Orijinalini görmek için tıklayınız : scooter debriyajı.
EVERRESTA
16 Nisan 2009, 13:41
arkadaşlar debriyajı yani arka tekere gücü aktarma organlarını değişitrmek için ne gibi şeylere ihtiyacımız olur mesela kayış deb. balatası gibi .bunlardan başka neler var ve hangi markalar iyidir.bu arada motor scooter 150 lik çin
Şenonar
16 Nisan 2009, 13:45
Değiştiriceksen öyle parça parça değiştirme ben ön debriyajı komple değiştirdim :cherry: içinde 6 tane bilye var 3 tane (yanlış hatırlamıyorsam) ufak lastikler var bide kesinlikle kayışınıda değiştir yapmışken hepsi bir olsun ;)
EVERRESTA
16 Nisan 2009, 13:53
Değiştiriceksen öyle parça parça değiştirme ben ön debriyajı komple değiştirdim :cherry: içinde 6 tane bilye var 3 tane (yanlış hatırlamıyorsam) ufak lastikler var bide kesinlikle kayışınıda değiştir yapmışken hepsi bir olsun ;)
işte bende onu soruyorum değiştirdiğim zaman hepsini değiştircem ama hangi parçalar bunlar bilmek istiyorum.yenisini nasıl anlarım.eskilerinin eskidiğini nasıl anlarım.kazık yemek istemiyorumda:cat::)
birde ön debriyaj ne demek:D
by_001
16 Nisan 2009, 14:49
işte bende onu soruyorum değiştirdiğim zaman hepsini değiştircem ama hangi parçalar bunlar bilmek istiyorum.yenisini nasıl anlarım.eskilerinin eskidiğini nasıl anlarım.kazık yemek istemiyorumda:cat::)
birde ön debriyaj ne demek:D
walla haklısın babacan..tamircilere de güven olmuyorki..
her biri bişiy diyor..
tanıdık bi tamirciye gidicen ona güvenecen yapacak bişiy yok gibi...
her gidişimde bi 70 80 yazıyolar...şunu yaptık bunu yaptık:silent: :silent:
altına yag damlıyor diye gittik marş motoru arızalı çıkıt :silent: :silent:
ntticaret
16 Nisan 2009, 14:57
Sen uğraşma bence, malum uğraşsanda gidip parçaları almak zorundasın malum, 20 tl işçilikten kaçayım derken daha fazla masraf çıkarırsın. Ben 9 ay önce honda beatınkini değiştirtmiştim, kendis ervisinde. Dbriyaj balatası, kayış yağ, filtre buji 175 tl tutmuştu.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO