PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yapanlar kervanına bende katıldım...

Sayfa : 1 [2] 3

mtk
17 Nisan 2009, 10:42
allah acil şifalar versin, umarım suçluyu bulur hakim karşısına çıkarırsın.. çok üzüldüm..

yürekçe
17 Nisan 2009, 10:43
ÇOK BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.... durmak, gitmekten daha önemlidir derim hep...
yeter ki duracağın yeri ve mesafeyi iyi ayarlamak lazım dicem ama olan olmuş.... çok şükür ki hala aramızdasın. her işte bir hayır vardır. hayatını tamamıyla sekteye uğratacak kadar bir özrünün kalmaması çok büyük lütuf...
şükrü ve duayı eksik etmemek lazım ....

alix35
17 Nisan 2009, 10:57
geçmiş olsun... inşallah o aracı bulursun...insanlarda hiç vicdan yokmu acaba.:silent::silent: allah korumuş büyük hasarlar da olabilirdi...acil şifalar dilerim..

by_001
17 Nisan 2009, 11:05
geçmiş olsun..:pale: iveconun peşini bırakma...!!:pr:

AYGÜL
17 Nisan 2009, 11:08
büyük geçmiş olsun
Allah daha beterlerinden korusun hepimizi

Lucifercod
17 Nisan 2009, 11:13
geçmiş olsun dostum :pale:

Ozcan
17 Nisan 2009, 11:17
Geçmiş olsun arkadaşım, ucuz atlatmışsın, bende büyükçekmece - gayrettepe gidiyorum her sabah e5 den.

Saygısız o kadar sürücü varki. Sağ şerit çok güvensiz, özellikle girişler ve çıkışlar, dönüşlerde kesinlikle motosikleti görmüyorlar ve üstelik ani ve sinyalsiz dönüyorlar.

Garip ama sol serit biraz daha emniyetli ( olmaması gerekirken ) buradaki araçlar genelde motosiklete fazla yaklaşmıyor. Giriş çıkış da olmadığı için tek risk seni soldaki çelik halatlara ( ölüm halatları ) yapıştıracak bir sürücü.

Olum halatlarından çekindiğim için orta şeridi kullanıyorum. Burada da en büyük risk sol şeritten hızla en sağ şeride geçip zik zak yapan cellat lar.

BEYNIMLE SÖYLE BİR ANLAŞMA YAPTIK O MOTORU KULLANIYOR ( GERÇEKTEN BEN FARKINDA DEĞİLİM O KULLANMAK İÇİN GEREKLİ HAREKETLERİ YAPIYOR ) BENDE TÜM ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ KOLLAMAYA ÇALIŞIYORUM. AMA NEREYE KADAR.

Tüm motorcu arkadaşlarıma emniyetli ve güvenli sürüşler dilerim.

kurubuz
17 Nisan 2009, 11:21
Büyük geçmiş olsun. Eldiven var mıydı ?

Rahmetli babam hep söylerdi : Korna çalıp selektör yapacağına frene bas.

Haklı olman birşey değiştirmiyor şu durumda, sen haklısın o haksız, o sağlam ama senin parmağın koptu....

canicellat
17 Nisan 2009, 11:21
cok gecmis olsun Allah acil sifalar wersin

STeReO
17 Nisan 2009, 11:25
kardeşim büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korumuş. Şu araçlarla inatlaşmamak lazım yol verin gitsin nereye gidiyosa, yok önunden geçerim ya da yanında geçerim diye düşünmeyelim lüfen..

Hay.alper.est
17 Nisan 2009, 11:31
Büyük geçmiş olsun beterin beteride vardır serçe parmağın zarar görmüş gönül isterdiki hiç bir çizik almadan kurtulman.

Bİrde Eldiven kullanıyormuydun.:silent:

cevran07
17 Nisan 2009, 11:34
çok çok geçmiş olsun cenabı hak büyük kazalardan korusun

eftelya
17 Nisan 2009, 11:35
çok geçmiş olsun :(

HAZER
17 Nisan 2009, 11:36
geçmiş olsun Allah beterinden korusun

MEGAN66
17 Nisan 2009, 11:40
Offffff çok kötü olmuş, çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun, yazık olmuş. Sürücüde Allahından bulur inşaallah.

Akileos
17 Nisan 2009, 11:52
çok geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan var diyelim ...

sakinseytan
17 Nisan 2009, 11:52
çok soguk kanlı anlatmışsın çok üzücü olay kaza vs degil ya sorun sorun saglıgımızdan olması böle kansızlar yüzünden saglıgımızı kaybetmemiz sorun çok geçmişolsun Allah beterinden saklasın motor kullanıpta kaza yapmıyacak biri daha görmedim ben bile kendimden cok emindim ama olan oldu inşallah kısa sürede saglıgına kavuşursun

OGLUMVE BEN
17 Nisan 2009, 11:57
geçmiş olsun arkadaşım en kötü kazan bu olur inş:rendeer:

Kori
17 Nisan 2009, 12:30
Cok gecmis olsun, Allah beterinden korusun...

kazurat
17 Nisan 2009, 12:34
Owww usta içim sızladı valla büyük geçmiş olsun :(

marefb
17 Nisan 2009, 12:37
çok büyük geçmiş olsun

B-A-N-U
17 Nisan 2009, 12:39
Çok geçmiş olsun...

dark_face
17 Nisan 2009, 12:56
çok geçmiş olsun dostum..

nankör
17 Nisan 2009, 13:08
geçmiş olsun plur

xterkan
17 Nisan 2009, 13:09
ALLAH acil şifalar versin kardeş geçmiş olsun

istanbulccc
17 Nisan 2009, 13:16
Çok geçmiş olsun dostum sakın işin peşini bırakma, bu gibi şerefsizlere haddini bildirmek şart

zenon
17 Nisan 2009, 13:17
Öok öok gecmiş olsun gercekten cok üzüldüm umarım sorumluları bulabilirsiniz.

CBR- KADİR
17 Nisan 2009, 13:27
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN :pale:

GKN
17 Nisan 2009, 13:47
kardeş geçmiş olsun , allah beterinden korusun ne diyelim..

aYe
17 Nisan 2009, 14:08
Çok geçmiş olsun.:pale:

osmaniyeli
17 Nisan 2009, 14:31
parmağın mı koptu off off çok geçmiş olsun:pale: ama anlatırken çok rahat anlatmışsın gülerek

extreme1925
17 Nisan 2009, 14:50
çok geçmiş olsun,dikkatsiz sürücüler yüzünden her geçen gün birimiz zarar görüyoruz.Allah beterinden saklasın :pale:

Makine
17 Nisan 2009, 14:53
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Peşini bırakmayın bu işin. Bu katillerin hesap görmesi gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun.

starblazer
17 Nisan 2009, 14:55
Geçmiş olsun. Diyecek bişey yok inşallah kamyonucuyu bulursunuz .
Takozdan şöför yaparsan boyle olur . Beko gibi biyer bu tip adamları nasıl işe alıyor .

aykan
17 Nisan 2009, 14:59
kardeş büyük geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın yalnız peşini bırakma bul ve hesap sor o dangalağa....

jönysf
17 Nisan 2009, 15:15
geçmişolsun babacan. Allahım daha kötülerinden korusun.

engineng
17 Nisan 2009, 15:16
büyük gecmis olsun kısa zamanda toparlanman dileğiyle

kadir_3483
17 Nisan 2009, 15:17
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

VaScO1925
17 Nisan 2009, 15:17
of kardeşim geçmiş olsun.

geçmiş olsun derken içim cız ediyor.. bu kadar basitmi ya.

Allah belasını versin kaçan o adamın.

peşini bırakma sakın hatta git savcılığa dilekçe ver onlarda arasın ve adam yaralayıp kaçmaktan şikayetçi ol kopan parmak geri gelmez ama o adam cezasını çeksin

RECOKARAP
17 Nisan 2009, 15:18
çok geçmiş olsun kardeşim. İyi ki aramızdasın. Allahtan acil şifalar diliyorum sana. ayrıca sölemek istediğim bi kaç şey var.
Kaza bölgesini çok iyi bilmesemde şunları söyleyebilirim. İlgili araçtan şikayetçi ol. Savcılığa suç duyurusunda bulun mutlaka hastanede adli rapor al. Ve yan yolda olduğun için civardaki işyerinin güvenlik kameralarından görüntü kaydı talep et. Kamyonu bulmanda yardımcı olacaktır. Etrafta mobese kamerası varsa savcılıktan görüntü talep et bırakma peşini. Banada geçtiğimiz pazar bi kamyonet çarpıp kaçtı peşindeyim hala. İnşallah buşup cezasını çekmesini sağlıycam. Bırakma peşini kardeşim. Tekrardan geçmiş olsun.
Daha fazla dikkat edelim.

Azeri
17 Nisan 2009, 15:25
Kardesim coook gecmis olsun, cok uzuldum :salut:
O kamyoncuyu bulup cezasini vermek lazim. Insan hayati bu kadar hafife alinir mi :salut:

khazid-hea
17 Nisan 2009, 15:36
Çok geçmiş olsun kardeş, valla okurken şok oldum
Anlatış tarzın sanki ufak bir kaza atlatmışsın gibi rahat ama parmağım koptu yazıyor, ben mi yanlış anlıyorum diye 2 kere okudum ama doğru okumuşum... Gerçektende çok üzüldüm ama moralini yüksek tuttuğun için de senin adına sevindim
Herkesin dediği allah beterinden saklasın, buna da şükür ama o .... nın da peşini bırakma

demirgursel
17 Nisan 2009, 19:49
çok geçmiş olsun arkadaşım :rendeer:, parmak durumu çok üzücü :salut:, daha fazlasının olmaması sevindirici

desperadost
17 Nisan 2009, 20:10
Geçmiş olsun üzücü bir durum taakat ve sabır diliyorum allah beterinden korumuş yeniden çok geçmiş olsun.

G.BEREKET
17 Nisan 2009, 20:32
Abicim çok geçmiş olsun daha büyük bir şey olmamaış diye sevinemiyorum umarım parmağın sana olumsuzluklar çektirmez gerçekten çok üzüldüm bunu duyan herkez gibi.Umarım çarpan adamı bulursun.

asfalt meleği
17 Nisan 2009, 20:36
geçmiş olsun, çok çok geçmiş olsun..

c@n
17 Nisan 2009, 20:37
Selam.
Bu gün galiba benim için şanssız bir gündü. Sabah bir görüşme için avcılara gittim. İşimi halledip dönüşte avcılar yonyolda işyeri olan bir arkadaşıma uğrayacaktım. Yanyola girip ilk işikları geçtim. Benim istikametim topkapı tarafıydı.Tam migrosun önüne gelmiştim ki avcılar istikametine giden beko firmasına ait bir iveco kamyon birden dönüş yaparak migrosun yanındaki sokağa girmeye kalktı. Ben frenle birlikte konrnaya bastım.Hızım 45-55 km arası. Kamyon ilk önce durdu ben önünden geçeyi planlarken gaza bastı. Bende motoru diğer arafa kırıp arkasınden geçmeyi denedim fakat kurtaramadım. Kamyonun arkasına çarptım ve o sırada sağ elim motorla kamyonun arasına sıkıştı. Sonuç kopuk bir serçe parmağı.. Sağ elimin serçe parmağı yarısından koptu. Kamyon tabiki durmadı. Ben plakasını almak için peşinden koştururken parmağımın halini gördüm. Hastaneye gittik ve parmak çok zarar gördüğü için kurtaramadık.
İlk söyleyeceğim şey arkadaşlar lütfen çok dikkatli olun, istanbulda motor kullanmak ölüme meydan okumak gibi birşey. Ben kendimi şanşlı sayıyorum çünkü çok yakın bir zamanda Onur SUAL'ı kaybettik.Onun şokunu atamadan şimdide parmağı vardik bu katil sürücülere...
Neyse bir diğer isteğim avcılarda 4 adet beko bayii var ve hepsinin araçları tanıma uymuyor. Ayrıca bayilerin dediğine göre o araçlar fabrikanın dağıtım araçlarıymış. Elimin acısı biraz dinsin fabrikaya gidip o aracı arayacağım. Bu arada bekoda çalışan biriler varsa ve bana yardım edebilirse çok sevinirim. Ya bu arada sol elle yazmak ne zormuş :) Tekrar ediyorum arkadaşlar motor kullanırken azami dikkat edin ve korumasız asla çıkmayın...

çoook geçmiş olsun yine allah korumuş seni ailene bağışlamış
dostum 600 F motor kullanıcısı idim 2007 yılında taksim akm az ilerisinde çarpan ticari taxi sayesinde gezi parkında buldum kendimi sol bacağım döndü 600 motora veda ettim 150 cc scooter binmeye başladık 2 gun önce şişli polis karakolu civarında nereye gidiceğini bilemeyen bir adam yuzunden ıslak zeminde motorun hakimiyetini kaybederek sağ diz kapağımı çatlatım allah bir daha ne bana nede başka birine kaza göstermesin

sebastian
17 Nisan 2009, 20:45
yazdıklarını okurken gözümde canlandı da, çok kötü bişey ya. çok büyük geçmiş olsun. ne dicem o kamyon şöförünü bulursan aranızda antlaşmalı kaza tutanağı tutun. karşı tarafın trafik sigortasından para alırsın tedavi masrafları için ve sonuçta parmağını kaybetmişsin fazlasını da alırsın bence.

canercamalan
17 Nisan 2009, 20:46
son durum nedir acaba eli düzeldimi? manevi durumu nasıl yokmu bilgisi olan :salut:

dreamdark
17 Nisan 2009, 20:54
Çok geçmiş olsun, resmen parmak kopmuş yaaa' Bir de durmamış şerefsiz, böylesini eşek sudan gelinceye kadar döveceksin!:pr: