Orijinalini görmek için tıklayınız : çift şeritli yolda hız sınırı 50 km olurmu ?
tr.davutak
17 Nisan 2009, 01:08
Yazıklar olsun böyle adalete,bugün erhan (wasko) ile benim işlerim oldugu için çeşme ye gittik birazada çeşme dolaşırız dedik işmizi hallettik dönüyoruz .eski yoldan viraj yapmak için .urlaya ugrayalım birşeyler yiyelim dedik urla girişi koca yol çift şeritli merkez e geldik polis dur evraklar dedi hayırdır dedim sadece kontrol dedi verdik suçumuz yok diye:pr::pr::pr:
Ehliyet.kask.dizlik,eldiven,korumalı mont,ruhsat,vize v.s herşey tamam memur bey ne oluyor:silent: RADAR a yakalandınız:cyclopsan 71 km hızla gidiyodunuz sınır 50:farao: koskoca yol çift şeritli 50 hız sınırımı olurmu? AMAÇ yabancı araç sürücülerine CEZA yazmaksa olur.
Yabancıyız ya urla halk ı kasksız açık eksoz önlerinden geçiyor hadi görevini yap diyorum geçenlere arkasını dönüyo çok kızdım tabi dedim görmezsin akşam beraber kahvede piştirik oynuyorsunuz ya ve bir araba geldi urlalı radar a yakalanmış biz gidene kadar adama işlem yapmadı kesin adamı saldı yazıklar olsun:farao::farao::farao:
Bir daha cevirme olursa imkanım varsa kaçaçam.:pr:
Çok çifte standart ülkede yaşıyoz Çok
Şenonar
17 Nisan 2009, 01:25
Geçmiş olsun ne kadar ceza kestiler ?:pr:
tr.davutak
17 Nisan 2009, 01:35
Ceza 128 tl ve 5 ehliyet puanı
Şenonar
17 Nisan 2009, 01:44
Ceza 128 tl ve 5 ehliyet puanı
Bende geçenlerde 2 kere yedim 128 Tl:queen: hemde motoru bağlatmıştım cezayı kesti polis 1 hafta sonra ceza eve geldi o cezayı ödedim hemen 3 gün sonra bir tane daha geldi :queen:
tr.davutak
17 Nisan 2009, 01:46
hem trafikte adam yerine koymazlar ama cezaya gelince adam olursun
MECİT
17 Nisan 2009, 01:51
kaç usta kaç,,kaçanın anası ağlamazmış..heleki radarın yönü,,senin gidiş yönüne göre ters ise,,plakayıda okuyamıcak,,kaçarsan yırtarsın
motorhocası
17 Nisan 2009, 01:53
Çift şerit olabilir şehiriçi hız sınırı 50'dir görevlerini yapmışlar size denk gelmiş olay bu, Otomobille 65'le hızdan yemiştim ,kesintisiz önümdeki arkamdaki araçlar afiyetle cezamızı yedik.:P
Şenonar
17 Nisan 2009, 01:54
Valla kaçmak çözüm değil
tr.davutak
17 Nisan 2009, 01:57
kaç usta kaç,,kaçanın anası ağlamazmış..heleki radarın yönü,,senin gidiş yönüne göre ters ise,,plakayıda okuyamıcak,,kaçarsan yırtarsın
saklıyo uyanıklar radar ı halbuki yeni yasaya göre saklanmaması lazım ama kaçaçam valla:)
Çift şerit olabilir şehiriçi hız sınırı 50'dir görevlerini yapmışlar size denk gelmiş olay bu, Otomobille 65'le hızdan yemiştim ,kesintisiz önümdeki arkamdaki araçlar afiyetle cezamızı yedik.:P
abi adamların çiftte standartı çok kızdırdı beni :)
motorhocası
17 Nisan 2009, 02:00
abi adamların çiftte standartı çok kızdırdı beni :)
Her zaman kontrol edilip ceza mı yiyelim böyle daha iyi az ve öz:)
t.madde
17 Nisan 2009, 15:50
Sehır ıcı Hız Sınırları Cok Dusuk Yolun Koca Olup Olmadıgına Bakmıo Sınırlama Adamın Tekı Ankaradan ızmıre Gelenıye Kadar Ehlıyetını Kaptırmıstı........ama Sıze Harbıcı Haksızlık Yapmıslar
alix35
17 Nisan 2009, 15:57
urla nın tam nersinde bu radar ben hafta sonları gidiyorum urlaya ama daha denk gelmedim...71 km 128 tl ceza bu nedir ya...yazıklar olsun...
VaScO1925
17 Nisan 2009, 15:57
benim cezayıda sen ödücen davut anlamam valla :D
urla nın tam nersinde bu radar ben hafta sonları gidiyorum urlaya ama daha denk gelmedim...71 km 128 tl ceza bu nedir ya...yazıklar olsun...
sölemeyiz biz yedik sende ye :P
alix35
17 Nisan 2009, 15:59
benim cezayıda sen ödücen davut anlamam valla :D
sölemeyiz biz yedik sende ye :P
insanlık namına hayra geçerdin vasco....az para değil hani..o yüzden dedim..:queen:
wert_35
17 Nisan 2009, 16:07
geçmiş olsun ikinizede:rendeer:
bu izmirin polislerine bişiler olmuş bu aralar bende geçen gün bitanesiyle kavga ettim:
-bisiklet dalgasına narlıderede otoban kavşağını kapamışlar yanaştım noluyo olay ne ben eve gidicem dedim?
-kapalı kardeşim dedi sert bi ifadeyle!
-onu görebiliyorum niye kapalı demeye kalmadı bide baktım benim gidon sallanıyo?
noluyo ya dedim ne görürsün adam ayağayla benim ön tekere tekme atıyo dön diye?
napıyosun sen ya dedim hadi kardeşim hadi dön diye bağarıyo bide!
döneriz dönmesinede tekerime niye tekme atıyosun kardeşim naptım ben sana dedim ve baya bi sinirlenip motordan indim üstüne gidiyorum ne vuruyosun diyerek?
bu sefer kaçmaya başladı ekip otosunun arkasına?
o arada sicil nosuyla araç plakasını aldım!
ve şikayet ettim!
arada görüyorum narlıderede geziyolar, öküz gibi bakıyorum camdan içeri kafasını çevirip bana bakamıyo?
Endurocu01
17 Nisan 2009, 16:09
geçmiş olsun,yolun çift şeritli olması hız limitini değiştirmez,meskün mahal olarak en fazla 47 km dir siz 70 le girmişsiniz ceza normal, anormallik sizde hiç bir trafik polisi radar uyarı tabelası koymak zorunda değil boş bir yolda bir adet ev olursa orası meskün mahal olarak işlem görüyor ve hiçbir uyarı levhasıda koymuyorlar,koymak zorunda değiliz diyorlar ama oraya radarı koyup milleti gıdığından öpüyorlar,geçen sene bende 90 la girdim 164 Tl gıdıktan verdim
hiç sızlanmayın kuzu kuzu ödeyin yoksa manyak faiz biniyor
Ozcan
17 Nisan 2009, 16:28
Polis kendini standarda bağlamış, motora tehlikeli yaklaşan birine ceza kestiğini gördünüzmü. Tabiiki hayır ! Motoru koruyacak olan polis. Ama ceza yazmaktan ibaret sanıyorlar işlerini. !
Geçmiş olsun
erdo2002
17 Nisan 2009, 16:37
Ceza yiyince zülüyorum.Haksızca alınan bir para geliyor bana.Her kural ihlali yapandan alsalar tamada sadece yakaladıklarını öpüyorlar.
VaScO1925
17 Nisan 2009, 16:38
insanlık namına hayra geçerdin vasco....az para değil hani..o yüzden dedim..:queen:
cezamın yarısını verirsen söylerim :P
asfalt meleği
17 Nisan 2009, 16:47
ya hakkaten.. geçen ay 40 puan gitti. yediğim para cezasını saymıyorum bile.. içime ayrı bi oturdu..
sevgili arkadaşım yerinde olsam ne olursa olsun gitmezdim. aynı cezanın ona da yazıldığından emin olurdum..
demirgursel
17 Nisan 2009, 19:46
gözünüzün önünde giden kural dışılara müdahele etmemeleri büyük terbiyesizlik
hbasria
17 Nisan 2009, 21:26
ruhsat arasına birşeyler istemediler mi :)
voyagerx
17 Nisan 2009, 22:30
O yoldan hemen her hafta geçeriz. Çift şerit ama şeridin birini genelde parketmiş arabalar kapattığı için çoğu yeri aslında tek şerit. Bir de sık sık yola yaya fırlayabiliyor. Bu yönden hız sınırının 50 olması doğru bir uygulama. Ama çifte standart konusunda haklısın; çoğu ilçede işler bu şekilde işliyor galiba.
mach1
17 Nisan 2009, 23:39
saklıyo uyanıklar radar ı halbuki yeni yasaya göre saklanmaması lazım ama kaçaçam valla:)
Kolayı var abi:)Bizim burdaki motorların %90 nin plakası kıvrık cezayı yedikten sonra niye kıvırdıklarını anladım:)
kartalizma07
17 Nisan 2009, 23:44
ne lan bu bisiklet gibimi gezicez gıcık oldum şimdi haaaa.
bisikletle radara girersek nolcak :queen:
50km dediğin neki
lanet olsun içimdeki kural sevgisine
tatlisert45
17 Nisan 2009, 23:44
geçmiş olsun...
kartalizma07
17 Nisan 2009, 23:45
Kolayı var abi:)Bizim burdaki motorların %90 nin plakası kıvrık cezayı yedikten sonra niye kıvırdıklarını anladım:)
evet bazıları öyle ondanmı acaba. bende farın altına takıcam çamurluğu kestireyim
reflexiv
18 Nisan 2009, 00:04
plaka kıvırmanın ya da iç tarafa koymanın da cezası yok muydu yav??:silent:
skakfilozofu
18 Nisan 2009, 00:22
arkadaşlar böyle şehirler arası yolda başınıza birşey gelirse hemen jandarmayı arayın bu konuda tutanak tutmalarını isteyin.bakalım o zaman ne olacak?
tr.davutak
18 Nisan 2009, 01:40
arkadaşlar saolun evet hız sınırı 50 kmhz bence çok düşük buna acilen bir çözüüm bulanması diye düşünürken izmirdeki motosiklet kullanıcılarına çok kötü bir haberim var karşılaştıgım trafik takipçi arkadaşımın dedigine göre
altınyol
yeşildere
ve bornava çevre yoluna sabit radarlı kamera konulmuş hız limit i 70 diye gördüm bugun bornava yolunda neyse takipçi arkadaşın dedigine göre bugun bölge trafikte memur un önünde postalanmaya hazırlanan 3 bin ad. radar cezası varmış fotoraflı plakalar çok net okunuyormuş bence artık plakam okunmasın diye çözümmü bulursunuz yada hız sınırına uyarmısınız bilmem ama ben cbf in arka çamurlugu söküp ss ler gibi plakayı saklayacagım başka çaremde yok izmir i bilenler bu yolları bilirler bu yollarda ben 70 le gidecem kesin üstümden kamyon veya arabaların önünde adeta futbol topu olurum allah korusun dikkat
Serk21
18 Nisan 2009, 04:19
Vallahi ne yalan söyliyim zamanında çok kaçtım memurlardan.motosikletlerin en sevdiğim yanlarından biride önlerinde plaka olmayışı =) bizim burda bi çevirme noktası var her dur dediklerinde ara yoldan köy yoluna sapıyorum kalıyolar öyle :D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO