Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yapanlar kervanına bende katıldım...
Selam.
Bu gün galiba benim için şanssız bir gündü. Sabah bir görüşme için avcılara gittim. İşimi halledip dönüşte avcılar yonyolda işyeri olan bir arkadaşıma uğrayacaktım. Yanyola girip ilk işikları geçtim. Benim istikametim topkapı tarafıydı.Tam migrosun önüne gelmiştim ki avcılar istikametine giden beko firmasına ait bir iveco kamyon birden dönüş yaparak migrosun yanındaki sokağa girmeye kalktı. Ben frenle birlikte konrnaya bastım.Hızım 45-55 km arası. Kamyon ilk önce durdu ben önünden geçeyi planlarken gaza bastı. Bende motoru diğer arafa kırıp arkasınden geçmeyi denedim fakat kurtaramadım. Kamyonun arkasına çarptım ve o sırada sağ elim motorla kamyonun arasına sıkıştı. Sonuç kopuk bir serçe parmağı.. Sağ elimin serçe parmağı yarısından koptu. Kamyon tabiki durmadı. Ben plakasını almak için peşinden koştururken parmağımın halini gördüm. Hastaneye gittik ve parmak çok zarar gördüğü için kurtaramadık.
İlk söyleyeceğim şey arkadaşlar lütfen çok dikkatli olun, istanbulda motor kullanmak ölüme meydan okumak gibi birşey. Ben kendimi şanşlı sayıyorum çünkü çok yakın bir zamanda Onur SUAL'ı kaybettik.Onun şokunu atamadan şimdide parmağı vardik bu katil sürücülere...
Neyse bir diğer isteğim avcılarda 4 adet beko bayii var ve hepsinin araçları tanıma uymuyor. Ayrıca bayilerin dediğine göre o araçlar fabrikanın dağıtım araçlarıymış. Elimin acısı biraz dinsin fabrikaya gidip o aracı arayacağım. Bu arada bekoda çalışan biriler varsa ve bana yardım edebilirse çok sevinirim. Ya bu arada sol elle yazmak ne zormuş :) Tekrar ediyorum arkadaşlar motor kullanırken azami dikkat edin ve korumasız asla çıkmayın...
tr.davutak
17 Nisan 2009, 02:03
kardeşim ya çok geçmiş olsun allaha şükür ki bu kazadan sonra burdasın.
allah ım kazadan beladan uzak tut bizleri amin inşallah
bat_boy
17 Nisan 2009, 02:05
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE ARKADAŞIM :rendeer:
allah daha kötülerinden korusun valla :pale: ve dediğin gibi istanbulda motor kullanmak ölüme meydan okumak ne yazık ki :pr::pr:
seytans
17 Nisan 2009, 02:07
geçmiş olsun arkadaşım ne denirki artık ya seni şuan en iyi anlıyan benim buna emin ol şubatın sonunda sana yapan aynısını bana yaptı şuan 4 tane kırığım var sağ bacağımda sana hala onun acısıyla yazıyorum...olan gene bize oluyor...:pr::pr::pr: tekrar tekrar geçmiş olsun..allaha şükret neler çektim inan bana...acil şifalar diliyorum sana...:rendeer:
cometgt
çok geçmiş olsun arkadaşım kopan yeri yerine dikemedilermi yoksa çok mu geç kalındı
kuyucadısı
geçmiş olsun plur
Allah beterinden korusun
mirty
17 Nisan 2009, 02:09
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah. Bugün bende 3 tane kaza atlattım ikisinde otomobiller kırmızı ışıkta geçti hep son anda kurtardım, birinde sağdan beni göre göre yola çıktı ondada sol tarafa atladım. Başka bi arkadaşımada taksi çarptı bugün :pr::pale: tekrardan çok geçmiş olsun
TORAMAN
17 Nisan 2009, 02:11
Geçmiş olsun arkadaşım.
Allah şifa versin.
aargh
17 Nisan 2009, 02:12
Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Kopuk bir parmağım yok ama, bir tane el baş parmağım küçükken geçirdiğim bir kaza sonucu sakat kaldı. Görüntülerden birşey anlaşılmasa da işlevsel açıdan tam randıman alamıyoruz çünkü parmağımın ortasındaki eklem yerinden bükemiyorum. Belki bire bir aynı örnek olmasa da işlev kaybının benzerlik taşıdığını düşündüm. Demek istediğim zamanla alışıyorsun, çok büyük bir kayıp olarak görmemeni tavsiye ederim.
bir örnek daha; dayımın el yüzük parmağı ortasıdnan kopmuştu. Daha sonra herhangi bir sorun yaşamadı. Dilerim daha büyük kayıplar asla ama asla yaşamayız.
Tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Maalesef parmağın eklem yerleri çok hasar görmüş toplayamadılar. Neyse buna da şükür, fakat sağlam acıyor şu an...
TORAMAN
17 Nisan 2009, 02:14
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Maalesef parmağın eklem yerleri çok hasar görmüş toplayamadılar. Neyse buna da şükür, fakat sağlam acıyor şu an...
Biraz istirahat et kendini fazla yorma inşallah kaçan kamyoncuda bulunur.
osmanka2000
17 Nisan 2009, 02:16
Çok geçmiş olsun arkadaşım, ALLAH beterinden korusun.
Jagadam
17 Nisan 2009, 02:17
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Bul o kamyonu, tazminat davanı aç.
greenbull
17 Nisan 2009, 02:17
dört gözle fotoğrafları bekliyoruz.
AYBERK
17 Nisan 2009, 02:31
plur...
tekrardan çooook geçmiş olsun,duyunca çok üzüldüm...
en kötüsü,en beteri böyle olsun...
allah acil şifalar versin.....
berk_r1
17 Nisan 2009, 02:39
Çok geçmiş olsun üzüldüm gercekten ,işte bazen tek taraflı dikkatli olmak ta yetmiyo ,neyaparsan yap birisi cıkıyo böyle ,benim başımada cok geldi anlıyorum senı ,benzeri bişey yaşadım bayan sürücü bi arkadaş olayın kahramanı ,genelde bayanlar muhteşem derece nizami kullanırlar zaten:) bu arkadaş kendini aşmış ve aracı kullanırken üzerindeki kazagı degiştirebiliyodu :cat:beklemiyodum bianda kırdı Range Roverını üzerime kacamadım sıkışıktıda yol kaldırımdan sekerek türk hava yolları şeklinde bi uçuş deneyimi yaşadım ,hakkını yemiyim benimki kacmadı insaflı cıktı :P
çok çok geçmiş olsun bende biraz önce kaza atlattım yada yaptım diyelim ama ucuz atlattım
mczaga
17 Nisan 2009, 03:45
büyük geçmiş olsun peşini bırakma böle şlerin.
axoyum
17 Nisan 2009, 03:49
geçmiş olsun arayı soğutmadan peşini bırakma hatta bulduğunda dava aç
Alkan1970
17 Nisan 2009, 03:50
bence rapor alip emniyette sikayette bulunsan daha iyi degilmi?
memleket bu tip hainlerle dolu.
gecmis olsun
thecoolzzz
17 Nisan 2009, 04:27
geçmiş olsun arayı soğutmadan peşini bırakma hatta bulduğunda dava aç
arkadaşa katılıyorum ve öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
fakat hocam bu durumda bile cok pozitif görunuyorsunuz buda güzel ama herkeste sanki fazla bi rahatlık var.hatta sizde bile.yani nolcak bi parmak kopmus gibi konusuyonuz.ciddi olması için kafa mı kopması gerekiyo.abi moralini bozmak istemem ama parmak gitmiş ya.bu kadar sakin olma.suçluların cezalarını çekmeleri için elinden geleni yapmanı isterim.yanlış bişey söylediysem özür dilerim ama benim görüşüm böyle.
Sinan Er
17 Nisan 2009, 04:36
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
kardeşim çok geçmiş olsun
içim eridi okurken.
Allah beterinden saklasın
THE_LANCET
17 Nisan 2009, 04:46
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. O şerro'da bulunur inşallah bir an önce. Sıcağıyla ilgilenin olayla. Deveye diken, İnsana sss... seven yaranıyor derler.
< iLk@yy >
17 Nisan 2009, 04:46
bence rapor alip emniyette sikayette bulunsan daha iyi degilmi?
memleket bu tip hainlerle dolu.
gecmis olsun
şikayette bulunamazsın çünkü nalet olsunki yasalarda kasalı kamyon kamyonet ve minibüslerin arkasına bile park ederken görünür bi şekilde aracını koymak zorunda olduğun yazıyor yani adam seni aynalardan görmüyorsa ve geri geri gelip sana çarptıysa bile sen suçlusun yada yolda giderken sağdan soldan kasayı taktı kamyonun yada neyse o aracın yine bir suçu yok yani kaza aracın kasasıyla olan bir temasla olmuşsa kasalı aracın bir hata kusuru yok kısaca...
bi yoğurtçu firmasının dağıtımında çalışan arkadaştan biliyorum bunları yazın bi işte öğrenmiştim ....:farao:
arkadaşa katılıyorum ve öncelikle geçmiş olsun diliyorum.
fakat hocam bu durumda bile cok pozitif görunuyorsunuz buda güzel ama herkeste sanki fazla bi rahatlık var.hatta sizde bile.yani nolcak bi parmak kopmus gibi konusuyonuz.ciddi olması için kafa mı kopması gerekiyo.abi moralini bozmak istemem ama parmak gitmiş ya.bu kadar sakin olma.suçluların cezalarını çekmeleri için elinden geleni yapmanı isterim.yanlış bişey söylediysem özür dilerim ama benim görüşüm böyle.
arkadaş moralini bu kadar yüksek düzeyde tutarken negatif olman yerindemi sence?
kardeşim çok geçmiş olsun
içim eridi okurken.
