PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : neden motosiklet kullanıyorsunuz

Sayfa : [1] 2

iskenderunlu
18 Nisan 2009, 17:13
neden motosiklet?
ankette birden fazla seçenek işaretleyebilirsiniz.
sizin için motosiklet ne ifade ediyor yorumda yaparsanız sevinirim.

genç kaptan
18 Nisan 2009, 17:15
hobi amaçlı....

espri kutusu
18 Nisan 2009, 17:26
öncelikle ufaklıktan beri aşıktım, sonrasında hobi oldu, aldık üstüne bindik aşk+hobi+dağ daş gezmiye başladık derken. iyice bağlandım, iyice aşık oldum

solmyr
18 Nisan 2009, 17:26
bu tarzda konular vardı ama neys

ucuz & keyifli ulaşım aracı

hell_rideRR
18 Nisan 2009, 17:27
oraya hastalık şıkkınıda eklemek lazımmış:D babadab oğula geçme ben aşk dedim

asfalt meleği
18 Nisan 2009, 17:39
sanırsam bu ve benzeri bikaç başlık açılmıştı vakti zamnında..
elbette ki hobi diyorum..

kartalizma07
18 Nisan 2009, 18:22
keyif verici, sinir stres için birebir, dikkatli olmak şart ama.
yazın canım sıkılınca atlarım motoruma tur atarım ve keyfim yerine gelir.

explosion999
18 Nisan 2009, 18:32
şu an motorum yok ama
yakıt ve olarak uygun olduğu için alıcam
inşallah

yt_servan
18 Nisan 2009, 18:51
araç sürücülerine gıcıklık olsun diye

asfalt meleği
18 Nisan 2009, 19:14
aslında şöyle bir seçenek de olmalıydı.. canıma kastım var ondan :P

NoVaRiX
18 Nisan 2009, 19:21
Bunu bir arkadaşımızın cümleleri çok güzel anlatıyor!

"Azrailler yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil; asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi.."

ugurapay
18 Nisan 2009, 19:54
İşe gidip gelirken trafiğe takılmadan ve araçta benden başka kimse olmadan özgürce ferah ferah yol aldığım için

Akileos
18 Nisan 2009, 20:06
seviyorum abi varmı diyeceğinnnn :):):):mrgreen:

Mixata_CBR
18 Nisan 2009, 20:16
ne bileyim çekiyorlar beni kendine onlar mıknatıs ben bir demir parçası:) benimki hastalık olsa gerek kardeşimdede aynı sorun var motosiklet hastalığı

Grayline
18 Nisan 2009, 20:22
Rüyalarımı Süsleyen Bi Sevda. :)

sero35
18 Nisan 2009, 20:41
EN BASTA BIR HOBI.bunun yanında trafıgın ılacı olması,park problemı olmaması,yakıtında arabaya gore dusuk olması bunları tetıklıyor tabıkıde.Şeref

onuray
18 Nisan 2009, 20:48
Kız arkadaş bulmak için:)

Grayline
18 Nisan 2009, 21:12

Hacı Sen Bu Yönden Mi Bakıyorsun Motora :)

ugur92
18 Nisan 2009, 21:26
kac arkadas hobi ile aşk arasında kaldı acaba :)

onuray
18 Nisan 2009, 21:54
Hacı Sen Bu Yönden Mi Bakıyorsun Motora :)

Yok hocam espriydi.2 yıllık evliyim zaten.Maşallah deyin:cherry:

Enduromania
18 Nisan 2009, 22:03
Motosikletin İsyanı sembolize ettiğini düşünüyorum,

Dağ taş gidiyorum,yakıt olarak da uygun,daha özgür bir araç...

Açıkçası bisikletle yapamayacağım şeyler için motosikleti tercih ederim,

1989'dan beri iki teker üzerindeyim...

hao_asakura
19 Nisan 2009, 00:43
motosiklet özgürlüktür.

nankör
19 Nisan 2009, 09:42
dört teker "BEDENİMİ" iki teker " RUHUMU" taşır...

otopsici
19 Nisan 2009, 10:02
bu anketi yapan arkadaşım teşekkür ederim yanlız yanlış yapmışsın
anketi şöyle değiştirebilirdin
"neden motora başladınız"
çünkü bütün motorcular sadece bir şey için motora başlar daha sonra anketteki bütün maddeler geçerli hale gelir öyle değil mi?

iskenderunlu
20 Nisan 2009, 17:57
ben asıl sebebi merak ediyorum yani?? o yüzden bu konuyu açtım bakalım zamanla üyelerimizin yazdığı cevaplarla ve verdiği oylarla sonuç belli olacak.
GÜNCELL

motorhocası
20 Nisan 2009, 18:07
O kadar çok neden var ki..., güvenlik bakımından tercih ediyorum:mrgreen: Sınırları bildikten sonra problem yok.

Seda
20 Nisan 2009, 18:17

Katılmamak elde değil. Aslında o sondaki 'bir aşk' seçeneğini 'kara sevda' olarak değiştirmek lazım. :)
Binmeden yaşayamadığım için biniyorum. Binmeden durabilsem kesinlikle Türkiye'de kullanmam sonumu bekleye bekleye ve hatta göre göre. (Ama bir yandan da Allah ayırmasın motorumdan tabi) [Yaman çelişkiler silillesi vallahi :cherry:]

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :P Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:

asfalt meleği
20 Nisan 2009, 18:30
Katılmamak elde değil. Aslında o sondaki 'bir aşk' seçeneğini 'kara sevda' olarak değiştirmek lazım. :)
Binmeden yaşayamadığım için biniyorum. Binmeden durabilsem kesinlikle Türkiye'de kullanmam sonumu bekleye bekleye ve hatta göre göre. (Ama bir yandan da Allah ayırmasın motorumdan tabi) [Yaman çelişkiler silillesi vallahi :cherry:]

Amaan.. allah göstermesin arkadaşım. sonunu göre göre değil, tehlikelerin farkında olarak diyelim.

aynı sofrada oturabileceğimiz insanları seçebiliyoruz ama aynı yolu kullanırken böyle bir seçim şansımız yok. tek beklentimiz kurallara biraz daha uyan, az da olsa sindirmiş tipler ama şimdilik sadece beklenti..

Kaza bela laflarını duymak istemiyorum artık. Zaten gündelik hayatımız, bir sürü basitliklerle, oyunlarla, insancıklarla dolu. Bir de bunları düşünerek kirletmeye ne gerek var. elimizde geldiğince dikkatli olmaya devam ederiz aklımız yettiğince, gittiği yere kadar da bineriz.. umarım 50li yaşlarında da burada laflayan bir çok insan olur aramızda.

TOP SPEED
20 Nisan 2009, 18:33
Motosiklet kullanmadan asla yaşayamam :cat:

Ramazan Can
20 Nisan 2009, 18:41

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :P Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:[/QUOTE]

bende istiyorum bende:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
,,,, güzel güzeli çeker........

sakinseytan
20 Nisan 2009, 18:54

hiç o yönden bakmamıştım işe yarıyomu bari :D

bende 2 teker bi hastalık bisikletle başladı motorla devam ediyo gezmeyi çok seviyorum ne bilim manyak bi alet bu motorlar :)

Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor :P Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi :queen:

şu son cümleden bi anlam çıkaramadım :) merakımı afbuyur

O kadar çok neden var ki..., güvenlik bakımından tercih ediyorum:mrgreen: Sınırları bildikten sonra problem yok.

ne güvenligi abi ya bunun neresi güvenlik vala ben kesin bi kac seneye kalmaz gene bi taraflarımı kırarım bunun heryeri güvenlik olsa nolur ya ip üstünde sürüyoruz :)

TORAMAN
20 Nisan 2009, 19:03
Bir aşk şıkkını oyladım bunu eşim çok iyi bilir.:)

Tabiiki eşim önce gelir ama motosiklet sevdam azalacağına çoğalıyor Gencay arkadaşım "umarım 50 li yaşlarda burada laflayan çok olur" demiş işte birisi benim.(yaş 47):cherry:

sakinseytan
20 Nisan 2009, 19:07

Tabiiki eşim önce gelir ama motosiklet sevdam azalacağına çoğalıyor Gencay arkadaşım "umarım 50 li yaşlarda burada laflayan çok olur" demiş işte birisi benim.(yaş 47):cherry:

darısı başımıza 27 benim yaş 47 me gelincede burda olurum inş :D

asfalt meleği
20 Nisan 2009, 19:33

iyi o zaman sizin 3 benim 19 senem kalmış :)

motorhocası
20 Nisan 2009, 19:48
ne güvenligi abi ya bunun neresi güvenlik vala ben kesin bi kac seneye kalmaz gene bi taraflarımı kırarım bunun heryeri güvenlik olsa nolur ya ip üstünde sürüyoruz :)

Benim tafik politikamda trafikten sıyrılmak geliyor ne kadar önümde sağımda solumda araba yoksa o zaman içim rahatlıyor.
Otomobille bu mümkün değil , yaramazlık yapamıyorum:mrgreen:

tubis
20 Nisan 2009, 19:55
Yıllardır bu sitede bunun nedenini anlata anlata bitiremedik yau. :mrgreen:

asfalt meleği
20 Nisan 2009, 20:06

demekki aslında anlatılamayan bir şey var :)

iskenderunlu
20 Nisan 2009, 20:06

:queen:
herlade eski konular kapanmış

melcor09
20 Nisan 2009, 20:09
motosiklet cok guzel bir hobi yeni sosyal ortamlara girme anahtarı dostluklara baslama noktası ve tabiiki birkere tutuldugunda kurtulamadıgın bir ask o, cok seviyorum motorumu bugun hastayım hastaneye gittim muayene oldum grip malum bu mevsimin hastalıgı hastaneden cıktım esimi de alıp motorumu koydugum ailemin evinin altındaki garajıma gittim ve onu gordum hergun gormek istiyorum onu calıstırdım sesisini dinledim sonra eve geldim simdi de istirahat yani motor hem hobi hemde ask bana gore motosiklet zevk isi huzur isi...

anılyuksel
20 Nisan 2009, 21:18
bu anketteki güç ile ilgili şık hariç hepsi bana tutuyo ama oyum aşk tan yana oldu

xterkan
20 Nisan 2009, 21:55
anketteki bütün şıklar çoğu motorcu için geçerli şıklar az bile kalmış :) tek şık yetersiz olur :)

onuray
20 Nisan 2009, 22:14

Bir an resminizi görmedim."Vay be ne kadar şanslıymış,kimki bu acaba derken bir barktımki:queen: Bende hep çok yakışıklı arkadaşlara artçılık yaptım.İsimlerini açıklamak istemiyorum:P

tatlisert45
20 Nisan 2009, 22:19
aşk ve hastalık...

ALİ DEMİR
20 Nisan 2009, 22:21
hobi , kolaylık , özgürlük , farklılık falan filan... güzel dir yaa motor:mrgreen:

Sj's
21 Nisan 2009, 02:06
Bir sürü sebebim var:

1- A noktasından B noktasına en pratik şekilde vardığım için.
2- Bu işi en fazla otobüs biletine denk gelen benzin masrafıyla gerçekleştirdiğim için.
3- Özellikle açık havalarda motosikletle gezmenin yerini başka hiç bir şey tutmadığı için
4- Park sorunu olmadığı için
5- Kullananlara özel bir kültüre mensup olduğum, yolda kalacak olursam 1 saate kalmadan diğer motosikletçi ruhuna sahip insanlar sayesinde başıma hiç bir şey gelmemiş gibi yoluma devam edebildiğim için (en çok bunu seviyorum :) )

tomass
21 Nisan 2009, 02:31
otozomal dominant geçen bir hastalık desem :cherry:

iskenderunlu
21 Nisan 2009, 02:34
vay herekesin ilk alırkenki hikasi farklı tabe:mrgreen:

Seda
21 Nisan 2009, 12:36
...
şu son cümleden bi anlam çıkaramadım :) merakımı afbuyur
...

Spor motorların arkasında hiç çirkin kız görememe geyiği vardır ya, oradan dem vurdum. Hani bende bunu bozmadım mânâsında :P Ama şimdi Allah var hakikaten hepsi güzeldi arkadaşlarımın :queen:

Bir an resminizi görmedim."Vay be ne kadar şanslıymış,kimki bu acaba derken bir barktımki:queen: Bende hep çok yakışıklı arkadaşlara artçılık yaptım.İsimlerini açıklamak istemiyorum:P

İki bayan o kadar da kötü görünmüyor ama yalvarırım erkek erkeğe SS'e binmeyin :queen:

canali
21 Nisan 2009, 13:00
Onu sürerken başka bişeyler düşünmene izin vermiyor, üzerinde gerçekten yalnız başına kalabiliyorsun, ama istersen arkadaş da edinebiliyorsun, hata affetmeyecek kadar hırçın ama sürücüsüyle bütünleşecek kadar da uyumlu, teknolojisine, performansına, duruşuna hayranım ayrıyeten.
Bir pazar sabahı motorumu yıkayıp, güzelce bir cila atıp, sonra karşısına geçip seyretmek tarifi zor bir keyif veriyor...

fullthrottle
21 Nisan 2009, 13:17
herseyden once ruhumu rahatlatıyor, motorumla benim aramda resmen oluşan bağ, gunboyu yasadiğim insan ve cevre kosullarinin beni delirten etkilerini fiziki ve mental olarak bedenimden söküp atıyor. yaşadığımız beton yığının ve asfalt karmaşasının içinde gerçekten de kendimi özgür hissedebilmemi ve gözümün gördüğü yere gidebilmemi sağlıyor. yüzümde hep bir güler yüz ve içimde hep bir hoşgörü oluşturuyor. Hiçbir yere ait olmayan insanlar grubuna ait olmak gibi bir ironisi var. ses, koku ve görüşümün dikkat oranını hep yüksek tutuyor, farkındalık oluşturuyor.
ay lav yu len motor!