde yalancının, şerefsizin, sütü bozuğun önde gidenisin. Dediğin doğruysa da durduk yere cinayete teşebbüs etmiş ruh hastasının tekisin."
Ondan sonra da kendimize çok güveniyorsak "madem o kadar gözü karasın, kolaysa bu motorcuya da zarar ver" diye meydan okumak lazım ya da "bu kadar şahidin arasında kendi ağzınla itiraf ettin. Polis çağırayım mı?" demek lazım belki.
valla adamı tandıgım kadarıyla böyle bi hayvanlıgı yapacak kadar kişiliksiz biri polislerden zarar gelmez ona hergun karnını doyuruo beslıo polisleri adam m3 le gelıo beleş yemek yiyip karnını doyuruo gunluk
alper_satriani
20 Nisan 2009, 20:41
konu traşlanmış :)
Di Daktır46
20 Nisan 2009, 21:09
ben bu durumu tr deki hayvancılık sektörünün fazla oluşundan kaynaklanıyor olabileceğini düşünüyorum aksini iddaa eden varmı?.......
Olcan138
20 Nisan 2009, 21:11
Konuşmayı, tartışmayı, hakkımızı savunmayı ne kadar bilmeyen, fikrimizi desteklemek için tek çıkış yolunu küfürde arayan bir topluluk olduğumuz bir daha belli olduğundan konu kilitlenmiştir.
Bir gün medeni ve mantıklı bir şekilde tartışabilmek dileğiyle...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO