Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yapanlar kervanına bende katıldım...
yeschim
17 Nisan 2009, 21:37
Allahım bu nedir yaaa bu nasıl iştir ben artık anlamıyorum, sakın peşini bırakma bu olayın! Çok geçmiş olsun daha kötü bişey olmamış dicem ama hay Allah çok üzüldüm :pale: İçim kalktı okurken Allah cezalarını versin pislik herifler ..
facia42
17 Nisan 2009, 21:40
geçmiş olsun Allah kolaylık versin sana arkadaşm
lijoluna
18 Nisan 2009, 02:12
allah beterinden saklasıın geçmiş olsun kardeşim
emekkoray
18 Nisan 2009, 02:19
çok çok geçmiş olsun.. umarım cezasız kalmaz bu yaptığı..
turkfan
18 Nisan 2009, 02:24
geçmiş olsun
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Ağrılarımdan dolayı pek nete giremiyorum. Bu arada bir gelişme büyük ihtimal migrosun kameraları olayı görüntülemiş pazartesi günü karakoldan yazı alıp görüntülere bakmaya gideceğim. Umarım plakayı bulabiliriz. Bu arada ziyaretime gelen ve olayı telefonla duyan arkadaşlarım bu durumuma inanamıyorlar. Herkes nasıl bu kadar sakinsin diyor :) Sonuçta olan oldu ve karamsar olmanın bana zararı dokunacak,esasında bn bile bu sakinliğime anlam veremiyorum zaman zaman ama biraz polyannacılık oynayıp olayların iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Bu forumda hepimiz çok kötü kaza haberlerine şahit olduk. Benim şu anda bunları yazıyor olmam bile benim için bir şanş.
Bu arada benim ennnn büyük hatam,kısa mesafe olmasından dolayı eldiven takmamam. Bu olaydada motosiklette kısa mesafe diye bir kavram olmadığını öğrenmiş olduk. Herkese tekrar teşekkür ederim. Kazasız sürüşler arkadaşlar,herkes çok dikkatli olsun...
degisimgsm
18 Nisan 2009, 17:47
abi geçmiş olsun insanlar gittikçe katil oluyor şerefsizler.
yt_servan
18 Nisan 2009, 18:49
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
dorlion
18 Nisan 2009, 19:31
Geçmiş olsun :(
Mixata_CBR
18 Nisan 2009, 20:02
abi çok geçmiş olsun inşallah son kazan olur ne diyeyim parmak konusunda bişey söyleyecem bizim burda bi abi var mez 251 motor kullanıyor abinin sol elinde baş parmak hariç hiçbiri yok askerde elinde mayın patlamış o elle motor kullanıyor arasıra içimden diyorum bu abi bu şekil böyle motor kullanıyorsa kim bilir parmakları olsa nasıl kullanır çokda süper kullanıyor hareketler falan yapıyor tekrardan geçmiş olsun abi
mator
18 Nisan 2009, 20:30
geçmiş olsun
bugün bende kaza yaptım benim sol ayağımda ezikler var okadar Allha şükür fakat motorumda hasar var sevise gittim oradaki arkadaş eksperlerin kusuru bende bulacaklarını söyledi '' bölünmüş yolda giderken T kavşağı var ben düz istikamette gidiyorum araba benim önümden kendi solundaki yola girdi bana göre önümden geçip sağa giriyordu ben yavaşladım fakat arabanın sağ ark tampon köşesine çarptım '' servisteki arkadaş araba geçmiş o yüzden kusur sende diyor krokinin fotoğrafını yükleyemedim fikirleriniz nedir
baklawah
18 Nisan 2009, 20:56
geçmiş olsun arkadaşım, diğer kaza yapan arkadaşlara da tabii. motorumu almaya gün sayarken şu kaza haberlerini gördükçe içim ürperiyor. zaten evdekiler başladı motor alırsan hakkımızı helal etmeyiz triplerine; herşeye rağmen alıcam ama gerçekten ürküyorum. ben sizler kadar sabırlı değilim; beni zor durumda bırakacak araç sürücüsünün başına çok kötü şeyler geleceği kesin...
ugur92
18 Nisan 2009, 21:31
gecmis olsun.. bu nedir ard arda iki s&t ... Allah beterinde korusun ..
Shrieker
21 Nisan 2009, 13:56
Bu arada benim ennnn büyük hatam,kısa mesafe olmasından dolayı eldiven takmamam.
Ahhh kardeşim ahhh :pale:
Umarım kamera kayıtlarından bulursun o ayıyı...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO