PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoru üstüne al diyor.

Sovereign_Kh
17 Nisan 2009, 23:06
2 ay öğrenmek için mondial cup motor aldım, o zaman adamla konuşmuştuk ben bunu üstüme almam 2 ay sonra satarız diye, 1 ay oldu şimdi adam arıyor ya üstüne al, yada satalım diye, ben şimdi bu motoru üzerime almasam bu herhangi bir suç teşkil eder mi ? Adam beni biliyor ben adamı biliyorum. Bu motoru üstüme alıp boşu boşuna masraf yapmaya gerek yok, 3 ay sonra büyük bir motor almak istiyorum...

Yada şimdi bunu satıp, çin malı race tarzı ufak motorlar var 125 lik birazda onlarda mı takılsam diyorum 2005 modelin 0 ı 2250 falan dedi bi arkadaş 2009 larıda gerçi 3 bin lira olması lazım.Bi tane 2. el alsam tavsye edermisiniz ??? Bide 2006 modellerin 2. elleri ne kadardan gidiyor? Tavsiye ederseniz kütahya çevresinden satmak isteyen var mı ?

kartalizma07
17 Nisan 2009, 23:08
çin malı falan alma kardeşim ybr al daha iyi. sonra pişman olursun ben gibi. zor satarsın

STeReO
17 Nisan 2009, 23:11
eğer 1 ay sonra motor alacaksan üzerine alıp masraf yapmaya gerek yok. Adam acele et diyorsa ya hemen sat ya da geri ver. O sizin aranızda ki mesele. Motor konusunda ise imkanın varsa çin malı alma.

Sovereign_Kh
18 Nisan 2009, 02:15
tamam arkadaşlar sağolun çin malı konusunda, ybr nin de tipi kötü, biraz bekleyip cbr almak lazım ama sabredemiyor insan...

asfalt meleği
18 Nisan 2009, 02:45
bence geç karşısına böyle anlaşmamıştık de. eğer sana uymuyorsa geri al kendin sat beni bulaştırma dersin.

motosikletin kötüsü olmaz arkadaşım.
ya sabredeceksin yada en düzgün seçim olan ybr yada cg125 e bakacaksın..
tabi keyif senin keyfin ama..