Allah beterinden saklasın
resmen kendi parmağım kopmuş gibi oldum bi an hayal edince...
çok geçmiş olsun arkadaşım allah kaza bela kimsemize göstermesin:cat:
Darkkiller
17 Nisan 2009, 04:55
çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm...
ne olursa olsun dava aç kaybetsen bile en fazla davayı kaybedersin ki çarpıp kaçtığı için gerekli cezayı biz keseriz yeterki adamı bulalım...
ayrıca bir firma ismi vermişsin direk genel müdürlüğüne ulaş...
hızlıcesi2
17 Nisan 2009, 05:03
çok geçmiş olsun kardeşim :pale:
iptaluyelik01
17 Nisan 2009, 06:21
Bütün moral sıfır olduu hatta eksilerde offf :(
Geçmiş olsun arkadaşım Allah daha beterinden saklasın
Shrieker
17 Nisan 2009, 06:46
Geçmiş olsun :pale: Çok üzüldüm olacak şey değil :salut:
Bu arada eldiven takıyor muydun ? Takıyor idiysen hangi eldiven bu detayı merak ettim, yazabilirsen sevinirim.
halilihsan
17 Nisan 2009, 08:31
250 gtr cilere ne oluyor bu gün iki kaza üst üste Allah hayır etsin
ugurapay
17 Nisan 2009, 09:00
Gercekten üzüldüm arkadasım büyük geçmiş olsun allah beterinden sakınsın seni ve bizleri
canercamalan
17 Nisan 2009, 09:15
çok geçmişolsun abicim o kamyonlar beylikdüzündeki fabrikanın kamyonlarıdır büyük ihtimalle
By_StaR
17 Nisan 2009, 09:44
Dostum Büyük GEçmiş Olsun ya.. İstanbul Zor be Abi.
hell24
17 Nisan 2009, 09:47
kardeş çok büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
cousinecruis
17 Nisan 2009, 09:54
çok geçmiş olsun arkadaşım. Parmağın iyileşince fabrikaya gidip hasarlı aracı bulabilirsin kanaatindeyim.
ARBETUS
17 Nisan 2009, 09:55
Selam.
Bu gün galiba benim için şanssız bir gündü. Sabah bir görüşme için avcılara gittim. İşimi halledip dönüşte avcılar yonyolda işyeri olan bir arkadaşıma uğrayacaktım. Yanyola girip ilk işikları geçtim. Benim istikametim topkapı tarafıydı.Tam migrosun önüne gelmiştim ki avcılar istikametine giden beko firmasına ait bir iveco kamyon birden dönüş yaparak migrosun yanındaki sokağa girmeye kalktı. Ben frenle birlikte konrnaya bastım.Hızım 45-55 km arası. Kamyon ilk önce durdu ben önünden geçeyi planlarken gaza bastı. Bende motoru diğer arafa kırıp arkasınden geçmeyi denedim fakat kurtaramadım. Kamyonun arkasına çarptım ve o sırada sağ elim motorla kamyonun arasına sıkıştı. Sonuç kopuk bir serçe parmağı.. Sağ elimin serçe parmağı yarısından koptu. Kamyon tabiki durmadı. Ben plakasını almak için peşinden koştururken parmağımın halini gördüm. Hastaneye gittik ve parmak çok zarar gördüğü için kurtaramadık.
İlk söyleyeceğim şey arkadaşlar lütfen çok dikkatli olun, istanbulda motor kullanmak ölüme meydan okumak gibi birşey. Ben kendimi şanşlı sayıyorum çünkü çok yakın bir zamanda Onur SUAL'ı kaybettik.Onun şokunu atamadan şimdide parmağı vardik bu katil sürücülere...
Neyse bir diğer isteğim avcılarda 4 adet beko bayii var ve hepsinin araçları tanıma uymuyor. Ayrıca bayilerin dediğine göre o araçlar fabrikanın dağıtım araçlarıymış. Elimin acısı biraz dinsin fabrikaya gidip o aracı arayacağım. Bu arada bekoda çalışan biriler varsa ve bana yardım edebilirse çok sevinirim. Ya bu arada sol elle yazmak ne zormuş :) Tekrar ediyorum arkadaşlar motor kullanırken azami dikkat edin ve korumasız asla çıkmayın...
Dostum geçmiş olsun. Bayilerin dediği gibi o kamyonler ana depolardan dağıtım yapan kamyonlar. Keşke plakasını alabilseydin. İşimiz daha kolay olurdu. Şimdi bu kamyonların mal çektiği bir kaç depo var.Avrupa yaksında Çatalca ve Esenyurt'ta depo var. Anadolu yakaısnda ise Samandıra Çayırova(fabrika) ve Pelitli depoalrı var. Arçelik(Beko ile aynıdır)'in fabrikaları 1 tane değil bir kaç tanedir. Beylikdüzün'de Grundig olarak geçer TV fabrikası var. Çayırova'da çamaşır makinası fabrikası var Bolu'da fırın Eskişehir'de Buzdolabı, Ankarada'da da Bulaşık makinası işletmeleri var.Fabrikalardan depoalra daha büyük kamyon ve tırlar mal çeker. Ivecolar bayilere dağıtmak üzere depolardan alır. Dediğim gibi Plakası olsaydı elimizle koymuş gibi bulur burnundan fitil fitil getirtirdik. Ama cidden kasaplar iyicene arttı. Bu şahıslarla aynı şirkette olmam benimde kanıma dokunuyor. Bana MSN yolu ile ulaş neler yapabilecğeimize bakalım.
bw_gebze@windowslive.com
Sağlıcakla.
jesse
17 Nisan 2009, 09:57
alahım ..şaka gibi ya.. çok geçmişolsun dostum.. inan içim ezildi.. yazarken bile tuhaf oldum .. nasıl bir şok bu .. bu işin peşini bırakma ... kazaya karışan bi araç sonunda suçlu kimdir nedir bunun bi önemi yok.. neden kaçtı ? bunun önemi var... .. nekadar haklı olursa olsun .. kaçmamalıydı .. muhakkak araştır. firmaya gidip şahısları bul .. ...
çok büyük geçmiş olsun .. allah beterinden saklasın .. ama genede zor bi durum .. keşke bi müdahale olsaydıda . hasar gören parmagına ameliyat vs. uygulanabilseydi .. çok üzüldüm :(
siyahatmaca
17 Nisan 2009, 10:00
Geçmiş olsun.... Allah acil şifalar nasip etsin....
juniyear
17 Nisan 2009, 10:02
çok geçmiş olsun:rendeer:
dagulapeyi
17 Nisan 2009, 10:07
Çok geçmiş olsun arkadaşım.parmağın için çok üzüldüm.Ama daha büyük bir hasar olabilirdi kazanda.Allah korumuş.tekrar geçmiş olsun.
serkanzat
17 Nisan 2009, 10:08
çok geçmiş olsun,çok üzüldük ama bunada şükür dediğin gibi onur sualp ve niceleri feci şekilde aramızdan ayrıldılar.acil şifalar diliyorum.
Endurocu01
17 Nisan 2009, 10:12
geçmiş olsun,daha kötüsü olabilirdi,allah korumuş
Lebowski
17 Nisan 2009, 10:16
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
voyagerx
17 Nisan 2009, 10:18
Geçmiş olsun. Çok feci bir kazaymış, parmağın geri dikilememesi kötü olmuş. En azından serçe parmağı olması teselli edici.
Şenonar
17 Nisan 2009, 10:19
Çok geçmiş olsun ya içim gitti valla parmağın kopmasına acil şifalar :pr::pr: :rendeer:
Luxor
17 Nisan 2009, 10:24
çok çok büyük geçmiş olsun arkadaşım, yazını dehşetle okudum
bu derece sorumsuz insanlara sahip bir ülkede yaşadığım için artık utanmaya başladım
olayın kesinlikle peşini bırakma, mutlaka bir şekilde ver cezasını...
chatkut
17 Nisan 2009, 10:24
geçmiş olsun , acil şifalar dilerim :salut:
Ramazan Can
17 Nisan 2009, 10:30
çooook geçmiş olsun,duyunca çok üzüldüm...
en kötüsü,en beteri böyle olsun...
allah acil şifalar versin
askon
17 Nisan 2009, 10:31
geçmiş olsun arkadaşım sabah sabah ınan cok uzüldüm yanı motordan bu sürücüler yüzünden soğuyoruz bazen bize ne zaman nerde ne olablır pıskolojisi oluşmaya başladı.
HAZER
17 Nisan 2009, 10:35
geçmiş olsun..Allah beterinden korusun
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO