PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni motor alacağım diyenlerin %' de kaçı motor aldı ?

Sayfa : [1] 2

muhozo
16 Nisan 2009, 15:01
Hemen her gün defalarca açılan ve altına
sayfalarca cevap verilen motor önerilerinin
ne kadarı mutlu sonla bitiyor.

(çoğunda da olmayan motor için cevap verenler
kendi aralarında sert tartışmalara giriyorlar)

Yoksa motor alma, imkanı ve ihtimali olmayanlar
tatmini sanal dünyada mı arıyorlar.

Varmı acaba böyle bir istatistik çalışma veya olmalı mı?

solmyr
16 Nisan 2009, 15:03
var, mesela ben yardım başlığı açmadan yeni motor aldım, bu ortalamayı yükseltir :cherry:

Enduromania
16 Nisan 2009, 15:04
Vallaha ben aldım,Asya as 200 gy-2 sayfasına 58-59. sayfalarda giriş yaptım "inşallah alıcam..." diye

Sonrasında da aldım işte.

osmaniyeli
16 Nisan 2009, 15:07
o var bir de siteye üye olup sormuş hangi motoru alayım diye sonra şifresini hatta nickini unutmuş insanlar var :queen:

hatta bazısı yorumları bile okumamıştır başlığı açtıktan sonra

solmyr
16 Nisan 2009, 15:09
ben başlık açtım ama keyfi,sonradan almadım diye kimse demiceği için, burada senin göreceğin sonuç %100 :cherry:

muhozo
16 Nisan 2009, 15:14
o var bir de siteye üye olup sormuş hangi motoru alayım diye sonra şifresini hatta nickini unutmuş insanlar var :queen:

hatta bazısı yorumları bile okumamıştır başlığı açtıktan sonra

2007-2008 de motor soranlara cevap veren oluyor :P

RECOKARAP
16 Nisan 2009, 15:16
bende hiç başlık açmadan aldım motoru. ortalamyı yükseltenlerden oluyorum sanırım.

zenon
16 Nisan 2009, 15:17
KAtıldığım başlıklarda almayı düşünüyorum dedim ama yakında demedim ve o süre hala yakın değil... Halla alamadım yalan rüzgarına döndü bir mutlu son olmadı :D

osmaniyeli
16 Nisan 2009, 15:17

:queen::queen::queen:
ilk mesajlarını yazıyorlar tarihe bakmadan çok komik oluyor gerçekten

solmyr
16 Nisan 2009, 15:20

1 başlıktan 1 kişi yararlancak diye bişiy yokki:) asıl aynı motorun, aynı yönlerini soranların bikaçını sallandırmalı, sonra şu an içinde bulunduğumuz gibi bi başlık olmazdı:P

kurubuz
16 Nisan 2009, 15:22
Ben de başlık açmadan 10 gün önce aldım.

eftelya
16 Nisan 2009, 15:25
bende açmıştım yanlış hatırlamıyorsam ama hala almadım , hesapta olmayan şeyler çıktı , motosiklete para ayıramıyorum .

yucika
16 Nisan 2009, 15:28
Ben Türkiye'ye internet gelmeden 1 yıl önce almıştım motorumu.

muhozo
16 Nisan 2009, 15:34
Ben Türkiye'ye internet gelmeden 1 yıl önce almıştım motorumu.

dostum kaya gibi cevap yazmışsın valla. :cat:

onuray
16 Nisan 2009, 15:37
Ben artık yorum bile yapmıyorum.Bugüne kadar para sıkıntısı vardı.Dün ise 3.derece hemoroid olduğumu öğrendim. 1 ay ilaç tedavisi, 1 ay sonra amerilayat.Sonrasında 1 ay istirahat.Yani yaklaşık 3 ay daha alamıycam:) En azından eskiden artçı olma şansım vardı.Şimdi o bile yok.

solmyr
16 Nisan 2009, 15:39
Ben artık yorum bile yapmıyorum.Bugüne kadar para sıkıntısı vardı.Dün ise 3.derece hemoroid olduğumu öğrendim. 1 ay ilaç tedavisi, 1 ay sonra amerilayat.Sonrasında 1 ay istirahat.Yani yaklaşık 3 ay daha alamıycam:) En azından eskiden artçı olma şansım vardı.Şimdi o bile yok.

geçmiş olsun

onuray
16 Nisan 2009, 15:53
geçmiş olsun

Sağolasın.Allah düşmanıma vermesin:salut:

hellstorm
16 Nisan 2009, 16:01
Geçmiş olsun. Çok büyük dert gerçekten.

jr.
16 Nisan 2009, 16:15
başlık açmak yerine ben düşündüğüm modellerin başlıklarındaki arkadaşlara danışmıştım ama olmadı. satamadım motorumu vazgeçtim. tatlı tatlı geziyoruz =)

burak09
16 Nisan 2009, 16:30
bendexattım diye açtım salı günü satmıştım bugün aldım motorumu yarında topac açıcam :)

Hay.alper.est
16 Nisan 2009, 16:32
Ben aldım mesala başlık açmadan.

Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.

anılyuksel
16 Nisan 2009, 16:45
bende yeni bi makina alacaktım yalan oldu tüm hayaller suya düştü:pr:

ashitaka
16 Nisan 2009, 16:48
Ben önce motor aldım, sonra siteye üye oldum
bu bir istisnamı acaba:P

muhozo
16 Nisan 2009, 16:54
Ben aldım mesala başlık açmadan.

Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.

aslında söylemek istediğimde buydu bizdeki
hazıra alışma ve tembellik hormonu fazlalığı
araştırma inceleme özelliklerini yok ediyor

ayhan53ismai
16 Nisan 2009, 17:09
dediğin doğru ama Bende alma niyetiyle Açmısdım ama Hayat Sartları yüzünden Şu an askıya aldım ve scooterden vazgeçip ,Chopper almayı bile düşündüm.Ayrıyetden Motor almasakda ehliyeti aldık oda bi başarıdır. :)

halilihsan
16 Nisan 2009, 17:18
Bende bir kaç konu açmıştım ama mutlu son ile bitmedi ::) alacağım kişi ile anlasamadık buradan olumlu cevap almıstım.

icatal_19
16 Nisan 2009, 17:25
bu siteden motor tavsiyelerine uzun süre göz gezdirdim ve bayağı da faydalı oldu gibi. Ancak bende herhangi bir başlık açmadan, şehir içinde kullanmak için bir japon olmasa da (biraz da duygusal) benzeri bir "kanuni windy s" aldım sonunda. Sonra da siteye üye oldum.

Dioguardi
16 Nisan 2009, 17:42
ben dedim, alamadım, tu bana

http://www.motosiklet.net/forum/almak-isteyenler/58547-hyosung-gt-250-naked-comet.html

explosion999
16 Nisan 2009, 17:45
motor alacağım zaman yazıcam
inşallah

CBR- KADİR
16 Nisan 2009, 17:47
alıp başlık açanlardan kervanındanım güzel bişi her güzel bişi gibi motor almak için buraya başlık açanların kafası dahadamı karışıyo acaba :silent:

bjkl3e
16 Nisan 2009, 17:51
Hemen her gün defalarca açılan ve altına
sayfalarca cevap verilen motor önerilerinin
ne kadarı mutlu sonla bitiyor.

(çoğunda da olmayan motor için cevap verenler
kendi aralarında sert tartışmalara giriyorlar)

Yoksa motor alma, imkanı ve ihtimali olmayanlar
tatmini sanal dünyada mı arıyorlar.

Varmı acaba böyle bir istatistik çalışma veya olmalı mı?

hocam sanırım siz motor satıcısısınız

muhozo
16 Nisan 2009, 17:53
hocam sanırım siz motor satıcısısınız

yok be dostum, doğalgaz sektöründe çalışan bir mühendisim.

Osbourne
16 Nisan 2009, 21:41
Mondial 150 ZAT başlığına yazdım, bilgilendim ve motoru aldım şahsen :)

özcan1980
16 Nisan 2009, 21:48
3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.

ahmet93
16 Nisan 2009, 21:50
Bende siteye üye olmadan üç ay önce aldım..

barrokas
16 Nisan 2009, 22:05
buraya şunu alacağım diye yazmak aklıma bile gelmedi,ayıp mı ettik yani:cherry:

ekuzdere
16 Nisan 2009, 22:12
Eğer bu cumartesi sınavım olduğunu göz önünde bulundurursanız benim açtığım kıyaslama konularının boşa olmadığını anlarsınız ;)

reco58
16 Nisan 2009, 22:26
3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.

benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.

konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..

ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.

arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...

ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?

forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.

arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...

Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.

sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.

kabahatsa hala almadım.

ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.

Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.

öğrenmeye devam ediyorum.

şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...

Motorsuzluğum devam ediyor hala...

Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...

Var mı itirazı olan?

hazarbey
16 Nisan 2009, 23:24
bende alcam demeden aldım motorumu.:D

Osbourne
16 Nisan 2009, 23:55
benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.

konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..

ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.

arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...

ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?

forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.

arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...

Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.

sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.

kabahatsa hala almadım.

ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.

Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.

öğrenmeye devam ediyorum.

şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...

Motorsuzluğum devam ediyor hala...

Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...

Var mı itirazı olan?

Arkadaşım süpersin diyecek başka kelime yok :cat:

Djnkt
17 Nisan 2009, 00:18
ben once aldim sonra baslik actim:)

tubejh
17 Nisan 2009, 00:31
motor alacak param yok, almayı düşündüm motara karar veremedim o yüzden hayalinide kuramıyorum, saten başlangıç motorları ile yazılan çogu yazıyı okudum ve sordum eyer açarsam 2 ay sonra ankara da eğitim veren kurslar için açarım o siteyi bir kere araştırdım honda ve ulusal motara filan telefonla arayıp sordum, bişey paylaşma istiyorum sitenin arama kısmı çok iyi değil bir motor modeli yazıyorsun adınla alakası olmayan başlıklar geliyor.

derbici_52
17 Nisan 2009, 00:34
ben baslık attım ve aldım ınanmansanız bakın
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/54226-derbici_52-a.html

axoyum
17 Nisan 2009, 00:43
birde boyum şu kilom şu şu kadar param var ne alayım? sorusu var
hep içimdem demişimdir eşek al

morrigan
17 Nisan 2009, 00:52
Ben önce motorumu aldım sonra alayım mı diye başlık açtım.::151::

TORAMAN
17 Nisan 2009, 01:25
Ben siteye üye olmadan scooterimi aldım sonra üye oldum.:)

Burada gerçekten konu açıpta bir daha sözünü etmeyen çok üye var aramızda hatta özelden model hakkında türlü sorular sorup gidip tamamen farklı modeller alanda var.:cherry:

Eh tabi herkes özgürdür kim neyi isterse onu satın alır.

ByBaTeR!ST
17 Nisan 2009, 01:27
ßende Aldım :D

motorhocası
17 Nisan 2009, 01:28
Ben İnnova 125 i diye söz verdim ,tutmadım sözümü :) gittim Cgl 125 aldım ama aklım hala bu ayın sonunda çıkacak İnnova'da kaldı:salut:

asfalt meleği
18 Nisan 2009, 06:02
O da bişi mi? asıl bomba bende..

sahip olduğum tüm motosikletleri ailem benim değil sanıyorlardı ilk başlarda. ilk zamanlar derken ilk 1 yıl felan :P

Shrieker
18 Nisan 2009, 07:44
Motorumu alalı 1 seneyi biraz geçti. 2 sene boyunca bilgisayar ekranında bir o bana bir ben ona baktık durduk:) Ama 2003 sonundan beri belliydi hangi motoru alacağım :wiinkk: